Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΕΙ "ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ" ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ PSI

«Τορπίλες» για τον Ευ. Βενιζέλο κρύβει, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές που έχουν πρόσβαση στο προανακριτικό υλικό, η δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή για τα υποβρύχια την οποία κράτησε στα συρτάρια η κυβέρνηση για τουλάχιστον έναν μήνα... 

Αποφασίστε μόνοι σας αν όσα θα διαβάσετε στη συνέχεια, πραπέμπουν σε "σωτήρα" ή σε προδότη της πατρίδας τον οποιο συγκαλύπτει προκλητικά ο δηλωσίας πρωθυπουργός.


Και διαβίβασε στο Κοινοβούλιο την ημέρα που έκλεινε άρον άρον την Ολομέλεια, γεγονός που...
οδηγεί στην παραγραφή τυχόν ποινικών αδικημάτων του ιδίου και του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Η δικογραφία βασίζεται στις 323 σελίδες της μαραθώνιας συζήτησης των 10 και πλέον ωρών της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 18/12/13 και συνοδεύεται από φάκελο με 40 έγγραφα, τα οποία είχαν κατατεθεί στα πρακτικά της Βουλής.

Ενα από τα έγγραφα αυτά είναι η «Επιβεβαιωτική Δήλωση για την Παραίτηση από κάθε Αξίωση και Δικαίωμα» με ημερομηνία 27 Οκτωβρίου 2010, την οποία συνυπογράφουν ο Ευ. Βενιζέλος, ως υπουργός Εθνικής Αμυνας, και ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ως υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με την Εκτελεστική Συμφωνία της 30/9/10 για την πώληση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Πρόκειται για αμετάκλητη και ανεπιφύλακτη παραίτηση του Ελληνικού Δημοσίου από αξιώσεις, δικαιώματα, διεκδικήσεις, έξοδα, δαπάνες, αμοιβές δικηγόρων οποιασδήποτε φύσεως, χαρακτήρα και περιγραφής, είτε εκ συμβάσεως είτε εκ του νόμου, που προέκυψαν ή μπορεί να έχουν προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου