Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΚΑΤΩ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ

Για όσους πίστεψαν πως ο απόλυτος διασυρμός του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπόθεση Σαμπιχά, ήταν απλώς ένας λαθεμένος χειρισμός της ηγετικής του ομάδας, η ζωή και οι εξελίξεις αποδεικνύουν ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ ότι φαντάζονται…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το δηλητήριο του εθνομηδενισμού που ρέει άφθονο στις φλέβες των στελεχών αυτού του κόμματος, δε διευκολύνει απλά την εκδήλωση μιας συμπτωματολογίας "λαθών" σε επιμέρους χειρισμούς αναφορικά με ύψιστης εθνικής σημασίας ζητήματα, αλλά συνιστά στη βάση του ένα σύστημα επικίνδυνων αντιλήψεων, που υπονομεύει συνειδητά την ίδια την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των ανεκδιήγητων στελεχών του «προοδευτισμού», μπήκαν οι καταδρομείς της Κύπρου, και πιο συγκεκριμένα η διαδικασία της εκπαίδευσής των καταδρομέων, με αφορμή την οποία ο απίστευτος Παπαδημούλης, απαιτεί από το λογαριασμό του στο Twitter την «άμεση αντίδραση αλλά και μέτρα από Κυβέρνηση και προσωπικά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας».

Αφορμή γι αυτό το γεγονός, στάθηκαν τα....
συνθήματα που ακούγονται από τους καταδρομείς κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους (και τα οποία θα ακούσετε κι εσείς στο βίντεο που παραθέτουμε).



Με μια «αθώα» ανάγνωση της παρέμβασης Παπαδημούλη, ενδεχομένως να διακρίνει κανείς, «λογική» και «δικαιολογημένη δημοκρατική αγανάκτηση» ενός πολιτικού που αντιδρά σε «ακραία συνθήματα», που ο «σύγχρονος πολιτικός πολιτισμός» θα ήθελε να μην ακούγονται από τα στόματα εκπαιδευομένων στρατιωτών με την προτροπή των εκπαιδευτών τους.

Όμως τα πράγματα, δεν είναι τόσο αθώα, και η παρέμβαση Παπαδημούλη, ενσωματωμένη απόλυτα στο σύστημα αντιλήψεων του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα ζητήματα προάσπισης της εθνικής κυριαρχίας, συνιστά μια επικίνδυνη εξέλιξη και ως τέτοια οφείλουμε να την αναδείξουμε.
  • Να θυμίσουμε λοιπόν στον κύριο Παπαδημούλη, ότι το εν λόγω τμήμα στρατιωτών το οποίο τολμά να πιάσει στο ΣΥΡΙΖΑΙϊκο στόμα του, είναι μάχιμοι και σε ακραίες συνθήκες εκπαιδευόμενοι καταδρομείς που οφείλουν να είναι έτοιμοι για τα χειρότερα, και όχι τα χριστιανόπουλα της ιεραποστολής που ετοιμάζονται για μια εκδρομή προσκυνηματική με εκδηλώσεις αγάπης απέναντι στο ...συνάνθρωπο.
Μην περιμένεις λοιπόν κύριε Παπαδημούλη αυτά τα παιδιά να τραγουδούν "τα χριστιανόπουλα". Ούτε φυσικά το "είμαι μια Λουλού μικρή και κατρουλού" όπως θα ήθελε η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ περί της εκπαίδευσης των καταδρομέων.
  • Να θυμίσουμε στον κύριο Παπαδημούλη, ότι οι καταδρομείς όλου του πλανήτη, εκπαιδεύονται μέσα σε συνθήκες εντελώς αντισυμβατικές, γιατί αυτός είναι ο ρόλος που θα κληθούν να παίξουν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της αποστολής τους, και ως τέτοιοι οφείλουν να μην υπακούουν και πολύ περισσότερο να μην ευνουχίζονται στον ψευδοουμανισμό της ΣΥΡΙΖΑΙϊκης αντίληψης, αφού η παρτίδα της δικής τους μάχης, δε θα είναι ποτέ μια παρτίδα μπιρίμπα των σαλονάτων του ψευτοδιεθνισμού.
  • Να θυμίσουμε στον κύριο Παπαδημούλη, ότι αυτά τα παιδιά, με αυτό το "φανατισμό" και με αυτή την «ανορθόδοξη» - κατ αυτόν – έμπνευση, θα κληθούν να σκοτώσουν ή να πεθάνουν, ακόμη και όταν τους προδώσουν οι πολιτικοί, ακόμη και όταν πολιτικοί σαν τον κύριο Παπαδημούλη θα αντιπαρατίθενται στην ασφάλεια κάποιας αίθουσας συνεδριάσεων.
  • Να θυμίσουμε στον κύριο Παπαδημούλη, ότι αυτά τα παιδιά, τη δική τους τη μάχη αν τη δώσουν θα την δώσουν απέναντι στους καταδρομείς της Τουρκιάς, και όχι περιδιαβαίνοντας τους πεζόδρομους του Κολωνακίου.
  • Να θυμίσουμε στον κύριο Παπαδημούλη, πως αυτά τα παιδιά, οφείλουν να είναι φονικές μηχανές και όχι κορδελιάστρες του Ψυχικού και της Εκάλης.

Ναι… Αυτά τα παιδιά. Καλά κάνουν και εκπαιδεύονται όπως εκπαιδεύονται οι καταδρομείς όλου του κόσμου, αντισυμβατικά και χωρίς καθωσπρεπισμούς, γιατί δεν υπάρχει καθωσπρεπισμός, εκεί που η ζωή δίνει τη μάχη με το θάνατο και με τίμημα την προάσπιση της ίδιας της πατρίδας.
  • Να θυμίσουμε στον κύριο Παπαδημούλη, πως λίγες ημέρες πριν είχαμε την επέτειο μιας στυγερής δολοφονίας, εκεί που αυτά τα παιδιά θα κληθούν να δώσουν τη δική τους μάχη της αξιοπρέπειας, και γι αυτή την επέτειο, το κατά τα λοιπά λαλίστατο κόμμα του, έβγαλε το σκασμό.  Και αυτή τη δολοφονία θα του την θυμίσουμε στο βίντεο που ακολουθεί…


  • Να θυμίσουμε τέλος σε όλους εμάς, πως η «αγανάκτηση» του κυρίου Παπαδημούλη, όσο κι αν διεκδικεί ταυτότητα δημοκρατικής ανησυχίας και ενδιαφέροντος, δεν είναι παρά αποτέλεσμα της πατριωτικής γύμνιας ενός νεοταξίτικου κόμματος που παραδέρνει στον εθνομηδενισμό. Και για όσους δύσπιστους αναζητούν αποδείξεις, ιδού η λογική Μπαλάφα – η λογική ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή – στο βίντεο που ακολουθεί, έτσι για να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του επιτέλους.



Αφιερωμένο εξαιρετικά σ όλους εκείνους που υποκρίνονται ότι δεν κατάλαβαν γιατί οι νεοναζί της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" αλωνίζουν ασύδοτοι, ανάμεσα σ αυτούς τους οποίους όλοι οι άλλοι στοχοποιούν στο όνομα της εθνομηδενιστικής τους διαστροφής, που θέλουν να εμφανίζουν ως δήθεν "δημοκρατική ευαισθησία". 

Δε φταίνε οι έλληνες καταδρομείς κύριοι γι αυτή την κατάντια. Φταίει μόνο ο κακός σας ο καιρός και ο μαύρος σας ο φλάρος.- 

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου