Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ

Μόλις σίγησαν τα μικρόφωνα της ΕΡΤ - επειδή δεν έγιναν μικρόφωνα της εξέγερσης - τότε άρχισαν να κελαηδούν τα μικρόφωνα της πολιτικής δημαγωγίας στο κτήριο της ντροπής, που έχει μετατραπεί σε εργαστήρι επικύρωσης και επίπλαστης νομιμοποίησης των κατοχικών διαταγμάτων…


Κι αυτό το αίσχος το λένε κοινοβούλιο. Οι περισσότερο ένοχοι από αυτούς, τολμούν να το αποκαλέσουν και «Ναό της Δημοκρατίας». Όχι γιατί σεβάστηκαν τον πραγματικό του συμβολισμό…

Αλλά γιατί το πλυντήριο των κάθε λογής ανομημάτων, ενίοτε βολεύει αν το αποκαλούν και «Ναό», μέσα στον οποίο αναζητούν καταφύγιο μέχρι να καταλαγιάσουν οι θύελλες και να προχωρήσουν απερίσπαστοι στο επόμενο έγκλημά τους.

Τι έγινε αυτό το διήμερο στη βουλή???
Ένα θέατρο παράλληλων μονολόγων. Αλλά υπήρξαν και ορισμένες εξάρσεις επίσης θεατρικά χορογραφημένες για να τρώει το πόπολο κουτόχορτο, πως μέσα εκεί δήθεν κάποιοι κάποιους αντιπολιτεύονται.

Στο μεταξύ ο αγώνας της ΕΡΤ κατέρρευσε με πάταγο, γιατί κάποιοι αυτόν τον αγώνα τον ήθελαν και τον χρησιμοποίησαν ως μεθοδολογική ευκαιρία. Κάποιοι άλλοι ως επένδυση στο ιδεολόγημα. Και κάποιοι τρίτοι...
Ως μια ακόμη χρυσή ευκαιρία στη γενικευμένη αντιπατριωτική επίθεση που έχουν εξαπολύσει σε βάρος του έθνους.

Ο αγώνας της ΕΡΤ κατέρρευσε γιατί επί της ουσίας ως αγώνας δεν υπήρξε ποτέ. Και δεν υπήρξε ποτέ γιατί υποβαθμίστηκε σε αγώνα εργασιακών δικαιωμάτων, ενώ στην ουσία του έπρεπε να ήταν ένας αγώνας τιμής για ολόκληρο τον Ελληνισμό που όφειλαν να τον εμπνεύσουν για να υπερασπιστεί με αυταπάρνηση ένα από τα κορυφαία του Εθνικά σύμβολα. Αλλά αυτό το σύνθημα κανείς δεν το έριξε.

Ποιος να μιλήσει όμως γι αυτά???
Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που στην πλειοψηφία τους έσπευσαν να υποβάλουν αιτήσεις πρόσληψης στο κατοχικό έκτρωμα της ΝΕΡΙΤ???
Ο ΣΥΡΙΖΑ που παραδέρνει ανελέητα στον κατάπτυστο εθνομηδενισμό του???
Η ΔΗΜΑΡ των ελεεινών Ρεπούσηδων και των άθλιων συνωστισμών???
Το ΚΚΕ που επιμένει να μην αντιλαμβάνεται πως σε συνθήκες απροκάλυπτης κατοχής, αν ο αγώνας για τα εργατικά δικαιώματα δε συνδυάζεται με την ανάγκη της τόνωσης της εθνικής αξιοπρέπειας και της ανάδειξης της υγιούς εθνικής υπερηφάνειας, είναι καταδικασμένος να υποβαθμίζεται σε ανούσια εργατολαγνεία που θα την περιφρονούν πρωτίστως οι ίδιοι οι εργαζόμενοι???
Ή μήπως τα συγκυβερνώντα γαλαζοπράσινα ανδρείκελα που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία καθολικής εθνικής αποδόμησης, παραδίδοντας μια χώρα ταπεινωμένη ως λάφυρο στη δυναστεία της ξένης κατοχής???
Προφανώς δεν περίμενε κανείς κουβέντα σχετικά από τους "εθνικισταράδες" της Χρυσής Ομελέτας.
  • Τα μικρόφωνα της ΕΡΤ σίγησαν όχι γιατί οι πραιτοριανοί των ΜΑΤ έκαναν μια ακόμη επέμβαση. Τα μικρόφωνα αυτά σίγησαν γιατί κανείς δεν τα αξιοποίησε ως φωνή της εξέγερσης όλων των Ελλήνων ενάντια στην εθνική τους ταπείνωση.
Και μόλις σίγησαν τα μικρόφωνα της ΕΡΤ επειδή δεν έγιναν μικρόφωνα της εξέγερσης, τότε άρχισαν να κελαηδούν τα μικρόφωνα της πολιτικής δημαγωγίας στο κοινοβούλιο της ντροπής, που έχει μετατραπεί σε εργαστήρι επικύρωσης και επίπλαστης νομιμοποίησης των κατοχικών διαταγμάτων.

Σ αυτό το σκηνικό της ντροπής, όλοι έσπευσαν να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους, στην κατοχική «νομιμότητα» και τον κατοχικό «πολιτικό πολιτισμό».
Οι συγκυβερνώντες τα απαίτησαν αυτά τα διαπιστευτήρια, αυτοχριζόμενοι ως αρμόδιοι να απονείμουν ταυτότητα καταλληλότητας στο συρφετό των αμειβομένων «σωτήρων» του έθνους.
Οι αντιπολιτευόμενοι σχεδόν κατουρημένοι από τις πιθανολογούμενες συνέπειες αν αρνηθούν να κάνουν δήλωση νομιμοφροσύνης, έσπευσαν να καταθέσουν με τον τρόπο τους – ακόμη και με φραστικά τσαλίμια – τα αιτούμενα πιστοποιητικά.

Σήμερα…
Οι κοπαδάρχες θα ξαναξιφουλκήσουν αφού όταν λείπει ο άρτος καλό είναι να προσφέρονται θεάματα…
Τα πρόβατα θα ξανασηκώσουν στο γνωστό τέμπο τα χεράκια τους κρατώντας σφιχτά στη χούφτα απ0ό ένα κουκί…
Και από αύριο μαλάκα λαέ συνέχισε να ανεβαίνεις το δικό σου Γολγοθά, να χάνεις το σπίτι σου, τη δουλειά, την αξιοπρέπειά σου, να αυτοκτονείς, να βλέπεις την πατρίδα σου να ταπεινώνεται.

Αυτοί που σε εκπροσωπούν, το μεροκάματο το έβγαλαν. Μια ζωή τους πληρώνεις καταθέτοντας στη ματαιοδοξία τους τον οβολό σου, την ψυχή σου, την ελπίδα σου, τα όνειρά σου.
Τους πληρώνεις για να μάθουν να λένε καλά το ποίημα… Το έμαθαν λοιπόν… Το ξέρασαν… Και τώρα η σειρά σου.
  • Στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ δεν δολοφονήθηκε η δημοκρατία γιατί αυτή πτώμα είναι ήδη εδώ και καιρό, και τα πτώματα δεν δολοφονούνται. Δολοφονήθηκε η ελπίδα σου, η αξιοπρέπειά σου, ένα ακόμη εθνικό σου σύμβολο από εκείνα που φροντίζει κάθε κατοχή να δολοφονεί, και ταυτόχρονα μ αυτά…
Στη Μεσογείων ξεβρακώθηκε η υποκρισία, το ψεύδος, η ανικανότητα, η ατολμία, η αποφασιστικότητα ολόκληρου του πολιτικού κόσμου.

Πάρτο λοιπόν απόφαση… Θέλεις ηγέτες. Ηγέτες που μέσα στο παντελόνι τους δε θα κρύβουν μονάχα ένα μαραφέτι για να κατουράνε.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου