Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ...

Τότε γιατί όλοι ασχολούνται με τον πισινό των τρισχαριτωμένων??? Σε ποιόν άραγε δίνει τα διαπιστευτήριά της μια τέτοια Ευρώπη??? Έλυσε τα προβλήματα των λαών της αυτή η Ευρώπη του αίσχους και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τα πισωγλέντικα???...

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/08/28/resized/nik1_620_355.jpg

"Έλληνας βουλευτής εκτοξεύει ομοφοβικές ύβρεις κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου", είναι ο τίτλος σημερινού δημοσιεύματος στο...
Euobserver, όπου γίνεται αναφορά στο μήνυμα του βουλευτή Αχαϊας, Νίκου Νικολόπουλου, στο twitter, το οποίο περιείχε σχόλιο για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ.

Ειδικότερα αναφέρεται ότι ο κ. Νικολόπουλος δέχτηκε σφοδρή κριτική στο Twitter για το επίμαχο μήνυμα, ότι ο κ. Μπετέλ του απάντησε: «Χαίρετε, άκουσα ότι θέλετε να μου πείτε κάτι, αλλά εγώ δε μιλώ ελληνικά. 

Η ξεφτίλα έχει και συνέχεια...
Συγγνώμη» και ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας έγραψε στον Λουξεμβούργιο πρωθυπουργό: «Αγαπητέ Ξαβιέ Μπετέλ, ευχαριστώ για τη βοήθειά σας να αποκαλύψουμε το βρόμικο πρόσωπο κάποιων «πολιτικών» μας. 

Τέλος επισημαίνεται ότι ο κ. Μπετέλ μαζί με το Βέλγο πρωθυπουργό Έλιοτ Ντι Ρούπο είναι δύο ηγέτες στην ΕΕ που έχουν παραδεχτεί δημόσια τον προσανατολισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου