Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΡΩΤΑΜΕ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ «ΓΚΑΦΑ» ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ???

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα κάποιοι επιμένουν να υπερτονίζουν τον ερασιτεχνισμό και την ανικανότητα  των ανεγκέφαλων της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ – Κρύβουν όμως επιμελώς μια αδιαμφισβήτητη αλήθεια… 


Η πολιτική ηγεσία που δεν θέλει ανεγκέφαλους στην ηγεσία της αστυνομίας, κάνει το απλούστερο. Τους αντικαθιστά με ικανούς. Οι μηχανισμοί όμως που θέλουν να χρησιμοποιούν τη βλακεία ως εργαλείο προώθησης ευρύτερων σχεδιασμών, επιλέγουν απλά να χρησιμοποιούν και τους επιχειρησιακά ηλίθιους, προκειμένου να το πετύχουν. Είδατε να πέσει κεφάλι μετά και από το νέο φιάσκο??? Ούτε και πρόκειται να δείτε…

Ας γίνουμε όμως σαφέστεροι… Οι εξελίξεις με το αυτοκίνητο – γιάφκα στο Φάληρο βγάζουν μάτι. Διαγωνισμό ηλιθίων αν είχε προκηρύξει κανείς για να αναθέσει στον πρωτεύσαντα ηλίθιο τη διαχείριση αυτής της υπόθεσης, η εξέλιξη δε θα ήταν τόσο ξεφωνημένα τραγική. Και όμως… συνέβη και αυτό στην Ελλάδα των Σα(χλα)μαράδων.

Για μας από την πρώτη στιγμή...
αυτή η ξαφνική αφύπνιση της «τρομοκρατίας της μπαλκονόπορτας», όπως και η φαρσοκωμωδία με τη δήθεν απόδραση του Ξηρού, δεν ήταν μονάχα μια κακοστημένη επικοινωνιακή απάτη.

Ήταν κυρίως μια βεβιασμένη έναρξη ενός επικίνδυνου σχεδίου που προλειαίνει το έδαφος για την απροκάλυπτη ανάμειξη πρακτόρων, μυστικών υπηρεσιών και ξένων κέντρων, μ στόχο την πολιτική εκτροπή στη χώρα. Το τονίζαμε πρώτοι και μόνοι, όταν όλοι οι υπόλοιποι μασούσαν  το παραμυθόχορτο της τρομολαγνείας, όπως ακριβώς είχε σερβιριστεί.

Στο τέλος του άρθρου να επισυνάψουμε σχετικές αναρτήσεις για να θυμίσουμε τι λέγαμε σε χρόνο ανύποπτο γι αυτή τη δόλια ιστορία, και πριν επανέλθουμε στις επόμενες μέρες, ξεδιπλώνοντας ακόμη περισσότερο το κουβάρι αυτής της βρωμιάς, θα αρκεστούμε στο να διατυπώσουμε τρία απλά και ξεκάθαρα ερωτήματα απευθυνόμενοι σε κάθε αρμόδιο αλλά και στην ίδια την κοινωνία που καθίσταται υποχείριο σ ένα βρώμικο και εθνικά επικίνδυνο παιχνίδι.
  • Οι λαλίστατοι Αμερικανοί γιατί δεν επανεμφανίστηκαν με δηλώσεις και κριτικές τοποθετήσεις, μετά από το καινούριο φιάσκο του Φαλήρου που πολυδιαφημίστηκε ως κόλπο γκρόσσο των αδίστακτων τρομοκρατών??? Τι ξέρουν άραγε και σιωπούν τόσο εκκωφαντικά???
  • Τι έγιναν οι υπερφλύαροι που όλο το προηγούμενο διάστημα βομβάρδιζαν με «πληροφορίες» για τα ονοματεπώνυμα των δραστών – δολοφόνων που δήθεν έχει στη διάθεση της η ΕΛ.ΑΣ και για το ότι επίκειται ευρείας έκτασης επιχείρηση???
  • Ποιος επιχειρησιακός παράγοντας αποκαθηλώθηκε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ μετά και από το καινούριο φιάσκο και γιατί τηρείται τόσο εκκωφαντική σιωπή κύριε Δένδια???
Ας μην παραμυθιαζόμαστε λοιπόν…
  • Το φιάσκο του Φαλήρου, δεν ήταν ακόμη μια γκάφα της ΕΛ.ΑΣ ( που κατά τα λοιπά είναι ικανότατη στο να μεγαλουργεί στις γκάφες).
  • Το φιάσκο του Φαλήρου κατά το οποίο συνελήφθη ο ...οπλισμός για να παραμείνουν ασύλληπτοι οι «τρομοκράτες» που τον μετέφεραν, ήταν μια ακόμη «επένδυση» των μυστικών υπηρεσιών και των ξένων κέντρων, στο βρώμικο και επικίνδυνο παιχνίδι που εξυφαίνεται σε βάρος της χώρας. Και  επ αυτού θα επανέλθουμε…
Σχετικά μας άρθρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου