Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Η δήθεν «αριστερή» παρωδία και τα τρία εγκλήματα που οδηγούν σε πρωτοφανή εθνική τραγωδία

Το μαύρο μέτωπο σηκώνει και πάλι κεφάλι. Το «χίτικο» και η ταγματαλητεία αναβιώνει και πάλι στην Ελλάδα, αρκετές δεκαετίες μετά τη συντριβή του ναζισμού, και αυτό πρέπει να προβληματίσει…


Σαμαράς, Θεοδωράκης και Φώφη, αφού φρόντισαν πρώτα να πλειοδοτήσουν σε ραγιαδισμό και εθελοδουλία ακόμη και από τη θέση της αντιπολίτευσης, μεταβαίνουν μέσα στην εβδομάδα, από κοινού στας Ευρώπας για να έχουν λέει συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Να πούν τι??? Να ζητήσουν τι??? Να συνδιαλλαγούν με ποιους και πάνω σε ποια ακριβώς βάση??? 

Τι είναι έτοιμοι να παζαρέψουν??? Τι ακριβώς να θυσιάσουν??? Και ως τι θα συζητήσουν τα απόνερα του δωσιλογισμού με τους υψηλούς αφεντάδες τους???

Οι απαντήσεις είναι μάλλον αυτονόητες, και μόνο οι αφελείς μπορούν να ισχυρίζονται πως δεν αντιλαμβάνονται «που πάει το πράμα».

Η «πρώτη φορά αριστερά» ξεφτιλίστηκε με τρόπο πρωτοφανή και απρόσμενο, που πλέον οι κατοχικοί δυνάστες και τα ελληνόφωνα πολιτικά τους ανδρείκελα, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα, αναφορικά με τα σχέδια της επόμενης μέρας.

Τα γεννητούρια δοτών πολιτικών μορφωμάτων, που θα...
κληθούν και πάλι να διαδραματίσουν συγκεκριμένο ρόλο, έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Ας αποτιμήσουμε λοιπόν τώρα τις εγκληματικές συνέπειες που έχει για τον τόπο η δήθεν «αριστερή» παρωδία που εξελίσσεται σε εθνική τραγωδία με διαστάσεις απρόβλεπτες.
  • Πρώτον: Κατάφερε το αμίμητο. Εμφανίζεται πλέον ως κτήτορας των πιο σκληρών και αδίστακτων προτάσεων που οι συμμορίες των εκβιαστών δεν τόλμησαν να απαιτήσουν, αλλά κατάφεραν να υπαγορεύσουν στα ελληνόφωνα σούργελα, για να εμφανίζονται σήμερα ως προτάσεις με ελληνική ταυτότητα και καταγωγή.
  • Δεύτερον: Κατάφερε όχι μονάχα να διασφαλίσει ατιμωρησία για το συρφετό του δωσιλογισμού καθαγιάζοντάς τον για τα θλιβερά εθνικά του εγκλήματα, που μόνο στο ερώτημα της εσχάτης προδοσίας μπορούν να ενταχθούν, αλλά του εξασφάλισε και την απαραίτητη πίστωση χρόνου να συσπειρωθεί και να οργανώσει την αναβίωση του «χίτικου» και της ταγματαλητείας, εκβιάζοντας και απειλώντας με μια ακόμη πιο ελεεινή, ακόμη πιο προδοτική ρεβάνς.
  • Τρίτον: Κατάφερε να κατασκευάσει το μπαμπούλα που χρειαζόταν προκειμένου να τον χρησιμοποιεί ως άλλοθι για την ταπεινωτική διαδρομή της. Έτσι, μια χούφτα κυράτσες και ξεφτιλισμένοι ελληνόφωνοι, που αντί να προσκυνούν και να τιμούν τη σημαία της χώρας τους, προτίμησαν να αγκαλιάζουν και να φιλούν το κωλόπανο της Ευρώπης. Αυτή η σαβούρα λοιπόν που αποτελεί μέρος του «κυρίαρχου Ελληνικού λαού», ζήτησε και εξασφάλισε τη χρησιμοποίησή της ως άλλοθι, για την πιο ντροπιαστική κωλοτούμπα όλων των εποχών.

Οι μέρες που έρχονται θα είναι τρισάθλιες. Ο σφετερισμός της αριστερής ταυτότητας, από ένα τσούρμο ανεύθυνων και πρόθυμων να υπηρετήσουν το πιο βρώμικο σχέδιο σε βάρος της ίδιας τους της χώρας,  θα πληρωθεί με αίμα, με τραγωδίες εθνικές, και με ανεπανάληπτη ταπείνωση που όμοια της, δεν έχει γνωρίσει άλλος λαός στον πλανήτη.

Η κόλαση μόλις καλωσόρισε την Ελλάδα.  Η εθνική προδοσία της «πρώτης φορά αριστερά» παρεούλας που κυβερνά, γράφει αυτή τη στιγμή τις πιο μαύρες σελίδες στη σύγχρονη ιστορία του τόπου.

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

Σχετικό μας άρθρο...

Αυτό το έκτρωμα της ιστορίας, δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική σημαία κ. Χατζηνικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου