Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΓΥΜΝΗ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΗΝΟΦΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΖΗΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ

Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή. Μα τι τυφλή; Δεν είναι απλά τυφλή, είναι θεόγκαβη. Περπατά, σκοντάφτει, πέφτει κάτω και επιμένει. Ποιός πολίτης αισθάνεται πλέον την ανάγκη να αντιμετωπίζει με σεβασμό το θεσμό και τους απίστευτους λειτουργούς του???



του ΣΤΡΑΤΗ ΜΑΖΙΔΗ
 

Νόμιμο ήταν το χαράτσι. Νόμιμο ήταν όλο αυτό το σταδιακό ψαλίδισμα μέχρι της εξαφάνισης των μισθολογικών απολαβών και συντάξεων των Ελλήνων. Νόμιμη ήταν η ...
μόνιμη έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης. Νόμιμη είναι και η προκαταβολή φόρου 55%. Νόμιμη η εκτίναξη των τιμών των καυσίμων. Νόμιμη η απώλεια των αισθήσεων παιδιών από την πείνα μέσα στις σχολικές αίθουσες. Νόμιμη ήταν και η διαμονή οικογένειας στην Πάτρα με τρία παιδιά σε ένα σπίτι από χαρτοκιβώτια κάπου στο πουθενά της εθνικής οδού.
 

Όλα ήταν νόμιμα αγαπητοί. ΟΛΑ! Εκτός από την περικοπή των ήδη παχυλών αποδοχών τους. Αυτή ήταν παράνομη.
 

Το δικό μας ξέσκισμα, η εκτέλεση των ονείρων μας, το πέταμά μας στο δρόμο ΥΠΗΡΞΕ ΝΟΜΙΜΟΜΑΤΟ.
 

Δικαιοσύνη είναι αυτό; Ρε ουστ!
Θυμάμαι όταν ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος τους διπλασίασε τότε τις αποδοχές. "Οι δικαστικοί πρέπει να αμοίβονται καλά για να επιτελούν το έργο τους" έλεγε ένα επιχείρημα. Σοβαρά; απαντούσα. Αν είσαι λαδιάρης, είσαι λαδιάρης όσα και να πληρώνεσαι. Κι έπειτα ήθελαν κι έγιναν δικαστικοί.

 

Η Ελλάδα δε γεννά πλέον ούτε Πολυζωίδηδες ούτε Τερτσέτηδες. Γεννά εν πολλοίς (για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα) καλοβολεμένους δημοσίους υπαλλήλους διότι τέτοιοι είναι κι οι δικαστικοί για την ποιότητα και την ταχύτητα της δουλειάς των οποίων, μεγάλο μέρος πλέον του ελληνικού λαού κάνει δεύτερες σκέψεις.
 

Δε συγκινήθηκαν όταν έβλεπαν τις πρώτες αυτοκτονίες και τα δάκρυα. Έσπευσαν όμως μόλις ψαλιδίστηκαν κατά τι τα χιλιάρικια που τους αμοίβουμε ώστε να αποφασίσουν υπέρ του εαυτού τους.
 

ΓΥΜΝΗ πλέον η Ελληνική Δικαιοσύνη. Την ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ και την ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου