Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ

Παρά το γεγονός, ότι έχουν γίνει πλέον γνωστά, τα περισσότερα στοιχεία της Αργεντίνικης ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ, και ήδη μάθαμε για το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ που ΥΠΟΓΡΑΨΕ η δωσίλογη για τους Αργεντίνους, κυβέρνηση της Cristina Fernández de Kirchner (που διαδέχθηκε τον άνδρα της στην εξουσία) με το διαβόητο ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ... 

Cristina Fernández de Kirchner

γράφει ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Παρά τη πείνα και φτώχεια του καταγδαρμένου από φόρους και ανεργία Αργεντίνικου λαού, παρά και το γεγονός, ότι με λίγη σοβαρή έρευνα, γύρω από το όνομα της κυρίας Cristina Fernández de Kirchner και γύρω από...
την χρεοκοπία της Αργεντινής, ο κάθε σοβαρός άνθρωπος μπορεί να βρει την αλήθεια.

Μια αλήθεια που κάποιοι επιτήδειοι διαστρεβλώνουν και πλάθουν ψέματα γύρω από τη συμπεριφορά της χούντας της Cristina Fernández de Kirchner, που έντεχνα την εξισώνουν με τον δύστυχο Αργεντίνικο λαό, για να μας δείξουν, πως τάχα μπορούμε να ελπίζουμε στη θολούρα της παραπληροφόρησης, από μια ροζ χούντα σε αναμονή, οπότε ας κάτσουμε στ΄ αυγά μας, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιγράψει το ψεύδος «Cristina Fernández de Kirchner» στα μέτρα μας, και οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Όποτε βλέπω μαλακίες ηρωοποίησης της διεφθαρμένης δικτατόρισσας, προσπαθώ να παρέμβω όσο μπορώ, αλλά κακά τα ψέματα, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Τα όπλα μου είναι κατά πολύ υποδεέστερα από αυτά των εχθρών. 

Με τη τελευταία, προ ολίγου, παρέμβασή μου, έγραψα σε σχόλιο τα παρακάτω, που ελπίζω να είναι κατανοητά, σαν απάντηση σε αντίστοιχη μπουρδολογία του φαντάσματος των επιτυχιών της φασίστριας Cristina Fernández de Kirchner:  

ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΚΙΡΧΝΕΡ. 
  • 1.– Ο πληθωρισμός της Αργεντινής, τρέχει τα τελευταία χρόνια με 25% ετησίως. 
  • 2.– Η Αργεντινή έχει χρεοκοπήσει και το ΔΝΤ είναι στο Μπουένος Άϊρες, ενώ πριν 2 μήνες, στη κορύφωση εγκωμίων από τα εβραϊκά διεθνή ΜΜΕ, η Κίρχνερ υπέγραφε νέο μνημόνιο με το κλάμπ των Παρισίων, το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο, παρά οι δικοί μας πιστωτές με άλλο όνομα!!!!!! 
  • 3.– Τα 2 τελευταία χρόνια, η Κίρχνερ, αύξησε κατακόρυφα τις φορολογίες εισοδήματος των μισθωτών και συνταξιούχων και τους φόρους ακινήτων, ενώ μείωσε και μισθούς και συντάξεις. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ Cristina Fernández de Kirchner.
  • 4.– Υπάρχουν εμφανέστατες ελλείψεις βασικών αγαθών και φαρμάκων. 
  • 5.– Αυτά που λένε για Κινέζους, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά νέα δάνεια από την Κόλντμαν Σακς, μέσω Κίνας (όπως επιχειρήθηκε και από τον Παπανδρέου εδώ). 
  • 6.– Οι επεμβάσεις της Κίρχεν για τη χειραγώγηση της Αργεντίνικης δικαιοσύνης, είναι της ίδιας αγριότητας με τις αντίστοιχες της δικής μας χούντας. 
  • 7. Ήδη έχει αποκαλυφθεί η άμεση ανάμειξή της Κίρχεν σε οικονομικά σκάνδαλα, όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος και λαθρεμπόριο όπλων, τα οποία συγκρατούν και εκβιάζουν οι ισχυροί της γης. Η Φερνάντες Κίρχεν με τον μακαρίτη σύζυγο και προκάτοχο της εξουσίας της, καταγγέλθηκαν ότι αύξησαν κατά 580% τα ακίνητα περιουσιακά στοιχεία τους κατά τη διάρκεια των διακυβερνήσεών τους, ενώ οδηγούσαν την Αργεντινή σε χρεοκοπία. 
  • 8.- Κάθε χρόνο υποτιμά το πέσος της Αργεντινής και στις αρχές του 2014, η υποτίμησή του έναντι των γνωστών διεθνών νομισμάτων, ήταν 18%… 

Τώρα, πως μπορούν μερικοί, να χαίρονται μια φανταστική Αργεντίνικη ευημερία και παλικαριά, με τέτοιο πληθωρισμό, με συνεχείς υποτιμήσεις νομίσματος, με συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων και με άγρια φορολογία και με νέα μνημόνια με τους νταβατζήδες της Αργεντινής, που απλά μετακυλίουν χρονικά ένα διαρκώς αυξανόμενο χρέος, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΡΕΛΟΚΟΜΙΚΕΣ… 

ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΩ ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ!!! ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ…  

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ Cristina Fernández de Kirchner

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η δεύτερη εικόνα, είναι η κυκλοφορούσα προπαγάνδα, που εδώ βολεύει τη χούντα σε αναμονή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν έχει καμία, μα καμία σχέση με τη θλιβερή πραγματικότητα άγριας φτώχειας του Αργεντίνικου λαού, κάτω από τη φασιστική κυβέρνηση της Cristina Fernández de Kirchner. Από ΟΛΑ όσα γράφει το προπαγανδιστικό προσπέκτους, συμβαίνουν τα αντελώς αντίθετα και αποσκοπούν στη νάρκωσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου