Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΜΑΛΑΚΗΔΕΣ... ΟΙ ΜΑΜΑΛΑΚΗΔΕΣ... ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΟΥΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ

Είναι μάλλον χρήσιμο να ξεκαθαρίσουμε δυο – τρία πραγματάκια, επειδή επιχειρείται συστηματικά η υπέρ- αξιολόγηση πέτσινων πολιτικών πρωτοβουλιών και η κατασκευή χάρτινων γιγάντων στον απέραντο καραγκιόζ μπερντέ του μαριονετιστάν που ακούει στο όνομα «Ευρώπη»…


Και η ανάγκη αυτής της αποσαφήνισης, δεν μπορεί παρά να συμβαδίζει με την αποκάλυψη της πρόστυχης δολιότητας, όλων εκείνων που δια της μεθόδου της αναπαραγωγής κατευθυνόμενων σεναρίων εκτόνωσης,  επιχειρούν να συντηρήσουν το διαρκή εγκλωβισμό ενός έτσι κι αλλιώς αφελέστατου λαού, στη φυλακή της πολιτικής του αυταπάτης.

Κάπως έτσι, ο χθεσινός εν δυνάμει «ήρωας» που θα ανέτρεπε με φόρα το γνωστό Μερκοζύ, και μετά απ αυτόν το οικοδόμημα του 4ου Ράιχ στην Ευρώπη, αποδείχτηκε τελικά πολιτικό ξεβουρτσάλι, υποταγμένο απόλυτα στις Βερολινέζικες κυρίαρχες στρατηγικές επιλογές.

Η υπαγορευμένη και έξωθεν επιβεβλημένη ανατροπή της κυβέρνησής του, με στόχο της αντικατάστασή της από μια βολικότερη ομάδα γαλλόφωνων ανδρεικέλων, επιχειρείται κατευθυνόμενα να εμφανιστεί ως πράξη ελπιδοφόρας αντίστασης πολιτικών καριέρας που...
αφού στήριξαν ολέθριες πολιτικές, επιχειρούν σήμερα να αποδράσουν σαν τα ποντίκια από το καράβι που βουλιάζει, επενδύοντας προσωρινά σε εντυπώσεις με κυρίαρχο ζητούμενο τη διασφάλιση του προσωπικού πολιτικού τους μέλλοντος ως εντός και επί τα αυτά μελλοντικές πολιτικές εφεδρείες.

Μα μήπως ανάλογη δεν υπήρξε και η θλιβερή διαδρομή του ιταλόφωνου καλλιτέχνη που εν πολλοίς τον εμφάνισαν ως σύγχρονο Τσε Γκεβάρα στην καρδιά της κατεχόμενης Ευρώπης, και σήμερα δεν κυκλοφορεί ούτε ως ανθυποείδηση στην επικοινωνιακή χορογραφία των ΜΜΕ???

Αλλά και στη χώρα μας, η χύτρα των πολιτικών – επικοινωνιακών Μαμαλάκηδων, ξαναζεσταίνει τη γνωστή τριπλέτα του αίσχους για να σερβίρει ξινισμένη ελπίδα στο διψασμένο πόπολο των χαφταλεύρηδων, που συνεχίζει να ματώνει σιωπηλό και αμήχανο με στόχο το πουθενά.

Ξαναζεσταίνει Φανούρη το σύστημα των Μαμαλάκηδων, αφού σε μια κοινωνία μαλάκηδων, οι Φανούρηδες δε διαθέτουν τον ανδρισμό ν αυτοκτονήσουν για την κατάντια τους. Κι όταν κανείς δεν τολμά να διακηρύξει το αυτονόητο, πως δηλαδή οι αποτυχημένοι το μόνο που δικαιούνται, είναι να πάρουν το μονόδρομο για τη χωματερή, τότε οι Μαμαλάκηδες αποθρασύνονται και δηλητηριάζουν την κοινωνία με την ιδέα πως είναι κανονικό και απολύτως συμβατό με τα πολιτικά ήθη, να επιβραβεύεται ο Τσιριμωκισμός, ακόμη και με την ανάδειξή του στα ύπατα πολιτικά αξιώματα. Τέτοιος ξεφτιλισμός…

Ξαναζεσταίνει τον Καρατζαφύρερ το σύστημα των Μαμαλάκηδων, αφού σε μια κοινωνία μαλάκηδων, ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός, μπορεί να θεωρείται αποδεκτό δεκανίκι των προσκυνημένων, γιατί μόνο αυτό αξίζει τελικά σε μια κοινωνία που αυτοξευτιλίζεται κραυγάζοντας: «Ελλάς Ελλάς – Αντώνης Σαμαράς», διαλέγοντας τον «ηγέτη» της ντροπής που την σύρει γονατιστή στο γκεσταπίτικο κολαστήρι.

Ξαναζεσταίνει τέλος τη θλιβερή αθλιότητα της «αριστερής πτέρυγας» ΠΑΣΟΚ το σύστημα των Μαμαλάκηδων, αφού σε μια κοινωνία μαλάκηδων, Παναγιωτόπουλοι, Καρχιμάκηδες, και λοιπή πολιτική σαβούρα, καλλιεργούν την προσμονή πως θ ανατάξουν την πράσινη συμμορία των Τσοχατζοπουλομαντέληδων του Σημιτιστάν, και θα την αναγορεύσουν σε φάρο της εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης.

Τι επιδιώκουν όλοι αυτοί???
Να διαφυλάξουν αναλλοίωτο αυτό στο οποίο πάντα επένδυαν και με την ανοχή του οποίου – ενίοτε και με την επιβράβευσή του – οργάνωναν διαχρονικά τη μεγάλη μπίζνα που έβγαλε την Ελλάδα στο σφυρί .

Και κάπως έτσι ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα. Αυτοί με τους απίθανους τραπεζικούς λογαριασμούς κι εμείς με το «Εμπρός Αντρέα για μια Ελλάδα νέα», πνιγμένοι στο βούρκο της προδομένης προσδοκίας μας και μιας γενικευμένης κοινωνικής ηλιθιότητας άνευ προηγουμένου.

Μαέστροι οι Μαμαλάκηδες. Κατασκευάζουν ήρωες από τα σκατά της ιστορίας σε μια κοινωνία από μαλάκηδες που αρνείται να αναδείξει ήρωες και ηγέτες βγαλμένους από τον αγώνα της, τη περηφάνια της και τη χειραφέτησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου