Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΑΙΔΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ

Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν σίγουρα χτυπήσει καμπανάκι για όλους εκείνους που μέσα στον ορυμαγδό των εξελίξεων της τελευταίας πενταετίας, πίστεψαν ότι...


Στο πρόσωπο των φαντομάδων της πολιτικής, μπορούν να βρουν αποκούμπι οι κατατρεγμένοι της διπλανής πόρτας, τα όνειρα των ανθρώπων και η λαχτάρα όλων μας για μια ζωή ανθρώπινη και για το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια του καταδυναστευόμενου λαού μας. 

Όμως ο κατήφορος του «ιστορικού συμβιβασμού» για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ξεκινήσει, και αυτή η επικίνδυνη μεταστροφή ήταν ουσιαστικά και το «διαβατήριό» του, προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως από τις συμμορίες που τον χαλιναγωγούν, ώστε να του παραδοθεί η κυβερνητική εξουσία, μετά την απόλυτη χρεοκοπία των προσκυνημένων ανδρείκελων που οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή, και μετατρέπουν καθημερινά τη ζωή μας σε μια απέραντη φυλακή της τραπεζικής και φορολογικής δικτατορίας.

Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ...
σαγηνεμένη από τη λάμψη της επερχόμενης εξουσίας, βιάζεται να ξεβρακωθεί πριν καλά – καλά ανεβεί στο πάλκο της κυβερνητικής διαχείρισης.

Λέγαμε σε χρόνο ανύποπτο στο άρθρο μας με τίτλο: «ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ», τα εξής ανάμεσα σε άλλα: «Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα δόλιο… ένα πραγματικά ύπουλο σχέδιο, μέσα από το οποίο υποτίθεται ότι κορυφώνεται μια αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, για το πραγματικό περιεχόμενο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ»

Και προειδοποιούσαμε με την ίδια σαφήνεια πως: «Δεν τον εγκαλούν να πει αυτά που δήθεν κρύβει… Τον σέρνουν μέσα από μια καλοστημένη επικοινωνιακή συγχορδία, να υιοθετήσει απερίφραστα  – εγκαταλείποντας την επικοινωνιακή διγλωσσία και τα μισόλογα - αυτά που του υπαγορεύουν να πει… Μην παρασύρεστε… Βρωμάει και ζέχνει από μακριά αυτό το ανέντιμο πολιτικό παιχνίδι». Πιστεύει κανείς ότι δε μας δικαίωσαν οι εξελίξεις???

Να θυμίσουμε τη θλιβερή διαδρομή αυτού του επικίνδυνου πολιτικού συνονθυλεύματος, που από τη μονομερή διαγραφή του χρέους και την κατάργηση των μνημονίων, έφτασε να δηλώνει πως «Μόνο το 5% του συνολικού χρέους που είναι φορτωμένο στην πλάτη όλων μας θεωρεί επαχθές»??? Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Μήπως θα πρέπει να θυμίσουμε πως η προσδοκία για φορολογική ανακούφιση και κατάργηση των χαρατσιών της κοινωνίας που εξαπατήθηκε, παραχωρεί πλέον απερίφραστα τη θέση της στην προειδοποίηση από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ πως "η Ελληνική κοινωνία δε φορολογείται επαρκώς, άρα τσακίστε την ακόμη περισσότερο"??? Δείτε και γι αυτό περισσότερα ΕΔΩ.

Μήπως θα πρέπει να θυμίσουμε την ύπουλη διαδρομή μέσα από την οποία τα μεγάλα λόγια περί επανεθνικοποίησης δημοσίου πλούτου και επιχειρησιακών φιλέτων που ξεπουλήθηκαν, μετατρέπονται απροκάλυπτα σε μια επικίνδυνη αβανταδορία προκειμένου να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα το πανεθνικό πλιάτσικο από τις συμμορίες της Ευρώπης??? Και γι αυτό θαδείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Έχει τέλος νόημα να θυμίσουμε την εθνικά προδοτική στάση αυτού του πολιτικού τσαρλατανάτου, το οποίο επιλέγει να σιωπά ένοχα τη στιγμή που κορυφαία εθνικά ζητήματα αναγορεύονται σε εθνικές τραγωδίες μέσα στην επικίνδυνη γεωπολιτική ατζέντα που συνδιαχειρίζονται οι ισχυροί της Γης με τους δωσίλογους του τόπου??? Δείτε και γι αυτό περισσότερα ΕΔΩ.

Η κοινωνία που εξαπατήθηκε από την αποπροσανατολιστική μεγαλοστομία, ενδέχεται να δυσκολεύεται να πιστέψει πως είναι δυνατόν να υπάρχει τόσος ξεπεσμός, αλλά το αγνό και άδολο κομμάτι της έχουν ήδη αρχίσει να το ζώνουν τα φίδια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία δημοσκόπησή της η GPO, εμφανίζεται σχεδόν το 50% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, να θέλει «να μην αναγνωρίσει το χρέος η κυβέρνηση, να το εξαλείψει και να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη». Αυτή βεβαίως η άποψη, δε συμφωνεί με την ευρωλαγνεία του ΣΥΡΙΖΑ και της συγκυβέρνησης των δωσιλόγων.

Αυτές οι απόψεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος, επιβεβαιώνουν επίσης μια ακόμη παράμετρο της δημοσκόπησης, σύμφωνα με την οποία το 50% των ψηφοφόρων του, δεν του έχει εμπιστοσύνη.

Αυτά τα συμπεράσματα θορυβούν. Και τη διέξοδο αναλαμβάνει να την διευθετήσει το «Βήμα» ως εργολάβος του συστήματος, το οποίο επιδίδεται σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να μερεμετίσει τις στάσεις, όσων διαφωνούν με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, προβάλλοντας το κομμουνιστικογενές παρελθόν των στελεχών του.

Όλοι καταλαβαίνουν πως με εξαίρεση έναν βρώμικο πυρήνα που τον συναποτελούν τα αδέσποτα του ΠΑΣΟΚ και η πλέον επικίνδυνη σαβούρα των Πασοκοθρεμμένων συνδικαλιστών που βρήκαν καταφύγιο στο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συνεχίσουν να φυτοζωούν σε βάρος της κοινωνίας, το υπόλοιπο κομμάτι συναπαρτίζεται από καθημερινούς πλανημένους ανθρώπους, που θεώρησαν ότι μπορούν να εναποθέοσυν τις ελπίδες τους στο κόμμα των πολιτικών καιροσκόπων.

Αυτό λοιπόν που τρέμουν οι χορογράφοι που τον αβαντάρουν, είναι ένα πιθανό  ρήγμα, και ίσως μια πιθανή στροφή ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΚΕ ενόψει των ευρωεκλογών και των περιφερειακών εκλογών, και αυτό ακριβώς επιχειρούν να ανακόψουν.
Όλοι ξέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει μακρύ δρόμο. Όλοι ξέρουν ότι θα έρθουν χειρότερες μέρες για το λαό. Και αυτοί που ξέρουν φοβούνται πως η ριζοσπαστικοποίηση της κοινωνίας, με πραγματικά αριστερές πολιτικές μετατοπίσεις, αποτελεί πρώτο κίνδυνο για το σύστημα, και αυτό είναι που επιχειρούν με κάθε τρόπο να ανακόψουν.

Ο κατήφορος του «ιστορικού συμβιβασμού» για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ξεκινήσει, και αυτή η επικίνδυνη μεταστροφή ήταν ουσιαστικά και το «διαβατήριό» του, προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως από τις συμμορίες που τον χαλιναγωγούν, ώστε να του παραδοθεί η κυβερνητική εξουσία, μετά την απόλυτη χρεοκοπία των προσκυνημένων ανδρείκελων που οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή, και μετατρέπουν καθημερινά τη ζωή μας σε μια απέραντη φυλακή της τραπεζικής και φορολογικής δικτατορίας.

Αυτό το επικίνδυνο εξάμβλωμα της Νεοταξίτικης εποχής, δεν προέκυψε από παρθενογένεση στην πολιτική ζωή του τόπου. Στα χρόνια που πέρασαν, αυτοί που το συναποτελούν αλλά και οι όψιμοι παράγοντες που στελεχώνουν το μηχανισμό του, μας έδειξαν πολλά. Από που ξεκίνησαν, το ξέρουμε. Τα έργα τους τα είδαμε στην ΕΕ, στο εργατικό κίνημα, στους Δήμους, στις Περιφέρειες και τις Κοινότητες, Το που θα φτάσουν, το αντιλαμβανόμαστε. Το διαλαλούν άλλωστε οι ίδιοι. Ο κατήφορος τους, δεν έχει πάτο. Φαίνεται, ότι είναι αποφασισμένοι για όλα. Ακόμη και για να συγκυβερνήσουν προσδίδοντας νομιμοφάνεια κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης του κατοχικού προγράμματος που θα οδηγήσει τον τόπο στον αφανισμό.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

1 σχόλιο: