Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας, διαπιστώνουμε σήμερα να κυκλοφορούν κάποιοι γκλαμουράτοι τίτλοι, οι οποίοι στα πλαίσια της «ενημέρωσης μας πληροφορούν ότι:


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Με τον «κουκουλονόμο» διώκεται ο Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας Σελτζούκ(!!!) Γκουνγκόρ».

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με ορισμένες αξιοπρόσεκτες συμπτώσεις…
  • Η χθεσινή αντιρατσιστική φιέστα διοργανώθηκε στον απόηχο της ανθελληνικής προβοκάτσιας στο Φαρμακονήσι. Μιας προβοκάτσιας απόλυτα χορογραφημένης με σκοπό την προώθηση των τουρκικών γεωπολιτικών επιδιώξεων, και για το βρώμικο ρόλο της Τουρκιάς δεν ακούστηκε ούτε κουβέντα. Τυχαίο??? (Περισσότερα γι αυτή την αθλιότητα δείτεΕΔΩ).
  • Η χθεσινή αντιρατσιστική φιέστα διοργανώθηκε ανήμερα της μαύρης επετείου μιας εθνικής προδοσίας που εξελίχθηκε σε εθνική τραγωδία. Και όμως οι διοργανωτές της χθεσινής φιέστας επέλεξαν αυτή τη μέρα τιμής και εθνικής μνήμης να την εκχωρήσουν στους νεοναζί. Τυχαίο??? (Περισσότερα γι αυτή την αθλιότητα δείτε ΕΔΩ).
  • Η χθεσινή σύλληψη του «πολιτικού πρόσφυγα» από την  Τουρκία, έρχεται να συμπέσει με έναν ορυμαγδό αποκαλύψεων για... την άμεση εμπλοκή αλλοδαπών εισβολέων στην πολιτική ζωή του τόπου, με δολοφονίες και σύμπραξη με το οργανωμένο έγκλημα. Τυχαίο??? (Περισσότερα και γι αυτή την εξέλιξη θα διαβάσετε ΕΔΩ).
Πάμε τώρα και στα ερωτήματα…
  • Ήταν κουκουλοφόρος ο Τούρκος «πολιτικός πρόσφυγας» Ναι ή Όχι???
  • Ποια είναι η αντιφασιστική του δράση στην Τουρκία και σε ποιο βαθμό δικαιολογείται η απονομή της ιδιότητας του πολιτικού πρόσφυγα???
  • Πως πρέπει να συμπεριφέρεται ένας πολιτικός πρόσφυγας διαδηλώνοντας σε μια χώρα η οποία του έχει αποδώσει πολιτικό άσυλο και πως συμπεριφέρθηκε ο εν λόγω συλληφθείς???
  • Παρενέβη αυτός και οι συμπατριώτες του (πολιτικοί πρόσφυγες όντες) να καταγγείλουν -  εκτός από το Ελληνικό λιμενικό σώμα – και την επικίνδυνη γεωπολιτική που ξεδιπλώνουν τα επιτελεία της πατρίδας του στο Αιγαίο??? Ναι ‘ή Όχι???
Εν κατακλείδι…
  • Η Ελληνική πολιτεία οφείλει να επανεξετάσει όλο το αποδεικτικό υλικό καθώς και τους εμπλεκόμενους μάρτυρες αλλά και τους Έλληνες διαμεσολαβητές και οτιδήποτε συσχετίζεται με τη διαδικασία απονομής πολιτικού ασύλου και ίδιότητας πολιτικού πρόσφυγα στον συλληφθέντα.
  • Αν από την επανεξέταση των στοιχείων προκύψει ότι ο εν λόγω συλληφθείς, είναι αντιφασίστας αγωνιστής διωκόμενος στην Τουρκία για τη δημοκρατική – αντιφασιστική του δράση, τότε θα πρέπει να αφεθεί άμεσα ελεύθερος, βεβαίως με την ιδιότητα του πολιτικού πρόσφυγα στη χώρα μας.
  • Αν όμως αποδειχθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με όλη αυτή την ιστορία, και ότι έχουμε έναν ακόμη πολιτικό πρόσφυγα – μαϊμού, τότε το σύνολο των στοιχείων θα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα, και η τιμωρία του …κ. Σελτσούκ θα πρέπει να είναι παραδειγματική και να του απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες μηδέ εξαιρουμένης και αυτής της κατασκοπείας…
Έλεος πια… Δεν είναι δυνατόν σε μια χώρα που το μόνο που μετράει καθημερινά είναι πληγές και κατάπτυστη εθνική μειοδοσία, όλοι να απολαμβάνουν προκλητικής ασυλίας εκτός από τον ίδιο τον πολύπαθο λαό της…

Και η ανοχή στην πρόκληση έχει τα όρια της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου