Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΤΡΩΝΕ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΧΕΡΙΑ - ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Δύο αποτρόπαια βίντεο παρουσιάζουν τη φρίκη του Ισλάμ, μιας θρησκείας που δεν είναι πλέον τόσο μακριά από τη χώρα μας όσο νομίζαμε...



Το πρώτο βίντεο από το οποίο και η παραπάνω φωτογραφία παρουσιάζει έναν ισλαμιστή στη Συρία την άνοιξη του 2013 να εντοπίζει το πτώμα ενός σύριου στρατιώτη και με το μαχαίρι του να ξεριζώνει...
και να τρώει την καρδιά του. «Το ορκίζομαι θα φάμε τις καρδιές και τα συκώτια σας» λέει αλλαλάζων ο μαχητής.

Και είναι απορίας άξιο το σε ποια κατάσταση βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι όταν τελούν αυτά τα φρικαλέα εγκλήματα πολέμου όσο σκληρόπετσα κι αν έχουν μεγαλώσει ή εμποτιστεί με το μικρόβιο του μίσους. Δικές μου πληροφορίες από άνθρωπο που έζησε στη Συρία κάνουν λόγο για χρήση ουσιών.  

Το δεύτερο βίντεο είναι από το Χαλέπι και αναρτήθηκε μόλις χθες. Δύο νεαροί συνελήφθησαν από το Μέτωπο Αλ Νούσρα για κλοπή. Έκλεψαν; Δεν έκλεψαν; Ποιος το ξέρει; Στο Χαλέπι τα δικαστήρια στήνονται στην αλάνα. Κι η απόφαση; Ακρωτηριασμός.




Οι δύο «εγκληματίες» δεμένοι χειροπόδαρα, γονατιστοί και με κλειστά μάτια οδηγούνται στο μαρτύριο.

Αξίζει να αναφερθεί πως η κινηματογράφηση γίνεται με τελευταίας τεχνολογίας tablet της κατά τα λοιπά κακής Δύσης.



Με τη χρήση νυστεριού και καμιάς αναισθησίας αποκόπτονται τα χέρια των ανθρώπων εν μέσω σπαρακτικών κραυγών.

Αυτό είναι το Ισλάμ κι αν θεωρείτε με 2.000.000 πιστούς του στην Ελλάδα πως αυτές οι σκηνές είναι πολύ μακριά, τότε θα σας ενημερώσω ότι η περιγραφή τέτοιων εικόνων στην μέχρι πρότινος ευημερούσα Συρία εθεωρείτο σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Σχετικό μας άρθρο...

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου