Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ"

Ο ΣΥΡΙΖΑ δουλικά φερόμενος, διαχειρίστηκε το πολιτικό πρόβλημα δυο εκλογικών  περιφερειών, διότι δουλικά σκεπτόμενος έχει μπει ήδη με τα μπούνια στο βρώμικο κατοχικό παιχνίδι σε βάρος της χώρας...


Αυτό λέγαμε ανάμεσα σε άλλα λίγο καιρό πρίν, τονίζοντας παράλληλα πως:  "Πρόκειται λοιπόν για ένα ύπουλο και προδοτικό σχέδιο της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, και όχι για εσωκομματική κακοτεχνία ή ερασιτεχνισμό στην ανάδειξη των υποψηφίων περιφερειαρχών".

Διαβάστε τώρα την είδηση που ακολουθεί...


Η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και η μικρή ΔΕΗ αποτελούν τα μείζονα θέματα της τρέχουσας κρίσιμης διαπραγμάτευσης με την τρόικα,που φθάνει την Κυριακή στην Αθήνα. Η κυβέρνηση παρότι αισιοδοξεί δεν κρύβει τις δυσκολίες που κρύβει η διαπραγμάτευση που αρχίζει τη Δευτέρα.

Ιδιαιτέρως απασχολεί η στάση των βουλευτών στα θέματα της ελευθέρωσης των αγορών του γάλακτος και των φαρμάκων αλλά και σε αυτό της μερικής ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ. Ειδικότερα στην περίπτωση της ΔΕΗ ,όπου θα απαιτηθεί η συγκρότηση ενός μπουκέτου ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων, αποτελούμενο από λιγνιτικές, υδροηλεκτρικές και θερμικές μονάδες, πετρελαίου και αερίου, που θα αποκοπούν από τη ΔΕΗ και θα πωληθούν σε ιδιώτες, έλληνες η ξένους.

Αυτό το σχήμα μικρής ιδιωτικής ΔΕΗ υποτίθεται θα έλθει επιβεβαιώσει και να στηρίξει την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Η τρόικα απαιτεί συμφωνία και στο θέμα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Και ρίξτε τώρα μια ματιά στο σχετικό μας άρθρο με τίτλο: "ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ."

Δικαιωθήκαμε ή ακόμη αμφιβάλετε??? Αν αμφιβάλετε, τότε δείτε και την ανάρτηση με τίτλο: "ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΑΙΔΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ" και περιμένετε τις εξελίξεις που πλέον έρχονται με βήμα ταχύ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου