Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΓΙΔΙΑ ΤΟΝ "ΗΓΕΤΗ" ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Ο "ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ" ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ...

Τι συζήτησαν Σαμαράς – Καραμανλής στο μυστικό ραντεβού σε «ουδέτερο έδαφος»γράφει ο REPORTO

Οι φήμες οργιάζουν... Το ίδιο και τα δημοσιεύματα... Τα αμεταν'όητα ορφανά που επιμένουν να βλπουν στο πρόσωπο του μπουλούκου της Ραφήνας, το μέντορα της σωτηρίας του έθνους, επιχειρούν να εμφανίσουν όλα τούτο ως κακόβουλα δημοσιεύματα.

Και όμως... Τίποτε δε διαψεύδεται ούτε από το περιβάλλον του "περήφανου" ούτε φυσικά από την αυλή του προσκυνημένου. Οι δύο λοιπόν από τους πολλούς συνενόχους για την κατάντια του τόπου μας... Ο νυν και ο πρώην ηγέτης ενός κόμματος με πρωταίτιους που σηματοδότησαν το δωσιλογισμό από την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης, και ολοκληρώνουν το καταστροφικό έργο τους, με την ταφόπλακα στην Ελληνική κοινωνία, συνευρέθηκαν... αλληλοστηρίχτηκαν... και από κοινού επανασηματοδότησαν, πως στον κατήφορο της δουλικότητας και της απόλυτης υποταγής, δεν υπάρχουν γοργόνες και μάγκες. Υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο ανδρείκελα...
μυημένα στο βρώμικο παιχνίδι σε βάρος του τόπου, έστω και αν ενίοτε οι ρόλοι τους εμφανίζονται ως ρόλοι διακριτοί.

Χειροκροτήστε λοιπόν την κατάντια τους ολοι εσείς που επιμένετε να ταυτίζεται με στάση εθνικής περηφάνειας τη σιωπή του παιδιβούβαλου. Αυτή την άθλια και επιλεκτική σιωπή, που αποκτά συγκεκριμένο περιεχόμενο, όταν με τη στάση του στηρίζει τα κατοχικά ανδρείκελα στο θλιβερό τους έργο σε βάρος της χώρας, και με το σηκωμένο χέρι του "αναβαθμίζει" στο κοινοβούλιο της ντροπής το κατοχικό δίκαιο σε "εθνικό" δίκαιο, σε δίκαιο - γκιλοτίνα σε βάρος της πολύπαθης Ελληνικής κοινωνίας...

Χειροκροτήστε λοιπόν γίδια τον ηγέτη των ονείρων σας...

Οι δύο άνδρες, νυν και πρώην πρωθυπουργός, συναντήθηκαν, όπως αναφέρει το «Βήμα» σε μια ψαροταβέρνα και συζήτησαν για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και αντάλλαξαν απόψεις για κρίσιμα θέματα...

Στόχος της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για διάφορα ζητήματα, ενώ το ραντεβού εντάσσεται στις κινήσεις του Μαξίμου για εσωκομματική και ενδοκυβερνητική ηρεμία.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, παρά τις όποιες ενστάσεις έχει για πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής, φέρεται να ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν ενισχύει τις επιθετικές ενέργειες ορισμένων βουλευτών που χαρακτηρίζονται από τα ΜΜΕ ως «καραμανλικοί», καθώς αυτές δημιουργούν πρόβλημα και ενισχύουν την εσωστρέφεια στο κυβερνητικό στρατόπεδο και στη ΝΔ.

Ο κ. Σαμαράς διαπίστωσε την στήριξη του κ. Καραμανλή στο πρόσωπό του και όπως είπε σε συνομιλητές του, «μιλήσαμε για όλα ως καλοί φίλοι που είμαστε».

Ο κ. Καραμανλής αναγνώρισε στον Πρωθυπουργό ότι κατάφερε σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία να πετύχει την πολιτική σταθερότητα και κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος δεν έχει καμία διάθεση εμπλοκής σε διάφορες εσωκομματικές διεργασίες και κινήσεις.
Επίσης κατά την συζήτησή τους κατέστη σαφές πως ορισμένες κινήσεις μερικών στελεχών και βουλευτών που προσδιορίζονται ως «καραμανλικοί», γίνονται εν αγνοία του και δημιουργείται μείζον θέμα στα ΜΜΕ που ενισχύει την εσωστρέφεια.

Σχετική μας ανάρτηση...

ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ


"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου