Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Α ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ... ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ

Να τα λαγουδάκια φανερώθηκαν! Πριν ακόμα αναρτήσει το site την εκτίμησή μου, ότι είναι κόλπο η φημολογία των πρόωρων εκλογών, βγήκε ο "δολοφόνος με το τσεκούρι" και καρφώθηκε... 

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQyUtEe22h9Y1ZYb0DWokeB8KyoUkVl6JMQu0VW3NcUzDYhvN4O
Η Μέρκελ αποκαλύπτει τη θέση της χειροβομβίδας


Ο "ακτιβιστής της δεξιάς το είπε καθαρά", "όσο δεν ξεκαθαρίζουμε με τον Πρόεδρο είναι ανοικτό το ενδεχόμενο των εκλογών".
Τι συμβαίνει πραγματικά;
Ορισμένοι βουλευτές έχουν βγάλει σε δημοπρασία την ψήφο τους. Έτσι εξηγούνται κινήσεις στο ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ κι αλλού. Διαπραγματεύονται τις καρέκλες, τα κέρδη κοκ. Επειδή ξέρουν την κατάσταση και...
τον πανικό του σαμαρά, διαπραγματεύονται σκληρά, όχι σαν τη μαϊμού διαπραγμάτευση με την Τρόικα. Το πρόβλημα για το Σαμαρά είναι πως υπάρχει πχ μια θέση ενώ είναι δέκα οι μνηστήρες. Δεν μπορεί να τους ικανοποιήσει όλους και σίγουρα δεν είναι εύκολο να κάνει κατεργαριές στους κατεργάρηδες.
Έτσι ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ. Αντί να πάει πάσο, παίζει ρέστα. Που σημαίνει αν πιάσει το κόλπο, θα συμβιβαστούν με λιγότερα. Αν όμως κάποιος τον πάρει μυρουδιά, θα του πάρει και τα σώβρακα. Έτσι πχ η Ντόρα ετοιμάζεται για υπουργείο, αφού αυτή φοβάται περισσότερο. 


Ο μπαμπάς της λέει: Κόρη μου, μην τον εμπιστεύεσαι πρώτα ανασχηματισμός και μετά πρόεδρος.
 
Α ρε Αντώνη, είσαι τόσο προβλέψιμος όσο και δοσίλογος. Όλο αυτό το θόρυβο για ένα ακόμα ανασχηματισμό της πλάκας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου