Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Και να καταστεί άμεσα ιδιώνυμο αδίκημα η δράση των Εφιαλτών και των γενίτσαρων στη Θράκη


Ο πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να παύσει από τα καθήκοντά του και να αντικαταστήσει άμεσα τον ανίκανο, άχρηστο και επικίνδυνο υπουργό εξωτερικών, που ασχολείται με την προσωπική πολιτική του επιβίωση, αδιαφορώντας παντελώς για τις επικίνδυνες εξελίξεις που συμβαίνουν στον τόπο μας και βάζουν φωτιά στο φυτίλι του δυναμίτη... 

Το απόστημα άνοιξε πλέον για τα καλά, κι αυτή η εξέλιξη για δεκάδες λόγους είναι πολύ πιο επικίνδυνη από τη λανθάνουσα και σιωπηρή συμβίωση μαζί του. 

Οι επιλογές που έχουμε είναι μονάχα δυο, και το δίλημμα είναι αμείλικτο ώστε δεν αφήνει σε κανέναν πλέον το περιθώριο να βάλει νερό στο κρασί του.

Ένα ανοικτό απόστημα που ξεχειλίζει από παντού βρωμιά και δηλητήριο, ή το τσακίζεις ολοκληρωτικά ή σου τσακίζει ολόκληρο το σώμα. Τελεία και παύλα.

Οι εξελίξεις στη Θράκη επιβεβαίωσαν με τρόπο δραματικό, δυο οδυνηρές και άκρως επικίνδυνες αλήθειες:...

  • Η πρώτη είναι πως εκεί υπάρχει και δρα ασύδοτα, μια επικίνδυνη γιάφκα πρακτόρων που καθοδηγείται, χρηματοδοτείται και εναρμονίζεται απόλυτα με την τουρκική εξωτερική πολιτική, και υποστηριζόμενη από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, εργάζεται συστηματικά για την αποσταθεροποίηση της χώρας.
  • Η δεύτερη είναι πως τέσσερα τουλάχιστον κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου (το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ), όχι μονάχα ανέχονται αυτή την κατάσταση, αλλά ενθαρρύνουν στελέχη τους που συνεργάζονται ανοικτά με αυτό το επικίνδυνο καρκίνωμα στη Θράκη, και λειτουργούν αντικειμενικά ως Πέμπτη φάλαγγα στους επικίνδυνους σχεδιασμούς, σε βάρος της ίδιας τους της πατρίδας

Πρόκειται για μια κατάσταση πρωτοφανή στα γεωπολιτικά χρονικά αυτού του πλανήτη, σύμφωνα με την οποία ενώ μια χώρα (δηλαδή η Τουρκία)…
Επιδιώκει την αποσταθεροποίηση και το διαμελισμό της πατρίδας μας…
Κατέχει μετά από πολεμική εισβολή τη Βόρεια Κύπρο και τσάκισε με μαζικές και άνανδρες δολοφονίες τον Ελληνισμό…
Δεν υπέστειλε ποτέ τη σημαία των εδαφικών της διεκδικήσεων σε βάρος της χώρας μας και χρησιμοποιεί το προξενείο της στην Κομοτηνή για την προώθηση των επικίνδυνων σχεδίων της…

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά… Ενώ ακόμη και σήμερα το αίμα των δολοφονημένων πιλότων μας, βάφει στα χρώματα της φωτιάς το Αιγαίο…

Υπάρχουν Ελληνικά πολιτικά κόμματα που…
Όχι μονάχα ανέχονται την ανεξέλεγκτη λειτουργία της επικίνδυνης γιάφκας των τουρκοπρακτόρων στη Θράκη…
Όχι μονάχα σιωπούν απέναντι στην απροκάλυπτη υπονομευτική δράση της στην περιοχή…

Αλλά τολμούν το αδιανόητο…
Διαθέτουν στις τάξεις των μελών και των στελεχών τους, Εφιάλτες γενίτσαρους που συνεργάζονται ανοικτά με το προξενείο του αίσχους, υπονομεύουν απροκάλυπτα την πατρίδα τους και προωθούν στο όνομα της γαμημένης της δήθεν δημοκρατίας, τις στρατηγικές και πολιτικές επιδιώξεις της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή. Αίσχος…

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, όλοι αυτοί οι «κύριοι» θα είχαν συλληφθεί και θα είχαν δικαστεί με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας, κι εδώ ακόμη συζητάμε και παζαρεύουμε το δήθεν «δικαίωμά» τους να έχουν και να εκφράζουν ανοικτά τις απόψεις τους.

Όμως τα πράγματα πλέον παίρνουν μια επικίνδυνη τροπή…
Το απόστημα που άνοιξε πρέπει αυτή τη στιγμή να τσακιστεί χωρίς την παραμικρή δεύτερη σκέψη. Και μόνο η δημοσιότητα που δόθηκε σ αυτή την αθλιότητα, δεν αφήνει πια σε κανέναν το περιθώριο για μισόλογα και ολιγωρίες. Η Ελλάδα οφείλει να προβεί άμεσα σε πέντε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες:

  • Ο πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να αντικαταστήσει άμεσα τον ανίκανο και επικίνδυνο υπουργό εξωτερικών, που ασχολείται με την προσωπική πολιτική του επιβίωση, αδιαφορώντας παντελώς γι αυτές τις επικίνδυνες εξελίξεις. Σε διαφορετική περίπτωση, φέρνει ο ίδιος στο ακέραιο την πρώτη ευθύνη για τις όποιες δυσάρεστες εξελίξεις.
  • Το υπουργείο εξωτερικών να προβεί άμεσα σε διάβημα προς την τουρκική ηγεσία κάνοντας σαφές και ξεκάθαρο το εξής: «ή μαζεύεστε και περιορίζεστε αυστηρά στα υπηρεσιακά σας καθήκοντα ως προξενική αρχή στη Θράκη, ή τα μαζεύετε και φεύγετε την επόμενη στιγμή».
  • Ταυτόχρονα δε η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να γνωστοποιήσει σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο το γεγονός πως η Τουρκία στη Θράκη παραβιάζει διαρκών και απροκάλυπτα την εθνική κυριαρχία της χώρας μας.
  • Οφείλει επίσης η Ελληνική πολιτεία, αφ ενός μεν να παύσει άμεσα από τα όποια πολιτικά ή διοικητικά τους καθήκοντα, όλους όσους ενέχονται σε συνδιαλλαγές με τη γιάφκα των πρακτόρων και να προχωρήσει σε διοικητική πράξη οριστικής στέρησης των πολιτικών τους δικαιωμάτων. Αφ ετέρου δε να καταστήσει ιδιώνυμο αδίκημα με αυστηρότατες πολιτικές και διοικητικές κυρώσεις (και μάλιστα αναδρομικά), την πολιτική και οργανωτική συνδιαλλαγή Ελλήνων πολιτών με το προξενείο του αίσχους.

Ποιες θα είναι οι συνέπειες αν δε συμβούν άμεσα όλα τα παραπάνω???
Πρώτον: Η Τουρκία θα αξιοποιήσει άμεσα τον επικίνδυνο συνδυασμό της δημοσιότητας που δόθηκε σ αυτή την επικίνδυνη ιστορία, με την παράλληλα απάθεια που επέδειξε η Ελληνική πολιτεία, και έτσι θα αξιοποιήσει για λογαριασμό της τα νέα δεδομένα εκλαμβάνοντας πλέον και τυπικά ως κεκτημένο το «δικαίωμά» της να εμπλέκεται άμεσα στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας και να αποσταθεροποιεί ανεμπόδιστα την περιοχή προωθώντας τις δικές της γεωστρατηγικές επιδιώξεις.

Δεύτερον: Ο γενιτσαρισμός των τουρκόψυχων θα νομιμοποιηθεί, θα διευρυνθεί, θα επεκταθεί και σύντομα – πολύ σύντομα – η χώρα μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με δυσάρεστες εξελίξεις.

Το απόστημα που άνοιξε θα είναι έτσι κι αλλιώς η αρχή του τέλους. Ή για τη γιάφκα των τουρκοπρακτόρων ή για την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Μέση λύση δεν υπάρχει. Ας το συνειδητοποιήσουμε όλοι μας πριν να είναι πλέον αργά.


Σχετικά μας άρθρα…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ

ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ

ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ - ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ??? (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου