Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Πρωθυπουργός σε ύπουλο ρόλο παρά τον προσωπικό του αυτοεξευτελισμό

Γιατί αφήνεται το περιθώριο στους αδίστακτους του γερμανοτσολιαδισμού, να σχεδιάζουν την ολική επαναφορά τους μέσα από κυβερνήσεις  (αντ)εθνικής συνεννόησης, και δε διατάσσεται η άμεση σύλληψή τους με διαδικασίες συνοπτικές???...


Πέντε μήνες, με εξευτελισμό και ταπείνωση αλλά από τη θέση της κυβερνητικής εξουσίας, ήταν υπεραρκετοί για να συνειδητοποιήσει ο πρωθυπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό του, αλλά και η πολιτική αποβολή που ακούει στο όνομα «φιλοευρωπαϊκή – ανανεωτική Αριστερά», ότι πίσω από το ιδεολόγημα της «Ευρώπης των κεκτημένων», αυτό που κρύβεται είναι μια αδίστακτη συμμορία μαφιόζων και εκβιαστών, που δε βελτιώνεται, δεν εξωραΐζεται, και δε φτιάχτηκε για να λειτουργεί  προς όφελος και για λογαριασμό των λαών της.

Από την άλλη, αυτοί οι πέντε μήνες του εντελώς απροκάλυπτου εξευτελισμού, δε στάθηκαν αρκετοί, ούτε για τους δωσίλογους που προηγήθηκαν έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν το βρώμικο ρόλο που έπαιξαν σε βάρος του τόπου μας, ούτε όμως και για τα κοπρόσκυλα που γονατίζουν και προσκυνούν το λάβαρο του νεοναζισμού, και επιμένουν να λειτουργούν ως Πέμπτη φάλαγγα μέσα στην Ελληνική κοινωνία.

Σήμερα πάντως που η συμμορία των εκβιαστών έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, αποδεικνύοντας πως δεν είναι ούτε εταίροι, ούτε σύμμαχοι αλλά πραγματικοί γκάγκστερς, τα ερωτήματα που γεννούνται είναι πολλά.

Γιατί ο πρωθυπουργός και το βασικό κόμμα που στηρίζει την κυβέρνησή του...

δε βγαίνει ανοικτά στο λαό να ομολογήσει πως λάθεψε. Να ομολογήσει πως το ιδεολόγημα του «αριστερού» ευρωπαϊσμού ήταν απατηλό και κάλπικο. Να ομολογήσει πως η κατευθυνόμενη παραμύθα πάνω στην οποία στηρίχτηκε η αθλιότητα του Ευρωκομμουνισμού, ήταν τουλάχιστον μια ολέθρια αυταπάτη???


Γιατί ο πρωθυπουργός της χώρας, επιμένει να «συζητά» ταπεινωνόμενος και εξευτελιζόμενος, και δε σηκώνεται αυτή τη στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας με ειλικρινέστατο και εκτενέστατο διάγγελμά του όλη την αλήθεια στο λαό, για τις δικές του αυταπάτες και για τις πραγματικές επιδιώξεις των γκάγκστερς???

Γιατί δε συγκαλείται άμεσα η Βουλή των Ελλήνων προκειμένου να αποφασίσει την άμεση άσκηση διώξεων σε βάρος των δωσιλόγων που προηγήθηκαν και που αλυσόδεσαν τη χώρα στο Εξπρές του Θανάτου???

Γιατί αφήνεται το περιθώριο στους αδίστακτους του γερμανοτσολιαδισμού, να σχεδιάζουν την ολική επαναφορά τους μέσα από κυβερνήσεις  (αντ)εθνικής συνεννόησης, και δε διατάσσεται η άμεση σύλληψή τους με διαδικασίες συνοπτικές???

Ποιος δικαιούται άραγε να διατηρεί ολέθριες αυταπάτες, για το τι πρόκειται να γίνει αύριο, για το ποια θα είναι η συνέχεια και κυρίως για το ποια μπορεί να είναι η προοπτική για μια χώρα κι ένα λαό, που έχει εκχωρήσει ουσιαστικά και τυπικά το δικαίωμά της σε εθνική κυριαρχία, και για τα πάντα πρέπει να συναινούν οι συμμορίες των εκβιαστών???


Και τελικά ποιος είναι ο ύπουλος ρόλος που συνεχίζει να παίζει, παρά τον προσωπικό του αυτοεξευτελισμό, ο πρωθυπουργός της χώρας, που επιμένει να συζητά στη βάση ενός προδιαγεγραμμένου αποτελέσματος???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου