Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

Και όμως, για τους πολλούς πέρασε στα ψιλά, παρά την εκτεταμένη δημοσιότητά του. Ενώ για κάποιους άλλους αντιμετωπίστηκε απλά ως ένα σύμπτωμα ενός πολιτικού συνονθυλεύματος που παραδέρνει σε ανεξέλεγκτους φατριασμούς και καταγέλαστες ομαδοποιήσεις…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο βρώμικη αλλά και άκρως αποκαλυπτική για τον πολιτικό ρόλο που εντέλλεται να διαδραματίσει αυτή η υποτιθέμενα «αριστερή» πομφόλυγα στα πολιτικά πράγματα του τόπου.

Οι εσωκομματικοί κραδασμοί που ανέκυψαν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις επιλογές της ηγεσίας του αναφορικά με τον Καρυπίδη και το Βουδούρη, μπορεί για τους πρωταγωνιστές των αντιδράσεων, να εξαντλούνται σε ζητήματα που αφορούν στη φυσιογνωμία των υποψήφιων περιφερειαρχών.

Για την ηγετική ομάδα όμως που επέλεξε αυτές τις λύσεις, τα ζητήματα δεν εξαντλούνται στην απλοϊκότητα αυτών των προσεγγίσεων. Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν αιφνιδιάστηκε από τις αντιδράσεις των τοπικών οργανώσεων, αλλά είχε...
πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι θα προέκυπταν, και στο παρασκήνιο τις τροφοδότησε με τους δόλιους και επικίνδυνους χειρισμούς της.

Τι ήθελε η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καταφεύγοντας σε αυτές τις επιλογές???
Δεν ήθελε να ενδυναμώσει την πολιτική την αυτοδιοικητική της επιρροή στις συγκεκριμένες περιφέρειες προτάσσοντας υποψηφίους με αδιαφιλονίκητη φυσιογνωμία, αλλά να την αποδυναμώσει.

Γιατί το έκανε αυτό???
Γιατί η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – δολίως κινούμενη – θέλησε με έμμεσο τρόπο να παραδώσει αυτές τις διοικητικές περιφέρειες στο μπλοκ των αδίστακτων ξεφωνημένων, προκειμένου να επιτύχει ένα διπλό στόχο:
  • Να διευκολύνει την κατοχική διοίκηση στα βρώμικα σχέδια της που με το συντονισμό του επιτελείου του Φούχτελ, εποφθαλμιούν το ενεργειακό παραγωγικό κομμάτι των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και της Πελοποννήσου. Και…
  • Να εμφανιστεί η ίδια ως πολιτικά αμέτοχη στο πλιάτσικο της ντροπής που πρόκειται να ακολουθήσει την επόμενη περίοδο, φορτώνοντας την ευθύνη ολέθριων και προδοτικών επιλογών στους αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

Γιατί επελέγησαν αυτές οι δυο περιοχές για το βρώμικο παιχνίδι τους???
Γιατί στη Δυτική Μακεδονία υπάρχει το ενεργειακό φιλέτο της Πτολεμαϊδας, και στην Πελοπόννησο υπάρχει το ενεργειακό φιλέτο της Μεγαλόπολης.

Πρόκειται λοιπόν για ένα ύπουλο και προδοτικό σχέδιο της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, και όχι για εσωκομματική κακοτεχνία ή ερασιτεχνισμό στην ανάδειξη των υποψηφίων περιφερειαρχών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δουλικά φερόμενος, διαχειρίστηκε το πολιτικό πρόβλημα των παραπάνω περιφερειών, διότι δουλικά σκεπτόμενος έχει μπει ήδη με τα μπούνια στο βρώμικο κατοχικό παιχνίδι σε βάρος της χώρας. Επ αυτών θα επανέλθουμε…

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" 

Σχετικό μας άρθρο...

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου