Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΦΟΥΛΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΑΒΑ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ

Τον θυμάστε??? Τον Γιάννη Μανώλη…. Αυτόν που πήγε σαν δήθεν πρωτοπαλίκαρο στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Καμμένου... 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣΚαι αποδείχθηκε από τη πρώτη «Νέα Μέρα» ότι ήταν βαλτός από τον Σαμαρά, για να διαλύσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ή να τους ξαναμάντρωνε στη διεφθαρμένη ΝουΔού??? Τον θυμηθήκατε??? Μαζί με τον Ζώη???

Παρενθετικώς να πω, ότι προ ολίγου, έριξα πολί γέλιο με τον Βαρβιτσιώτη. Ο Μιλτιάδης, αφού κράχθηκε ΔΙΚΑΙΩΣ Πανελληνίως, βγήκε όλο μαγκιά κλανιά και κωλοκουβαρίστρα!!!… Ήταν στην Πάολα, αλλά θα κλείσει όλη την Ελλάδα φυλακή, γιατί τον τρώει το δίκιο του!!! Μιλτιάδη, πάω στοίχημα, ότι θα λουφάξεις και μη προκαλείς τη τύχη σου…

Τελικά η σάπια μέχρι το μεδούλι ΝουΔού, με εμφανώς τσάμπα μάγκα αρχηγό κουραμπιέ, έχει βγάλει ολόκληρη φουρνιά από μαγκίτες και χορευταράδες!!! Σε όλα τα πόστα!!!… Του σκοινιού και του ζεϊμπεκιού… Τόσο πολύ και μη χειρότερα. Ποιους μάγκες πάτησε το τρένο και δεν υπάρχουν πιά… Όλοι στα στέκια της Συγγρού συχνάστηκαν και... με το μπαρδόν, στης Νέας Δημοκρατίας το τσαντήρι εννοώ και από έτερον πορνείον, ουδέν!!! Ακόμα και κάποιοι Μανώληδες και αλανιάρηδες και κότες της αυλής, επιστρεπτέοι μάγκες το δηλώνουν το αμάρτημα και σέρνονται, ως κάραβοι εκ τριχός Παόλου!!!

Και τι το θες…. Μας το θυμίζει ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, το πόσο βουνό ανιδιοτελές είναι ο πας Μανώλης και συνεπής, ωσάν ωρολόγιον ακρίβειας Ελβετικό της τσάϊνα τάουν!!! Και μας θυμίζει, πως τον ζεϊμπέκικο χειρίζεται, όπως του κατέβει, καθό έτοιμος για θώκο υπουργικό του βγαίνει ο αναστεναγμός, έστω και μιας χρήσεως.

Τι λένε όμως και η βίβλος και όλες οι εγκυκλοπαίδειες, μετά του ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ….
Ζεϊμπέκικος:   ….ο χαρακτήρας του χορού, εκπέμπει συναισθήματα μοναξιάς, θλίψης, νοσταλγίας, ψυχικού βασανισμού και μελαγχολίας, ενώ ο χορευτής κοιτάζει αγέλαστος τη γη…..
Μόνος στην πίστα -παραγγελιά- με την μινιφορούσα αοιδό ….να κοιτάζει έκπληκτη  τις φοβερές χορευτικές φιγούρες του συνδικαλιστή [δεν συνηθίζεται ....όσους ξέρω δεν χορεύουν ....έχουν άλλες έγνοιες] και την συμπαθέστατη κοπέλα με τα λουλούδια  ….να περιμένει στην γωνία, με τα πανέρια στοίβα.
Άραγε να τον έραναν -ή αντίθετα- τον Γιάννη με άνθη  ….λυπάμαι(!) αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ!

http://www.youtube.com/watch?v=Ws9hBbuhOCM&list=RDWs9hBbuhOCM {ΜΙΞΗ ….Το κορίτσι θέλει θάλασσα και ….Κάνε λιγάκι υπομονή}


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Οι συνδικαλισταράδες  και οι βουλευτάδες ….είναι  χορευταράδες, μερακλήδες  και χουβαρντάδες
Άντε να δούμε κι” μεις ρε παιδιά ….πότε θα” χουμε «Νέα -καλύτερη- Μέρα»
….Ο ζεϊμπέκικος ως αρχαίος πολεμικός χορός είναι κυρίως αντρικός γι αυτό και ορισμένες φορές αποκαλείται εξαιτίας των χορευτικών του κινήσεων από άνδρες, ως «χορός του αετού» 

Ο ρυθμός ακολουθεί το βυζαντινό μέτρο που είναι στα 9/8, ενώ η συνηθισμένη ρυθμική του διάταξη είναι: 2/4+2/4+2/4+3/4 ή 4/4+2/4+3/4. Ο χαρακτήρας του χορού, εκπέμπει συναισθήματα μοναξιάς, θλίψης, νοσταλγίας, ψυχικού βασανισμού και μελαγχολίας, ενώ ο χορευτής κοιτάζει αγέλαστος τη γη….»

Βρε Γιάννη μου,  βρε Μανώλη μου,  »….φουλαριστός τράβας ντουγρού ….στη Λεωφόρο του Συγγρού» ….εκεί όπου ανήκες ….μην μας δουλεύεις άλλο φίλε μου ….εσύ μάγκα μου «ξεπερνάς» και Υπουργούς στο χορό…. (ΦΩΤΟ)  

[ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ]

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου