Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ???

Πληθαίνουν ανησυχητικά οι πληροφορίες που θέλουν Έλληνες ακροδεξιούς και νεοναζί να πολεμούν στο πλευρό ουκρανών νεοναζί...

Image

Ένα κειμενο του  Tom Parfitt, με τίτλο "Ukraine crisis: the neo-Nazi brigade fighting pro-Russian separatists" στην εφημερίδα Τelegraph ισχυρίζεται ότι “Έλληνες φασίστες πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών ΝΑΖΙ και...
συμμετέχουν στις δολοφονίες αμάχων και στους βιασμούς στις περιοχές που επιχειρούν να καταλάβουν από τους ρωσόφωνους αντάρτες”.

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων που μετέφρασε το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στις δηλώσεις ενός εκ των “διοικητών” ο οποίος δηλώνει ότι μέσω των social media έχουν βρεθεί στην Ουκρανία ξένοι μαχητές “από την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ελλάδα και τη Σκανδιναβία”.

Το δεύτερο δημοσίευμα που “χτυπά καμπανάκι”, προέρχεται από την εφημερίδα Athens Courier και αναδημοσιεύεται σε ρωσικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα μ΄αυτό οι Έλληνες που έχουν ενταχθεί στις ένοπλες ομάδες πήγαν εκεί για…να προστατεύσουν την κοινότητα Ελλήνων που υπάρχει στην ανατολική Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου