Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΕΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Όσοι από σας πιστεύετε ότι η Ελλάδα διαθέτει κράτος και δεν κυβερνάται από μια συμμορία αδίστακτων ληστών που πλιατσικολογούν ασύδοτα σε βάρος των ίδιων  των πολιτών τους...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTFaBc0inu4546G3GcLfbGiv8JSgNuqikCrDx2auNUPyozWlhPk

Δείτε το περιστάτικό που συνέβη σε συμπολίτη μας και σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη. Με βάση λοιπόν τα οικονομικά του στοιχεία έπρεπε να πάρει επιστροφή φόρου από το κατοχικό υπουργείο οικονομικών, το οποίο έτσι κι αλλιώς είχε φροντίσει να τον παρακρατήσει προκαταβολικά. Για να πάρει όμως την επιστροφή φόρου που έτσι κι αλλιώς εδικαιούτο, τον υποχρέωσαν να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση με βάση την οποία αποδέχεται να...
του παρακρατήσουν προκαταβολικά ολόκληρο το ποσόν του ΕΝΦΙΑ, αν και ακόμη δεν είχε παρέλθει ούτε καν η ημερομηνία καταβολής της πρώτης δόσης. 

Την υπέγραψε… παρακράτησαν ολόκληρο το ποσόν… και του επέστρεψαν τη διαφορά. Ως εδώ έχουμε μια πρώτη αυθαίρετη παρανομία από το κατοχικό φορολογικό καθεστώς, που κατ επίφαση φαίνεται να έχει και μια κάποια λογική. Πάμε όμως τώρα και στην τραγική συνέχεια…

Στον ΕΝΦΙΑ τον οποίο παρακράτησε προκαταβολικά η κατοχική εισπρακτική μηχανή, συμπεριλαμβάνεται ακίνητο από την Κεφαλονιά, το οποίο απαλλάσσεται από ΕΝΦΙΑ με βάση τις δικές του αποφάσεις. Απαλλάσσεται αλλά η κατοχική αλητεία τον προεισέπραξε.

Απευθύνθηκε λοιπόν ο πολίτης στην εφορία προκειμένου να του επιστραφούν τα παρανόμως παρακρατηθέντα χρήματα, και η απάντηση των πραιτοριανών του κατοχικού εισπρακτικού μηχανισμού ήταν η εξής:

«Ο ΕΝΦΙΑ δεν επιστρέφεται. ΘΑ συμψηφιστεί το ποσόν που πληρώσατε έναντι μελλοντικού ΕΝΦΙΑ με τον οποίο θα χρεωθείτε»…

Αυτό είναι το κράτος των νταβέληδων και των προσκυνημένων. Το κράτος των κλεπτών, των απατεώνων, το κράτος δυνάστης που μισεί τους πολίτες του.

Ότι μπήκε στο κατοχικό ταμείο δεν επιστρέφεται…
Δε μας ενδιαφέρει αν σου περίσσευαν ή αν δανείστηκες τα χρήματα για να το πληρώσεις αλλά δεν επιστρέφεται…
Αν το χρωστούσες εσύ σε μας θα σου στέλναμε κατασχετήρια και οι τόκοι υπερημερίας θα έτρεχαν. Τώρα που το χρωστάμε εμείς σε σένα, θα κάνεις υπομονή να το συμψηφίσουμε έναντι μελλοντικών οφειλών.
Θα το συμψηφίσουμε εάν και εφ όσον το θυμηθούμε… Θα το συμψηφίσουμε εάν και εφ όσον ο συγκεκριμένος κωδικός δεν τροποποιηθεί και δεν αντικατασταθεί με κάποιον άλλο, όποτε απλά θα τον υπεξαιρέσουμε…
Έχει κανείς αμφιβολία ότι απέναντί μας δεν έχουμε κράτος αλλά μια συμμορία αδίστακτων ληστών που πλιατσικολογούν ασύδοτα σε βάρος των ίδιων  των πολιτών τους???

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου