Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ο Mr. ΑΝΘΥΠΟΤΙΠΟΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΔΡΕΣ - ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ...

Καρατζαφέρης: Είμαι έτοιμος για συνεργασία με τη ΝΔ - Από «ανιδιοτέλεια» και επειδή δε μπορώ να ανεχτώ την Αριστερά στην κυβέρνηση...

Ο mr. Ανιδιοτελής κάνει το σκατό του παξιμάδι μπας και τον ξανακάνουν βουλευτή
«Δεν είμαι έτοιμος να δεχτώ την Αριστερά στα πράγματα. Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα φέρει κακό στην Ελλάδα. Μία ψήφος παραπάνω θα...
δώσει 50 έδρες στον Τσίπρα. Εγώ δεν θα τη δώσω», είπε και χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «θεομπαίχτη». «Δεν έχει βαφτίσει το παιδί του αλλά επισκέπτεται το Άγιο Όρος», δήλωσε και συνέχισε: «Με τρομάζει το ενδεχόμενο να έχει η Ελλάδα άθεο πρωθυπουργό».

Καλά τα λες ρε φίλε, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που ξεχνάς: Ποιός σε ρώτησε εκτός από τους δημοσιογράφους που βάλθηκαν να σε νεκραναστήσουν???

Κι ακόμη μία λεπτομέρεια που εντελώς συμπτωματικά σου διέφυγε: Έχεις αγόρι μου συναίσθηση ότι αυτό που εκπροσωπείς είναι ένα ανθυποτίποτε που το τραβάνε από τα μαλλιά να μεγαλώσει???

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝΘΥΠΟΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΡΕ 2,8%. ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το πρόβλημα μας είναι οι συστάσεις ας συστηθούμε. Μήτσος. Εσύ μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος φίλε αναγνώστη.

    Πάμε τώρα και στην ουσία. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Ασκείς το δικαίωμά σου να υπερασπίζεσαι έναν τυχάρπαστο κωλοτούμπα. Ασκώ το δικαίωμά μου να τον κρίνω για τον καιροσκοπισμό του, την πολιτική του αφερεγγυότητα, και εν τέλει τη μικρομέγαλη στάση του.

    Το ότι παρά το βίο και την πολιτεία του την πολιτική, υπήρξαν κάποιοι που τον ψήφισαν, είναι ενδεικτικό της δικής τους πολιτικής ωριμότητας και δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Επομένως δε θα απολογηθώ για την εκλογική επιλογή εκείνων που ακόμη και όταν είδαν τη στάση του συνέχισαν να τον ψηφίζουν.

    Αν ο εν λόγω πολιτικός ανήρ είχε τα φόντα να τιμήσει την εμπιστοσύνη όσων τον ψήφισαν, είναι προφανές ότι δε θα οδηγούσε το κόμμα του στον αφανισμό.
    Τώρα αν πιστεύεις πως ο καθένας που εξετέθη εκλογικά και πήρε ένα ποσοστό, το όποιο ποσοστό, αυτό τον καθιστά αυτοδίκαια και γενικό κουμανταδόρο στο πολιτικό αλισβερίσι, είναι δικαίωμά σου. Εγώ απλώς αυτή τη λογική δε την ασπάζομαι.

    Το ότι υπάρχουν ψηφοφόροι του που επιλέγουν να τον στηρίξουν και πάλι αν και ο ίδιος παζαρεύει την πολιτική του επιβίωση και μόνο αυτή, εξαργυρώνοντας για λογαριασμό της το ποσοστό που προανέφερες στο ταμείο ενός πρωθυπουργού που πιάνεται απ όπου προλάβει, ούτε τον ίδιο τιμά ούτε έξυπνους καθιστά εκείνους που θα τον ξαναψηφίσουν.

    Κατά τα λοιπά, ας αναγνωρίσουμε και στον Κουβέλη το ίδιο δικαίωμα να συμπεριφέρεται ως πολιτικός Καίσαρας, και στον Τρεμόπουλο, στο Λεβέντη, στο Βεργή, στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ. Όλους αυτούς κάποιοι τους ψήφισαν. Άσε που υπήρξαν και συνεπέστεροι του Καρατζαφέρη. Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 16/04/2010-26/04/2010 Ουτε ενα λαμογιο κωλωγλυφτη ουτε δυο κωλωγλυφτρεs διορισε στην βουλη ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ο αρχιαπατεωναs ο βρωμοπ...ουστοs ο μασωνοs ο προδοτηs...Οσο για την κυρια απο πανω παντα τηs αρεσε να καθετε επανω η γιουτσου η μπουλντοζα του κυδωνιατη!!!!!!!!!kokkinoypipa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή