Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙ@Σ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

O ήλιος (της Αθήνας) καίει για τους gay... Μ΄ αυτό το σύνθημα το κλεινόν άστυ εγκαινιάζει την προεκλογική περίοδο που αναμένεται πιο καυτή από ποτέ...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMAL9QUWjfBwn6Q66JpSum0hKxcHNdeNRF94vsgNaGIg_RUPiHEItxxHT8iZ9Ng3qd8v_6y6WcKEfH6jovHuOGNT1pKSi9fcdeXZWJkXxPGACGzKDNZxdKKMTBWW95j7X7I_2qLS1mpE0/s1600/dimarxoi.jpg

Ήδη ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αμόλησε την πρώτη ρουκέτα λέγοντας ότι υπάρχουν κι άλλοι gay υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας. 

Ο Κασιδιάρης με το total macho look αντέδρασε ακαριαία: Εμένα θα ψηφίσουν οι gay, γιατί είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι... Ο σωματότυπος του Κασιδιάρη (και των άλλων χρυσαυγιτών) παραπαίμπει ακριβώς στην εικόνα που έχει ο Σειρηνάκης για τους πρωταγωνιστές της SIRINA.

Aυτό φυσικά δεν θα τον εμποδίσει να γίνει ένας καλός δήμαρχος σε περίπτωση που α)καταφέρει και δεν περάσει την πόρτα του Κορυδαλλού και β) τον ψηφίσουν οι gay της Αθήνας.

Σωστά η "Κασιδιάρα", όπως την αποκαλεί χαιδευτικά ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, ποντάρει στους gay καθότι...
εάν πόνταρε στους str8 θα έπαιρνε μόνο την ψήφο της Ζαρούλια που έχει απομείνει η τελευταία φανατική γυναίκα της Αθήνας.

Από την στιγμή που το 80% των υποψηφίων δημάρχων της Αθήνας απολαμβάνουν τον ήλιο που καίει κορόιδο είναι ο Βαλλιανάτος να μην ποντάρει στο μεγαλύτερο κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού;

Άλλωστε από τα χαστούκια που μοίρασε σε Κανέλη και Δούρου σε καμία περίπτωση δεν θα σταθούμε στον μισογυνισμό του, αλλά σαφώς στην κορμοστασιά του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος είναι το προτελευταίο σερνικό που απέμεινε στην Αθήνα. Ο άλλος είναι ο Νότης Σφακιανάκης.

Το γεγονός ότι ο Καμίνης είναι ανακάλυψη του Γιώργου Παπανδρέου αυτό από μόνο του λειτουργεί κάπως πιο ελεύθερα και πέρα από τα μικροαστικά πρότυπα περί gay και str8. Ο Καμίνης ανήκει στην κατηγορία peace, love and unity-είναι το δικό μας παιδί των λουλουδιών, σαφώς υπεράνω από τις κατηγοροποιήσεις σε gay και str8. 

Στην τελική ο Καμίνης είναι ένας πολύ free press δήμαρχος  που άφησε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν κάτι σαν τις επιθυμίες που ανθίζουν μεσάνυχτα στον κήπο του καλού και του κακού.
-Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές. Δεν υπάρχει παθητικός και ενεργητικός gay...
δηλώνει πανίσχυρος άνδρας των ΜΜΕ, ο οποίος παρότι δεν είναι δίμετρη ξανθιά ανέβηκε οριζόντια στην ιεραρχία του δημοσιογραφικού ομίλου.

Άλλωστε η ευρύτητα των επιλογών σου επιτρέπει να πετάς από κανάρα σε κανάρα αλλά να παραμένεις αενάως ερωτευμένος με τον Αντώνη. Εφιάλτης κατάντησαν πλέον εκείνες οι αθώες νύχτες της Πολιτικής Άνοιξης που τόσο τον είχαν συνεπάρει. Ο Νικήτας Κακλαμάνης έβλεπε στο πρόσωπο του εξαίρετου τενίστα και νεαρού πολιτικού Αντώνη Σαμαρά-όλα εκείνα τα ταλέντα που διακρίνει ο Αλέξης Κωστάλας στις καλογυμνασμένες γάμπες του Ματιάμπα.
Κι εκείνος- ο Αντώνης- μετά από τόσες θυσίες τον πότισε με δηλητήριο-τον Νικήτα. Επέλεξε ένα πιο νέο άλογο κούρσας, της ίδιας όμως φυλής (δεν θα έλεγες πόνυ τον Άρη Σπηλιωτόπουλο), να δώσει το χρίσμα του. Στη προκειμένη περίπτωση αγαπητέ Νικήτα, ο Αντώνης δεν πρόσεξε που έβαλε την υπογραφή του.

Να είσαι σίγουρος Νικήτα πως το ροζ πουλόβερ του Άρη, το αγόρασε ο Φαήλος με λεφτά που του έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο Άρης είναι η ροζ πολιτική φαντασίωση του Μεγάρου. Αυτό είναι που δεν μπορεί να συγχωρέσει με τίποτε ο Νικήτας στην Αντώνη.

Αν  ο Σαμαράς επέλεγε τον Ταμήλο, τον Τζαμτζή ή τον Τζαβάρα-ακόμη και τον Αργεντίνο σερβιτόρο Δημήτρη Σταμάτη ως υποψήφιο με το χρίσμα της ΝΔ, ο Νικήτας θα έδειχνε κατανόηση.
Αλλά με τίποτε δεν μπορούσε να φαντασθεί πως ο Αντώνης με τον οποίο μοιράσθηκαν την Άνοιξη της πολιτικής τους ωριμότητας, θα τον πρόδιδε για τον Άρη.

Σ΄αυτό το πολιτικοερωτικό δράμα του Φασπμπίντερ, μόνο ένα μαχαίρι κρητικό θα μπορούσε να γράψει το φινάλε. Και ο Νικήτας ζήτησε ήδη να του το φέρουν από την Κρήτη. Έτσι καθαρίζουν οι άνδρες.

Και μια και μιλάμε για άνδρες παντελονάτους, η φιλία του Αλέξη Τσίπρα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με τίποτε δεν παραπέμπει στην φιλία του Αχιλλέα και του Πάτροκλου. Οι δύο νέοι άνδρες έχουν άλλωστε τόσα κοινά που τους ενώνουν που δεν χρειάζεται ένας πόλεμος όπως ο Τρωικός για να δείξουν την ευγνωμοσύνη ο ένας για τον άλλον.

Αφήσαμε τελευταίο τον Βαλλιανάτο μια και ο Γρηγόρης δεν έχει ανάγκη από περαιτέρω συστάσεις. Σε κοτζάμ υφυπουργείο Νέας Γενιάς ξεδίπλωσε τα ταλέντα του. Ήταν μαζί με τον Καμίνη δυο από τα χρυσά αγόρια που ανέδειξε το αλάνθαστο αισθητήριο του Γιώργου...

(Συνεχίζεται...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου