Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΑΘΑΚΗΣ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ - ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΚΑΚΕΣ

Ο Σταθάκης υπερασπίζεται τον Στουρνάρα: Λίγοι οι φόροι στους Έλληνες - "Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης, που πρόσθεσε μάλιστα με νόημα ''να μιλήσω για το χρέος πριν να έρθει ο Τσίπρας"...

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/02/14/resized/STATHAKISDASKALOPOULOS_533_355.jpg

Αναταραχή αναμένεται να προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Γιώργος Σταθάκης, που ούτε λίγο ούτε πολύ επανέλαβε σχεδόν αυτούσια...
τη δήλωση του Στουρνάρα ότι είναι λίγοι οι φόροι στην Ελλάδα, ενώ παραδέχτηκε την αντίθεση του με το κόμμα για το επαχθές χρέος.

"Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους"
Ο Γ. Σταθάκης, σε εκδήλωση για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας στο Πολεμικό Μουσείο, έκανε ουσιαστικά copy paste στις δηλώσεις του Στουρνάρα πως οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται, οι οποίες είχαν προκαλέσει σάλο ακόμα και στο εσωτερικό της ΝΔ.

''το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, αλλά κυρίως στα φυσικά πρόσωπα"

''Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους" τόνισε ο κύριος Σταθάκης και πριν συνέλθει το ακροατήριο πρόσθεσε πως ''το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, αλλά κυρίως στα φυσικά πρόσωπα".

"Να μιλήσω για το χρέος πριν να έρθει ο Τσίπρας"

Δεν είναι όμως μόνο οι δηλώσεις για τους φόρους που είναι βγαλμένες από καρμπόν με τις αντίστοιχες δηλώσεις του κυρίου Στουρνάρα.

Ο Γιώργος Σταθάκης φρόντισε να επαναλάβει και τη διαφορά του από τον ΣΥΡΙΖΑ για το επαχθές χρέος και τη διαγραφή του, αφού ο ίδιος το τοποθετεί μόλις στο 5% του συνόλου του χρέους, κάτι που είχε προκαλέσει την έκρηξη της Αριστερής Πλατφόρμας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε χαμογελώντας τις απόψεις του για το χρέος λέγοντας χαρακτηριστικά: Να μιλήσω για το χρέος πριν να έρθει ο Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου