Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ, ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΑΠΟΥΛΑΚΙΑΚΑΘΟΝΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Στο άρθρο που ακολουθεί θα επιδιώξουμε να αναδείξουμε δυο – τρία ζητήματα, τα οποία με προκλητικό τρόπο επιμένει να προσπερνά η πολιτική αντιπολίτευση στη χώρα μας, και οι συνέπειες από αυτή τη στάση της είναι ολέθριες για την ίδια την πατρίδα. Θα επιχειρήσουμε να καταδείξουμε…

Πρώτον: Το ενιαίο της πρακτικής την οποία υιοθετούν η νεοναζιστική συμμορία του Κιέβου και η δωσίλογη πολιτική συμμορία της Αθήνας, στοχοποιώντας πρωτίστως δυο πράγματα. Τον εθνισμό των λαών, και την αξιοπρέπεια – κυριαρχία των χωρών τους.

Δεύτερον: Το συγκριτικό πλεονέκτημα που διαθέτουν έναντι όλων των άλλων, τόσο οι νεοναζί του Κιέβου όσο και τα ανδρείκελα της Αθήνας, που δεν είναι άλλο από τον όρκο υποτέλειας που σηματοδοτεί τη δράση τους, και αυτό τους καθιστά αδίστακτους αλλά και άκρως αποτελεσματικούς, στο πολιτικό έργο που τους έχει ανατεθεί.

Τρίτον: Την πολιτική ελαφρότητα με την οποία προσεγγίζει το όλο ζήτημα η πολιτική Αριστερά, και η οποία ελαφρότητα εγκλωβίζει τη δράση της σε ανεπίτρεπτη μονομέρεια, με ολέθριες συνέπειες για ολόκληρο το έθνος.

Πάμε τώρα να δούμε τα γεγονότα…
Πρώτον: Όταν ξεκίνησε η απεργιακή κινητοποίηση της ΔΕΗ με αφορμή το νομοσχέδιο για το ξεπούλημά της, εμείς υπήρξαμε οι μόνοι που προειδοποιήσαμε πως, χωρίς να υποτιμούμε το ταξικό περιεχόμενο των παραμέτρων που αφορούν αυτή την ολέθρια πράξη, είμαστε πρωτίστως αντιμέτωποι με μια πράξη εθνικής προδοσίας, και... 
επιμείναμε στην ανάγκη να αναδειχτεί αυτή η πλευρά, για να αποτελέσει και εφαλτήριο έμπνευσης ενός πολυεπίπεδου κινήματος αντίστασης για ολόκληρη την κοινωνία.

Δυστυχώς ιδεολογήματα και βολικές συνήθειες δεκαετιών, εμπόδισαν την πολιτική Αριστερά και βεβαίως πρωτίστως το ΚΚΕ, να συνειδητοποιήσει αυτή τη μεγάλη αλήθεια.

Οι εξελίξεις μας δικαιώνουν σε όλες τις προειδοποιήσεις μας. Η δικαιοσύνη έδρασε αστραπιαία… Η κατοχική διοίκηση προχώρησε σε επιστράτευση… Η ΓΕΝΟΠ πιστή στην παράδοσή της ξεπούλησε και αυτό τον αγώνα (αφού παρέμεινε να εμφανίζεται ως αγώνας ταξικός – συνδικαλιστικός και όχι ως αγώνας εθνικός όπως επιμέναμε να προτρέπουμε), και τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι αποκαλυπτικά του μεγέθους της εθνικής προδοσίας.

Προειδοποιούσαμε πως «ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ», και αποδεικνύεται πως το μεγάλο φιλέτο των αποθεμάτων του λιγνίτη που χαρίζεται «στον τζάμπα επενδυτή», έχει αξία μεγαλύτερη από 450 δις (υπερκαλύπτει κατά 1,5 φορά το εμφανιζόμενο ως δημόσιο χρέος της χώρας). Αυτό το φιλέτο μαζί με την εργοστασιακή υποδομή – την έτοιμη υποδομή και τους έτοιμους πελάτες – ξεπουλιέται, δηλαδή χαρίζεται με ένα τίμημα ύψους 1,5 δις το οποίο θα αποπληρωθεί σε δέκα χρόνια.

Αυτό το αίσχος αποκαλούν «μεταρρύθμιση», αυτό το γενιτσαρισμό τον χαρακτηρίζουν «εθνική στάση»,  αυτή το απροκάλυπτο πλιάτσικο σε βάρος της χώρας, το αποκαλούν «επένδυση», και αντί αυτοί οι προδότες του έθνους να συλληφθούν άμεσα από μια δικαιοσύνη που δε μπορούσε να κάνει διαφορετικά, αν ευρίσκετο αντιμέτωπη με ένα κίνημα λαϊκό που θα το απαιτούσε,  αφέθηκε το περιθώριο σε μια συμμορία πολιτικών ανδρεικέλων, να προβούν σε πολιτική επιστράτευση.

Δεν είναι αυτό αίσχος και δε συνιστά απαξίωση και για την ίδια την Αριστερά, αφού η μεν νεοταξίτικη που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ (πράγμα αναμενόμενο) δε δίνει δεκάρα τσακιστή για την εκποίηση της εθνικής κυριαρχίας αλλά το μόνο που νοιάζεται είναι τα θλιβερά παιχνίδια της εν αναμονή εξουσίας της. Η δε παραδοσιακή από την άλλη, δε μπόρεσε γι ακόμη μια φορά να δει δυο μέτρα πέρα από τη μύτη της, αυτοεγκλωβίστηκε στο δέντρο της ταξικότητας του προβλήματος, και έχασε γι ακόμη μια φορά το δάσος της εθνικής κυριαρχίας που οι δωσίλογοι με τρόπο απροκάλυπτο βγάζουν στο σφυρί.

Δεύτερον: Η νεοναζιστική συμμορία του Κιέβου, προωθεί με ταχύτατους ρυθμούς την απαγόρευση της δράσης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας, γιατί όπως ισχυρίστηκε, έχουν συγκεντρωθεί αποδείξεις για τη δράση του και για παράνομες ενέργειές του, ειδικά για ενέργειες που σχετίζονται με «παραβίαση του νόμου για τη δράση των πολιτικών κομμάτων, για αντισυνταγματική δράση, για υποστήριξη τρομοκρατών και αυτονομιστών, για ένοπλη απειλή, για οργάνωση αντι-ουκρανικών συγκεντρώσεων και εμπλοκή σε ενίσχυση των αυτονομιστών με όπλα».

Πως εκτιμά αυτή την εξέλιξη το ΚΚΕ???
Διαβάζουμε στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ: «Την απαγόρευση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας μεθοδεύει η αντιδραστική κυβέρνηση του Κιέβου, με διπλό στόχο: Από τη μια να συνεχίσει ανενόχλητη τις δολοφονικές επιδρομές στην Ανατολική Ουκρανία και από την άλλη να εφαρμόσει τα αντιλαϊκά - αντεργατικά μέτρα που έχουν συναποφασιστεί με ΔΝΤ - ΗΠΑ – ΕΕ».

Καταλάβατε τώρα τι γίνεται???
Εκεί ο ρωσικός πληθυσμός, δίνει τη μάχη της εθνικής του επιβίωσης στα χώματα που γεννήθηκε, αντιστέκεται σε μια απίστευτης αγριότητας γενοκτονία που επιχειρούν οι νεοναζί. Το ΚΚ Ουκρανίας σ αυτή τη μάχη πρωτοστατεί και σωστά πράττει.  Οι νεοναζί του Κιέβου δολοφονούν διότι αυτό που επιχειρούν να τσακίσουν, είναι την ένοπλη εθνική αντίσταση του εξεγερμένου πληθυσμού. Το μόνο που δεν κρίνεται εκεί είναι το αυριανό κοινωνικο-πολιτικό σύστημα της Ουκρανίας…

Φυσικά το παιχνίδι της γεωπολιτικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τον πιο δραματικό τρόπο, αλλά αυτό πρωτίστως προϋποθέτει και εθνικά υποταγμένους λαούς. Ο Πούτιν αφού πήρε (ή πιο σωστά... αφού του παραχωρήθηκε η έξοδος της Κριμαίας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δικών του ολιγαρχών, έχει εγκαταλείψει στη μοίρα τους, τους Ρώσους στην Ουκρανία που δολοφονούνται ανελέητα… κι εμείς μιλάμε πως η αιτία της απαγόρευσης του ΚΚ είναι η προοπτική λήψης αντεργατικών – αντιλαϊκών μέτρων από ΗΠΑ-ΔΝΤ – ΕΕ, λες και αυτά δε θα παίρνονταν είτε με τη μια είτε με την άλλη εθνική εξουσία (ρωσική ή ουκρανική από τη στιγμή που η δολοφονική αντιπαράθεση δεν κρίνει το αυριανό κοινωνικό στάτους), λες και η δύναμη του ΚΚ εκεί, ήταν τέτοια που μπορούσε να αποτρέψει τη λήψη τέτοιων μέτρων…

Απίστευτα πράγματα: Ο λαός σφαγιάζεται δίνοντας ακόμη και με τα λάθη του αλλά πάντως με τη ζωή του, τον αγώνα για την εθνική του αξιοπρέπεια και υπόσταση, κι εμείς αποφασίσαμε ότι πήρε τα όπλα και βγήκε στους δρόμους, για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα… Ε δεν έχετε το Θεό σας σύντροφοι…

Όχι φυσικά γιατί υποτιμάμε τη σημασία των όποιων αντιλαϊκών – αντεργατικών μέτρων, αλλά δεν είναι αυτό το οποίο κρίνεται σήμερα στη φλεγόμενη γεωπολιτική του πλανήτη. Ούτε στην Ουκρανία, ούτε στη Συρία, ούτε στο Ιράκ, αλλά ούτε και αύριο στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια που απειλείται πλέον ευθέως από τον ισλαμοφασισμό.

Ούτε βεβαίως τα αντιλαϊκά μέτρα θα ήταν λιγότερο οδυνηρά και στον τόπο μας, αν δε χαριζόταν όπως αναφέραμε παραπάνω το μεγάλο φιλέτο του λιγνίτη μέσα από μια προδοσία εθνική.

Ούτε βεβαίως ο καπιταλισμός θα ήταν πιο επιεικής, αν οι Σαμαροβενιζέληδες δεν αποδέχονταν το κείμενο της ντροπής για το οποίο τους ξεφτίλισε η Θεοχάρους.

Τι διάολο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε επιτέλους πως η ταξικότητα των προβλημάτων και των αγώνων, δε συνιστά παράγοντα που υποβαθμίζει η παραμερίζει των εθνισμό και την αξιοπρέπεια των λαών???

Τρίτον: Οι νεοναζί του Κιέβου καταργούν το ΚΚ της Ουκρανίας, οι δωσίλογοι της Αθήνας, φυλακίζουν τη «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Υπάρχει άραγε ομοιότητα στις στρατηγικές στοχεύσεις των κυβερνήσεων του Κιέβου και της Αθήνας (που χαριεντίζεται με τους νεοναζί του Κιέβου)???

(Και μη βιαστεί κανένας τσόγλανος να ισχυριστεί ότι γινόμαστε αβανταδόροι των νεοναζί, διότι έχουμε αντιπαλέψει και ξεσκεπάσει αυτή την επικίνδυνη συμμορία, όσο κανείς άλλος. Γι αυτόν που ενδιαφέρεται πραγματικά μπορεί να ανατρέξει ενδεικτικά στις παρακάτω δυο αναρτήσεις μας, και βεβαίως στη σχετική ετικέτα του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ»).

Οι νεοναζί του Κιέβου λοιπόν δρομολογούν την απαγόρευση του Κ.Κ της Ουκρανίας, επειδή το Κ.Κ της Ουκρανίας δεν αρκέστηκε να αμπελοφιλοσοφεί για τον καπιταλισμό, αλλά ανέπτυξε εθνικό λόγο και συμμετέχει πρωτοποριακά στην εθνική δράση, αντιπαλεύοντας την εθνοκτονία που επιτελείται.

Αν οι νεοναζί του  Κιέβου ήθελαν μόνο να φιμώσουν τη φωνή του Κ.Κ Ουκρανίας απέναντι στα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα, δεν είχαν κανένα λόγο και κανενός είδους πρεμούρα να το κάνουν αυτή τη στιγμή. Ας μην παραμυθιαζόμαστε…

Οι δωσίλογοι της Αθήνας προφανώς δε φυλάκισαν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής επειδή αυτή αντιτάσσεται στα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα που παίρνονται. Ούτε φυσικά γιατί ξαφνικά ανακάλυψαν πως αυτή η οργάνωση συνιστά εγκληματική συμμορία.

Οι δωσίλογοι της Αθήνας φυλάκισαν τα στελέχη της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» γιατί δεν ανέχονται την έκφραση  εθνικού λόγου ούτε καν ως πατριδοκαπηλία. Και η Χρυσή Αυγή αυτό ακριβώς έκανε. Καπηλεύτηκε την εθνική ατζέντα που της παραχώρησε ο Ρεπουσισμός της αριστερής απερισκεψίας, και για να παρασύρει στο άρμα της αφελείς, αλλά και για να συγκαλύψει πίσω από αυτήν την πραγματική νεοναζιστική και διόλου πατριωτική της φυσιογνωμία.

Δυστυχώς ή ευτυχώς κύριοι αυτή είναι η αλήθεια. Μπορείτε να τολμήσετε να τη δείτε κατάματα ή να συνεχίσετε να επιδίδεστε στο προσφιλές σπορ του στρουθοκαμηλισμού. Υπό προϋποθέσεις αποτελεί και βολικό καταφύγιο για ορισμένους.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Σχετικά μας άρθρα...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ... ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΟΥΛΑ ΣΑΣ

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΑΨΕΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΠΟΥΤΙΝ > ΦΟΒΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ... ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΕΛΕΤΕΣ

ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΥΣΙΣΜΟΥ???

ΣΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΑΝΟΙΞΑΝ - ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΗΔΙΕΣ… ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου