Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ... ΕΜΕΙΣ???

Σοβαρά επεισόδια στην Κύπρο: Έκοψαν το ρεύμα στη Βουλή, κλείδωσαν μέσα βουλευτές και προσωπικό...

newego_LARGE_t_1101_54314531

Το απόλυτο χάος επικρατεί μπροστά στη Βουλή της Κύπρου, όπου γίνονται σοβαρά επεισόδια από το πρωί της Δευτέρας κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων. Μάλιστα, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έβαλαν...
στο στόχαστρο τη γεννήτρια του κτιρίου, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε αυτό βουλευτές και εργαζόμενοι, καθώς κλείδωσαν αυτόματα οι ηλεκτρικές πόρτες.

Οι εργαζόμενοι στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο των ιδιωτικοποιήσεων, ενώ στο πλευρό τους είναι συνάδελφοί τους από άλλες κρατικές επιχειρήσεις και φορείς. Ο κόσμος έριξε τα κάγκελα που είχε στήσει η αστυνομία για να τους εμποδίσει να φτάσουν μπροστά στη βουλή, ενώ μέσα στο κτίριο βρίσκονται άνδρες της ΜΜΑΔ με πλήρη εξάρτηση, προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο διαδηλωτών, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο».

Εξαιτίας των επεισοδίων αναβλήθηκε η συζήτηση του επίμαχου νομοσχεδίου ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας δεν κατάφερε να παραστεί στην αρμόδια επιτροπή καθώς το αυτοκίνητό του δέχθηκε επίθεση. Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που ξέσπασε η αναταραχή βρίσκονταν και μικρά παιδιά στη Βουλή, για προγραμματισμένη επίσκεψη, αλλά ευτυχώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να τα απομακρύνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου