Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΜΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΤΖΕΝΤΑ

Μετά τις χθεσινές απρόβλεπτες εξελίξεις, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα για τους πρωταγωνιστές της κατοχικής συγκυβέρνησης, και το χειρότερο όλων είναι πως κανείς δεν ξέρει ακόμη τι νέο πρόκειται να προκύψει στο απέραντο κατοχικό ρουφιανιστάν...

Άλλωστε η ρουφιανιά η κουκουλοφορία και τα αλληλοκαρφώματα, είναι διαχρονικός καρπός και βρίσκεται πάντα σε αφθονία στο δεξιό περιβόλι. (Γειά σου Φαήλο με τα μανιφέστα σου... Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ)

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Με νέα παρέμβαση του ο Γιώργος Παπανδρέου προκαλεί δυσφορία στη Χαριλάου Τρικούπη αυτή τη φορά με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου. Ο πρώην πρωθυπουργός επιτίθεται στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι «δεν αρκεί η απομάκρυνση Μπαλτάκου» και υπογραμμίζοντας ότι οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι προφανείς. Μάλιστα επιχειρεί στα πλαίσια των δικών του σκοπιμοτήτων να κάνει και ένα ακόμη βήμα παραπέρα, ζητώντας την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από το συγκυβερνητικό σχήμα.

Από την άλλη, υπουργοί αλλά και βουλευτές της ΝΔ στη μεγάλη πλειοψηφία τους σιωπούν, αλλά στο παρασκήνιο έχει ξεσπάσει ταραχή. Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για την πρώτη σοβαρή κρίση που αγγίζει προσωπικά τον πρωθυπουργό. Η «γραμμή» του Μεγάρου Μαξίμου είναι ότι το θέμα θεωρείται λήξαν και επείγει η αλλαγή ατζέντας, ώστε...
«να μην επισκιαστούν τα καλά νέα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας με τη μείωση του κόστους δανεισμού και την αναβάθμιση από τη Moody ’s που αναμένεται την Παρασκευή». Ωστόσο, υπάρχουν ανησυχίες και φόβοι για τις πολιτικές παρενέργειες από τις αποκαλύψεις των μυστικών επαφών του πανίσχυρου μέχρι χθες Π. Μπαλτάκου με την Χ.Α.

Και οι δύο λοιπόν, μπροστά στο φόβο ανεξέλεγκτων εξελίξεων με δυναμική να καταστήσουν υπόλογους για το σύνολο των πολιτικών τους, τόσο τον Α. Σαμαρά όσο και τον Ε. Βενιζέλο, επείγονται στην ανάγκη άμεσης αλλαγής της τρέχουσας πολιτικής ατζέντας.

Δυστυχώς τα συμπεράσματα από την πολιτική ιστορία, δεν είναι καθόλου αισιόδοξα. Θα επιχειρηθεί ευρείας έκτασης εθνική προβοκάτσια ή μήπως ήρθε ο καιρός να «ξεπαγώσουν» βγάζοντας από την κατάψυξη εκείνο το δόλιο τον Ξηρό και τους λοιπούς τρομοκρατούληδες που παραμούδιασαν μήνες τώρα ένεκα το γαμημένο το success???

Για καλό και για κακό θυμηθείτε τι λέγαμε στην ανάρτηση που ακολουθεί μιας και η επιβεβαίωσή μας δε θα αργήσει να έρθει...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου