Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ

Ο “χρήσιμος” κος Βενιζέλος μας δήλωσε πριν λίγες ημέρες: «Εάν δεν σταθεί το ΠΑΣΟΚ με την «Ελιά», υπάρχει σοβαρό θέμα»...

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0xEAMH1wvANeFd6CFjCVIoX_EJiSU0SZBo2kfjJDgCd6WhZ_r

Αλλά και σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, δήλωσε με θράσος...
«Πρέπει να υπάρχει πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα», ενώ έκανε ακόμη πιο ξεκάθαρο το μήνυμά του σημειώνοντας «Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση».

Η συνάντηση των δύο εταίρων πραγματοποιήθηκε στον απόηχο των τελευταίων τοποθετήσεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και εν μέσω μιας μίνι κυβερνητικής κρίσης εξαιτίας των αντιδράσεων στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές.
Και, παρά το γεγονός πως η μίνι κρίση φαίνεται να ξεπερνιέται, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξακολουθεί να «απειλεί» την κυβέρνηση με κύριο στοίχημα την επιβίωση της Ελιάς.

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος από τον Βόλο ανέφερε ότι εάν η Ελιά καταψηφιστεί στις εκλογές η χώρα θα μετατραπεί σε Ουκρανία.

Και η άθλια "Ελληνική" δικαιοσύνη παρατηρεί σιωπηλή την πολιτική ζωή του τρόπου να εκτραχύνεται με όρους καμόρα και να διολισθαίνει ολοταχώς προς την πολιτική εκτροπή.

Κι εμείς λέμε: Γερμανοτσολιά, το σοβαρό θέμα το έχεις εσύ, ο Γιωργάκης, οι Τσουκάτοι, οι Μαντέληδες, η σαβούρα του Καστελόριζου, οι Σα(χλα)μαράδες, οι Κουνέληδες και όλα τα τσουτσέκια που προσκύνησαν την κατοχή ταπεινώνοντας την ίδα τους την πατρίδα. Εσείς το έχετε και ΟΧΙ ο λαός! 

Στην Ουκρανίαγερμανοτσολιά, δεν πήγε ο πολίτης που ταπεινώσατε αλλά εσύ με μοναδικό σκοπό να στηρίξεις πολιτικά και ηθικά τους νεοναζί του Κιέβου...

Για όλα σας τα εγκλήματα, όταν έρθει η στιγμή που αυτός ο λαός θα αφυπνιστεί, καμία βουλευτική ασυλία δε θα σώσει αυτούς που τον ταπείνωσαν από τη δίκαια οργή του.

Η παραδειγματική σας τιμωρία είναι σελίδα λευκή στην ιστορία που πρέπει να γραφτεί με τα πιο ανεξίτηλα γράμματα, για να παραδειγματίζεται ουσιαστικά κάθε επίφοξο γερμανοτσογλάνι στο μέλλον.
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Σχετικά μας άρθρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου