Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Αυτή η συνέντευξη τελικά έδωσε λουλούδια, κι αλλοίμονο από τους έρμους τους ψηφοφόρους - πρωτίστως όμως αλλοίμονο για την ίδια τη χώρα - αν δεν αντιληφθούν έγκαιρα πως μόλις απέδρασε ένας νέος παπατζής από τα νεοταξίτικα εργαστήρια κατασκευής ανδρεικέλων...

Τσίπρας στο Bloomberg: Η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει εντολή να προχωρήσει σε συμφωνίες

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε το κόμμα του «όαση στην έρημο», αποκαλώντας «τερατουργήματα»...
το UKIP του Φάρατζ και το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν. 

(Σε αντιδιαστολή λοιπόν με τα ανωτέρω τερατουργήματα, μοστράρει ο ΣΥΡΙΖΑ σαν καθαρόαιμο πολιτικό μπαστάρδι, ξώγαμος καρπός της νεοταξίτικης "Αριστεράς" με τα αδέσποτα του πράσινου τσίρκου που μυρίστηκαν εξουσία κι έσπευσαν σαν τα όρνεα να κατασπαράξουν ότι δεν πρόλαβαν κατά τον παρελθόντα χρόνο.)

«Είμαστε μία φιλοευρωπαϊκή δύναμη που θέλει να αλλάξει την Ευρώπη, όχι να τη διαλύσει» τόνισε. 

(Τρέμε λοιπόν γέννημα του Σατανά. Τρέμετε κι εσείς συμμορίες των δολοφόνων. Ο ήρωας της ελληνικής "Αριστεράς", ο εκλεκτός των πολιτικών εργαστηρίων, έρχεται οσονούπω να σε μετασχηματίσει σε λύκειο κορασίδων μεσα στο οποίο θα ζήσουμε εμείς καλά - τα χρυσά κουτάλια που λέγαμε - και κυρίως εσείς καλύτερα)

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργασθεί με το κίνημα Podemos, που εξασφάλισε πέντε έδρες στο νέο Ευρωκοινοβούλιο, είπε ακόμη ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο να συνεργασθεί με τους Σοσιαλιστές, τη δεύτερη σε μέγεθος δύναμη του Ευρωκοινοβουλίου, εάν είναι έτοιμοι να αμφισβητήσουν τις πολιτικές δημοσιονομικών περικοπών της Μέρκελ. 

(Αυτό κι αν είναι είδηση. Η κορυφαία δύναμη του μετασχηματισμού είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τους δολιοφθορείς, το λαμογιστάν και τους αρχισυμμορίτες της Ευρώπης, αρκεί όλοι τούτοι ν αποκηρύξουν την αναλώσιμη Μέρκελ. Άλλωστε κάπως έτσι δεν εξαπατούνταν πάντα οι λαοί??? Πάντα κάποια αναλώσιμα αποσύρονταν για να παραμείνουν αναλοίωτες οι κυρίαρχες πολιτικές. Εύγε λοιπόν στο ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε στους δολοφόνους των λαών της Γιουγκοσλαβίας και στους φονιάδες των δυστυχισμένων της Αφρικής, στους τιμητές των νεοναζί του Κιέβου και σ όλη την υπόλοιπη σαββούρα του ευρωυπόκοσμου, τους αυριανούς συνεργάτες του για το μετασχηματισμό της Ευρώπης.)

«Θα είμαστε ανοικτοί στη συνεργασία (με τους Σοσιαλιστές) υπό τον όρο ότι θα επιστρέψουν στις πολιτικές τους ρίζες και θα σταματήσουν να αποδέχονται ότι η λιτότητα είναι η μόνη επιλογή. Δεν θα συνεργασθούμε, εάν παραμείνουν υπό την ηγεμονία της Μέρκελ» είπε.

«Μόνο οι εκλογές θα φέρουν πολιτική σταθερότητα»
Στο εθνικό επίπεδο, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι δεν δεσμεύεται από οποιαδήποτε συμφωνία, «στην οποία θα καταλήξει ο Αντώνης Σαμαράς με τους πιστωτές της χώρας κατά τη διάρκεια αυτού του έτους», εκτός εάν αυτή λαμβάνει υπόψη το αίτημά του για διαγραφή τμήματος του χρέους ύψους 240 δισ. ευρώ, αν και δεσμεύθηκε να μη διαταράξει τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, σχολιάζει το Bloomberg.
«Η παρούσα κυβέρνηση δεν διαθέτει εντολή για συμφωνίες που θα δεσμεύουν τη χώρα για τα επόμενα χρόνια και τις δεκαετίες, χωρίς να λάβει υπόψη τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής και χωρίς να συμβουλευθεί το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα» είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Μόνο οι εκλογές θα φέρουν πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα». 

(Αλήθεια... Κι αφού δε δεσμεύεται τότε γιατί αρκείται να προειδοποιεί το Σαμαρά να μην προχωρήσει σε συμφωνίες και αποφάσεις που θα δεσμέυσουν τη χώρα τα επόμενα χρόνια και δε λέει απλά και ξεκάθαρα ότι οι όποιες συμφωνίες, οι όποιες ρυθμίσεις και το σύνολο των μνημονιακών νόμων της πενταετίας που πέρασε, θα καταργηθούν σε μια νύχτα, με ένα νόμο και με ένα μόνο άρθρο???)

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε επίσης να έχει λόγο στον διορισμό του νέου διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. «Εάν η κυβέρνηση δεν μας συμβουλευθεί, θα το θεωρήσουμε απόπειρα δημιουργίας τετελεσμένου γεγονότος κατά του δημοσίου συμφέροντος. Στην περίπτωση αυτή θα ήθελα να υπενθυμίσω τι συνέβη στην Κύπρο» είπε στη συνέντευξή του στο Bloomberg. 

(Καταλάβατε??? Γνώμη για το πρόσωπο θέλει ο κύριος... Άποψη για τον "ημέτερο" θέλει. Ούτε λόγος να γίνεται για το ρόλο και την πολιτική που θα ασκήσει η τράπεζα της Ελλάδος, σε μια Ελλάδα που αργοσβήνει στις συμπληγάδες της κατοχικής δυστυχίας.)

Σχετικά με το χρέος, δήλωσε: «Θέλουμε την εξεύρεση λύσης μια κι έξω, η οποία θα είναι η οριστική και θα δώσει στην οικονομία χώρο για ανάπτυξη, ώστε να είναι σε θέση να αποπληρώσει τμήμα του χρέους». 

(Αέρας κοπανιστός δηλαδή οι διαγραφές, οι μονομερείς καταργήσεις και τα λοιπά κουραφέξαλα με τα οποία παραμυθιάζει το πόπολο εδώ και δύο χρόνια.)

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου