Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΣΙΝΑ :ANAKAΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ 2 ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

Oι κάτοικοι του χωριού Mahdia στο Νότο της Rafah ανακάλυψαν 2 αποκεφαλισμένα πτώματα που ήταν θαμμένα και για τα οποία δεν ειδοποιηθεί οι οικείοι τους.έτσι ο συνολικός αριθμός των πτωμάτων που ανακαλύφθηκαν τις τελευταίες ημέρες ανέρχεται σε 7...

178481_0

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Οι κάτοικοι του χωριού Shibana ανακάλυψαν το αποκεφαλισμένο σώμα ενός νέου Badawi που είχε απαχθεί από το σπίτι του προχθές το απόγευμα από...
μια ένοπλη ομάδα που τον απομάκρυνε με ένα λευκό SUV. Πηγή της ασφάλειας δήλωσε ότι το θύμα είναι ο 23χρονος S.S και ο πατέρας του τον αναγνώρισε. 

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι τα άτομα τα έθαβαν με ένα πικρό θυμό λόγω της διάδοσης της πληροφορίας για αποκεφαλισμούς από μέλη της ισλαμιστικής οργάνωσης Ansar Bayt al-Maqdis που θεωρείται από Αίγυπτο και ΗΠΑ τρομοκρατική οργάνωση.

Ένα βίντεο που ανέβασε η οργάνωση παρουσίαζε τον αποκεφαλισμό 4 πολιτών του Σινά.Τους αποκεφάλισαν με την ακατηγορία ότι ήταν πληροφοριοδότες του Ισραήλ.Πηγές προερχόμενες από τις φυλές της περιοχής επιβεβαίωσαν ότι η οργάνωση κρατούσε ως ομήρους 15 κατοίκους του Σινά ως συνεργάτες των ισραηλινών. (egyptindependent 31.08.14) Την ίδια στιγμή η ισλαμιστική σεμνοτυφία ξαναχτυπ.

H τελευταία φετουά που εξέδωσε η αιγυπτιακή Dar al-Ifta απαγορεύει τις συζητήσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών που δεν γνωρίζονται σε chat στο διαδίκτυο μεταφέρει η Ahram Online. Η Dar al-Ifta είναι μια αρχή επιφορτισμένη να εκδίδει διατάγματα σχετικά με το ισλάμ εξέδωσε αυτήν την φετουά για να απαντήσει σε θέματα που συχνά τίθονται σύμφωνα με το site της. Η Dar al-Ifta ορίζει ότι μια γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να στείλει μια φωτογραφία της σε ξένους. Η Al Ahram Online μεταφέρει ότι οι αιγύπτιες χρήστες των κοινωνικών δικτύουν γελοιοποιούν αυτό το διάταγμα.(alarabiya)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου