Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Αυτό κατάφεραν. Γι αυτό τους χειροκρότησες. Αυτή είναι η τύχη των ελπίδων που σου καλλιέργησαν μέσα από αυτό το ασύστολο παραμύθι. Αυτό είναι το success story τους. Ένας χάρτινος πύργος που σε δυο μόλις μέρες έγινε θρύψαλα και αφήνει πίσω του λιγότερη Ελλάδα… Μικρότερη περιουσία… Μεγάλο χρέος… Απίστευτη συμφορά...

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες δυο μέρες στον τόπο μας, δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά το συνοπτικό πόρισμα του ιατροδικαστή, που αφορά στο κουφάρι της δολοφονημένης Ελλάδας...


Μια ετερόκλητη συμμορία προσκυνημένων ανδρεικέλων, που ο συνεκτικός της ιστός είναι οι όρκοι πίστης και υποταγής που προσυπέγραψαν με την κατοχική διοίκηση, πέντε ολόκληρα χρόνια καταστρέφει τη ζωή σου, αποδομεί την πατρίδα σου και σε παραμυθιάζει αδιάκοπα πως όλα τούτα γίνονται με τελικό ζητούμενο τη δική σου τη σωτηρία.

  • Τη δυστυχία σου τη βάφτισαν συνετή διαχείριση.
  • Την αποδόμηση των κοινωνικών κατακτήσεων την ονόμασαν αναγκαία διαρθρωτική αλλαγή.
  • Το γενικευμένο πλιάτσικο της κοινωνικής σου αποταμίευσης με το προδοτικό PSI, βάφτισαν εθνική επιτυχία απομείωσης του «δημόσιου χρέους (έτσι αποκαλούν το φέσι που σου φόρεσαν οι επίορκοι διαχειριστές της δημόσιας ζωής μέσω των ανίερων και καθ όλα ύποπτων συναλλαγών τους με τις συμμορίες του χρήματος στη μεταπολιτευτική Ελλάδα).
  • Την πολιτική προστυχιά μέσω της οποίας εξασφάλισαν στο ακέραιο τα συμφέροντα των συμμοριών του χρήματος μετακομίζοντας το χρέος στις... κοινωνίες της Ευρώπης, το βάφτισαν κοινοτική αλληλεγγύη…
  • Το πλιάτσικο που εξαπέλυσαν στη χτισμένη με ιδρώτα και αίμα περιουσία σου, το αποκάλεσαν δίκαια φορολόγηση.
  • Την απόλυτη διάλυση της δημόσιας υγείας, της δημόσιας παιδείας, ακόμη και αυτής της εθνικής ασφάλειας, τις βάφτισαν πολιτικές εξορθολογισμού των δαπανών.
Για όλα τα εγκλήματα που διέπραξαν, είχαν ένα όνομα προκειμένου να τα εξωραΐσουν.

Για σένα κράτησαν το προσφιλέστατο. 
Και το κράτησαν αναλλοίωτο και αμετάβλητο αφού πάντα γι αυτούς ήσουν ο μαλάκας της παρέας.

  • Ως μαλάκα σε αντιμετώπισαν από τη στιγμή που η σοσιαληστική συμμορία του Καστελόριζου υπέστειλε τη σημαία της εθνικής αξιοπρέπειας…
  • Ως μαλάκα σε εξέλαβαν και όταν αποφάσισαν να σου φορέσουν καπέλο τους Παπαδήμιους…
  • Ως μαλάκα απλά σε προσπέρασαν όταν οι μεγαλοστομίες του Σα(χλα)μαρά κατάντησαν κουρελόχαρτο, στις παρά φύση αλλαξοκωλιές με τους Βενιζελοκουβέληδες.

Τους πίστεψες… Τους ανέχτηκες… Σε δούλεψαν… Και τώρα ήρθε η στιγμή να θερίσουμε όλοι μαζί την ελληνικότατη βλακεία που σε δέρνει.

Τις αγορές λάτρεψαν… Στις αγορές υποκλίθηκαν… Με τις αγορές συνωμότησαν στο βρώμικο παιχνίδι που έπαιξαν σε βάρος σου όταν μετέτρεψαν το ιδιωτικό χρέος σε κρατικό… Την έξοδό τους σ αυτές τις αγορές πανηγύρισαν πριν από λίγες μόλις μέρες προετοιμαζόμενοι να στήσουν σε βάρος σου ακόμη μια φιέστα επικοινωνιακής εξαπάτησης… 

Και επειδή αυτές τις γαμημένες τις αγορές, δε τις έχει βαρέσει στο κεφάλι η μαλακία που βάρεσε εσένα λατρεμένε συμπολίτη μου… Αποφάσισαν αυτές τις δύο ημέρες να ανοίξουν τις στρόφιγγες και να ρουφήξουν αδίστακτα το μεδούλι της Ελλάδας.

Η κατακρήμνιση του χρηματιστηρίου και η απογείωση των ομολόγων της ψωροκώσταινας, σε μια χώρα που δυστυχώς η οικονομία της αυτούς τους πυλώνες χρησιμοποιεί για να πορεύεται, δεν είναι μια υπόθεση που αφορά απλά τους καπιταλιστές, αλλά θέλουμε δε θέλουμε αφορά σε τελευταία ανάλυση την ίδια μας την πατρίδα.

  • Μέσα από αυτή τη διαδικασία της καθολικής απαξίωσης αυτών των μεγεθών, αυτό που αφυδατώνεται είναι η υποδομή που χρηματοδότησες με το δικό σου τον ιδρώτα. Είναι το τερατούργημα που σου φόρεσαν και που το βάφτισαν δημόσιο χρέος, για να είσαι εσύ ο υπόχρεος της αποπληρωμής και όλοι οι άλλοι να είναι οι μάγκες που θα πίνουν στην υγειά των κορόιδων.
  • Μέσα από αυτή την καθολική απαξίωση, αυτό που αλλάζει χέρια μέσα σε ελάχιστες ώρες είναι η ίδια η Ελλάδα.
  • Μέσα από αυτή τη διαδικασία, αυτό που υποκλέπτεται, είναι αυτό που δημιούργησες μέσα σ αυτά τα πέντε χρόνια της γενικευμένης δυστυχίας.
Αυτό σου κλέβουν αυτή τη στιγμή. Και μέσα από αυτό αποδεικνύεται το μέγεθος του παραμυθιού με το οποίο σε κοίμισαν αυτά τα πέτρινα χρόνια.

Αυτό κατάφεραν. Γι αυτό τους χειροκρότησες. Αυτή είναι η τύχη των ελπίδων που σου καλλιέργησαν μέσα από αυτό το ασύστολο παραμύθι. Αυτό είναι το success story τους. Ένας χάρτινος πύργος που σε δυο μόλις μέρες έγινε θρύψαλα και αφήνει πίσω του λιγότερη Ελλάδα… Μικρότερη περιουσία… Μεγάλο χρέος… Απίστευτη συμφορά.

Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή, είναι ένα ακόμη έγκλημα, είναι η χαριστική βολή σε βάρος της ίδιας σου της πατρίδας.

Δεν έγινε τυχαία.  
Η συμμορία που σου υπόσχεται την αηδία του success, είναι συμμέτοχος και η προδοτική της πινελιά ζέχνει πάνω από τα ερείπια της δικής σου πατρίδας.
Η συμμορία που σε κυβερνά τη δρομολόγησε αυτή την εξέλιξη. Μόνο που όταν τόλμησε να ξεστομίσει το βρωμερό της σχέδιο, οι εισαγγελείς ήσαν απασχολημένοι με σπουδαιότερα ζητήματα, και ουδείς διέταξε τη σύλληψη των προδοτών. Κι αυτό είναι ένας επιπλέον λόγος που καθιστά αυτούς τους δικαστές, πολλαπλά υπόλογους απέναντι στην ιστορία. (Δείτε τι λέγαμε ΕΔΩ)

Τα λέγαμε αλλά κανείς δε μας άκουσε. Δες πως είχαμε υποδεχτεί αυτή τη βρώμικη δουλειά όταν γράφαμε πως: "ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ"

Τώρα μπροστά σου ανοίγονται δυο δρόμοι…
Αν συνεχίσεις να είσαι ο μαλάκας της υπόθεσης, αύριο δε θα έχεις ταυτότητα. Η εθνική σου ταυτότητα θα έχει απολεσθεί μαζί με την πατρίδα σου που χάνεται στο καντράν του «Ναού» που καθρεφτίζει την οικονομία σου.
Αν επιλέξεις να έχεις ταυτότητα, τότε οφείλεις να σταματήσεις να είσαι μαλάκας. Ένα δρόμο οφείλεις να επιλέξεις. Το δρόμο της εξέγερσης. Το δρόμο της αποκαθήλωσης των ανδρεικέλων που σφετερίζονται την πολιτική εξουσία. Το δρόμο της παραδειγματικής τους τιμωρίας, την μόνης επιβεβλημένης για τα εθνικά τους εγκλήματα.

Οι αγορές, μέσα στην ανεξέλεγκτη βουλιμία τους την ώρα που ξεσκίζουν τις σάρκες της δικής σου πατρίδας, δεν ξεβρακώνουν μονάχα τα ανδρείκελα από το δόλιο παραμύθι τους, αλλά άθελά τους αφυπνίζουν κι εσένα.

«Ξύπνα μαλάκα» σου λένε…. «Ίσα που προλαβαίνεις».

Και ίσως το φωνάζουν, γιατί ούτε και οι ίδιες τολμούν να φανταστούν πόσο μαλάκας είσαι τελικά. Φρόντισε να τους το αποδείξεις προσπερνώντας ακόμη και τη δική τους φωνή. Φρόντισε να τους το αποδείξεις περήφανε Έλληνα…


Σχετικά μας άρθρα...

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ??? (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ - ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ

ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου