Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ - ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ

Πρόκληση που ξεπερνά κάθε όριο και αποκαλύπτει ότι η τουρκική ηγεσία δεν έχει τσίπα και αναστολές να κάνει οτιδήπτε. Την ίδια ώρα που ο ελληνικός κρατικός μηχανισμός αλλά και όλη η Ευρώπη είχε στραμμένο το βλέμμα στην τραγωδία της Αδριατικής, οι Τούρκοι πετούσαν πάνω από ελληνικά νησιά...

Image

Απόδειξη ότι δεν έχουν την παραμιρκή διάθεση για αποκλιμάκωση,κάτι που περίμενε η ελληνική κυβέρνηση. Λίγη ώρα μετά την...
τρίτη ψηφοφορία στη Βουλή που σήμανε και την πτώση της ίσως να το κατάλαβε.

Τουρκικά F 16 πέταξαν σε μεγάλο ύψος πάντως πάνω από το Αγαθονήσι ,το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους.

Στο ΥΠΕΘΑ που επικρατεί έτσι κι αλλιώς επιφυλακή ,είχαν να διαχειριστούν και τα “καουμποϊλίκια” των γειτόνων,οι οποίοι βρήκαν την ώρα να τα κάνουν.

• 2 F-16 εισήλθαν στο FIR Αθηνών την 15:22 μεταξύ Λέσβου – Χίου, πραγματοποίησαν υπέρπτηση άνωθεν ν.Μακρονήσι και ν.Ανθρωποφάγοι την 15:51 στα 21000 πόδια, εξήλθαν την 15:54 νοτίως Σάμου.
• 2 F-16 εισήλθαν στο FIR Αθηνών την 15:46 νοτίως Σάμου, πραγματοποίησαν υπέρπτηση άνωθεν ν. Αγαθονήσι την 15:49 στα 18000 πόδια, εξήλθαν την 15:52 νοτίως Σάμου.

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίσθηκαν σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες κατά πάγια πρακτική.

1 σχόλιο:

  1. αναγνωριστηκαν αναχαιτιστηκαν-εκαναν το κεφι τους- και αποχωρισαν ..καμια νοτα-διαβημα διαμαρτυριας ρε παιδια;;; επισημη με χαρτια οχι στα λογια...αλλα που να βρει χαρτι και φαξ στο υπουργειο-τσιφλικι ο Βενιζελος....Παω στοιχημα οτι μεγαλο και οχι θερμο επεισοδιο θα κανουν οι τουρκοι μεχρι τις εκλογες που μπορει να αναβληθουν λογω της σοβαροτητας της καταστασης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή