Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ... ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ

Η συμμορία των προσκυνημένων της συγκυβέρνησης μέσα στην επόμενη περίοδο θα καταρρεύσει με πάταγο. Τι θα γίνει όμως με το μπαστάρδι της που προέκυψε από το ανεμογκάστρι των ελεεινών στη συνάντησή τους με τους τρισάθλιους???...


Βουλιάζουν… Καταρρέουν με πάταγο… Η αντίστροφη μέτρηση για την πλέον ενδοτική κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος, και τον πιο ταπεινωμένο πρωθυπουργό, έχει ήδη ξεκινήσει, και η διαδικασία αυτή δείχνει να είναι ανεπίστρεπτη…

Η πολιτική συμπεριφορά του Πολύδωρα κατά τη σημερινή ψηφοφορία, προφανέστατα δε συνιστά μεμονωμένο γεγονός, και φυσικά αντικατοπτρίζει την πίεση που ασκείται σε κάποια τελευταία αναχώματα αξιοπρέπειας, που διατηρούν ορισμένοι έστω και ελάχιστοι παλαιοί πολιτικοί, μπροστά στην ανύπαρκτη πλέον αξιοπρέπεια της συγκυβέρνησης των δωσιλόγων (έστω και αν μέχρι τώρα αυτοί οι πολιτικοί συνηγόρησαν με την πολιτική τους στάση στην προώθηση του προγράμματος της κατοχής).

Παράλληλα, στίγμα ντροπής αποτελεί η στάση μιας ευρύτερης ομάδας παλαιών παραδοσιακών πολιτικών, που επιμένουν να σύρονται άβουλοι στο άρμα της κατοχικής διοίκησης, με κορυφαία την προκλητικά απαράδεκτη στάση του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, που...
παρά τους ευσεβείς πόθους κύκλων του, επιμένει να αποτελεί την Φιλιππινέζα – γαρνιτούρα, στον ανελέητο κατήφορο του Σαμαρά και των γλοιωδών αυλικών της συγκυβέρνησης, που πλέον συνειδητά και αμετανόητα κατρακυλούν στο βάραθρο της εθνικής προδοσίας.

Ο τενεκές με τα πολιτικά αποθέματα που κατοικοεδρεύει στο Κόμμα του Καμμένου, καθώς και η πρόθυμη εφεδρεία των προσκυνημένων της κυβερνώσας και συγκυβερνήσασας ΔΗΜΑΡ, παρά τις όποιες πρόσκαιρες εναποθέσεις μαξιλαριών, δε δείχνουν ικανοί να αποτελέσουν ισχυρό κατοχικό αποκούμπι.

Κοντολογίς και σε συνάρτηση με γενικότερες εξάρσεις στο επίπεδο το κοινωνικό, η άτυπη συμμαχία των προσκυνημένων θα καταρρεύσει, και τα εναλλακτικά σενάρια έχουν τεθεί ήδη επί τάπητος στα επιτελεία των χορογράφων.

Το νεόπλασμα του ΣΥΡΙΖΑ, όλα δείχνουν πως είναι πολιτικά «έτοιμο» να παραλάβει τη σκυτάλη που θα του επιδοθεί, για να διαχειριστεί μια εντός και επί τα αυτά πολιτική παγίδα, που θα επιχειρήσει να εμφανίσει ως λύση εναλλακτική.

Εναλλακτικές λύσεις ωστόσο δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να υπάρξουν, όσο η διαφορετικότητα εξαντλείται σε επικοινωνιακούς θεατρινισμούς, ενώ οι διαβεβαιώσεις πως η πουτάνα η μήτρα που γεννά και αναπαράγει αυτές τις πολιτικές θα μείνει ανέπαφη, πάνε κι έρχονται.

Με την πουτάνα τη μήτρα προστατευμένη σαν πολύτιμη ιέρεια, και τους χορογράφους του ιερατείου να παραμένουν στο ρόλο του απόλυτου επικυρίαρχου, εναλλακτική πολιτική λύση δεν μπορεί να υφίσταται, και μετά τους πρώτους πανηγυρισμούς, ένα δεύτερο κύμα φρικαλέας απογοήτευσης θα σαρώσει τα πάντα στην αμέριμνη και πολύπαθη Ελληνική κοινωνία.

Διότι το ερώτημα και κορυφαίο πρόβλημα που παραμένει κυρίαρχο στη ροή των εξελίξεων είναι το εξής:
«Η συμμορία των προσκυνημένων της συγκυβέρνησης μέσα στην επόμενη περίοδο θα καταρρεύσει με πάταγο. Τι θα γίνει όμως με το μπαστάρδι της που προέκυψε από το ανεμογκάστρι των ελεεινών στη συνάντησή τους με τους τρισάθλιους???»
Και αυτό το μπαστάρδι. δεν είναι άλλο από πολιτικό έργο τους. Το θεσμικό και νομικό πλαίσιο που δημιουργούν ακατάπαυστα εδώ και τρία χρόνια μετατρέποντας τις κατοχικές εντολές σε δίκαιο της χώρας.

Τρία χρόνια νομοθετούν και καταστρέφουν…
Τρία χρόνια θεσμοθετούν και αλυσοδένουν…
Τρία χρόνια ισχυροποιούν το κατοχικό δίκαιο και δολοφονούν χιλιάδες…
Τρία χρόνια υποκρίνονται και συναγωνίζονται σε μια ιδιότυπη δουλικότητα απέναντι στο ευρω-θεό και την ευρωενωσιακή συμμορία που μετατρέπει την Ευρώπη σε κόλαση για τους λαούς της…
Τρία χρόνια υλοποιούν μεθοδικά το πρόγραμμα από τις τελευταίες λεπτομέρειες που παραδίδουν τη χώρα στο νεοταξίτικο κολαστήριο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, υλοποιώντας αδιάλειπτα το πρόγραμμά της…
Τρία χρόνια το φονικό συνεχίζεται από τα πρόθυμα και αδίστακτα δουλικά…

Και όμως…
Το καρκινικό νεοταξίτικο νεόπλασμα που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ, δε δίνει τη μια και μόνη απάντηση που είναι: «ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ… ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ… ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΘΡΟ…» θα αποκαθηλωθεί το οικοδόμημα της ντροπής σε θεσμικό, κοινωνικό, και πολιτικό επίπεδο… Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Γι αυτό και καταλήγουμε…
Ο Μεσσίας δε θα έρθει από πουθενά, και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο Μεσσίας αλλά μια επικίνδυνη νεοταξίτικη εξαλλαγή, που δεν έρχεται για ν ανατρέψει, αλλά για να εξασφαλίσει μέσω μιας νέο-παπατζήδικης εξαπάτησης, πίστωση χρόνου στους χορογράφους προκειμένου να ολοκληρώσουν το έργο τους, και μετά να γκρεμοτσακιστεί και αυτός στο βάραθρο με τους προκατόχους του.

Αν η κοινωνία λοιπόν δεν αφυπνιστεί… Αν με την καθολική της εξέγερση δεν ανατρέψει το επικίνδυνο καθεστώς που αφυπνίστηκε… Αν δε σπάσει με μιάς τις νεοταξίτικες αλυσίδες που αλυσοδένουν τα μπράτσα της και την πατρίδα…

Τότε το τέρας του φασισμού της παγκόσμιας διακυβέρνησης  θα πανηγυρίσει το δικό του SUCCESS STORY, πάνω από τον τόπο μας και την Ευρώπη, πάνω σε καθολικά ερείπια σε ένα σκηνικό πραγματικής Αποκάλυψης, πρωτοφανούς για την ιστορία του πλανήτη. Θα επανέλθουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου