Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ο gay σχεδιασμός της Νέας Τάξης

Παιδί μου, σπίτι στη Μύκονο έχεις; Ρετιρέ στο Κολωνάκι έχεις; Φερράρι έχεις; Πίστωση στον Γαβαλά έχεις; ...Όχι; ...Ε τότε παιδί μου εσύ δεν είσαι gay ...ένας βρωμόπουστας είσαι...

Αποτέλεσμα εικόνας για παρελαση ομοφυλοφιλων
Έχει σκεφτεί κάποιος ποιο είναι το κοινό σημείο, το οποίο συνδέει όλους τους μεγάλους ηγέτες της Νέας Τάξης μεταξύ τους; ...Τους "εκλεκτούς" των Ρότσιλντ, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Goldman Sachs; ...

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Τους ηγέτες των μεγάλων "δυνάμεων", όπως είναι ο Ομπάμα ή η Μέρκελ και ο Ολάντ. Μπορεί μεταξύ τους να διαφωνούν στην ενδεδειγμένη μέθοδο επίλυσης των κοινών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικονομίες τους, αλλά υπάρχουν θέματα, στα οποία ταυτίζονται απόλυτα μεταξύ τους. Θέματα όπως είναι για παράδειγμα η αντιμετώπιση του φαινομένου της ομοφυλοφιλίας.
Ο Ομπάμα μπορεί να έχει καταντήσει την "υπερδύναμη" ως τον μεγάλο επαίτη του Πλανήτη, αλλά προχωράει σε...
νομοθετική ρύθμιση, η οποία ανοίγει τον δρόμο για την νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων. Ιδέες, για να αποφύγει τον οικονομικό "γκρεμό" και να σώσει τις ζωές εκατομμυρίων νεόπτωχων Αμερικανών, δεν έχει, αλλά ιδέες, για να στρώσει τον "δρόμο" των ομοφυλοφίλων, έχει. Το ίδιο και ο Ολάντ. Ο σοσιαλιστής πρόεδρος με την πιο χαμηλή δημοτικότητα όλων των εποχών στη Γαλλία τον συναγωνίζεται σε κοινωνική "ευαισθησία". Τους πλούσιους Γάλλους δεν κατάφερε να τους φορολογήσει, αλλά, όπως φαίνεται, θα καταφέρει να παντρέψει τους ομοφυλόφιλους. Η ανεργία στη "σοσιαλιστική" Γαλλία αγγίζει πλέον το 11%, αλλά, όπως φαίνεται, ο μέγας σοσιαλιστής θα καταφέρει να δώσει στους ομοφυλόφιλους μέχρι και επίδομα πολυτέκνων.
Αν όμως αυτοί οι δύο είναι σοσιαλίζοντες "προοδευτικοί" ηγέτες και εν μέρει δικαιολογούνται οι "προωθημένες" τους απόψεις, τότε η στάση της Μέρκελ είναι αν μην τι άλλο παράξενη. Στο ίδιο μήκος κύματος με αυτούς τους μεγάλους "δημοκράτες" είναι και οι απόψεις της συντηρητικής ηγέτιδας των "χριστιανοδημοκρατών" της Γερμανίας στο συγκεκριμένο θέμα. Η κοινωνικά ανάλγητη —σε βαθμό παλιανθρωπιάς— σταλινοναζίστρια για έναν παράδοξο λόγο δείχνει μεγάλη "ευαισθησία" και ενδιαφέρον για τους ομοφυλόφιλους. Θέλει να τους "στηρίξει" με όλους τους τρόπους ...Μπαίνει στα αποδυτήρια των ανδρικών ποδοσφαιρικών ομάδων και ενθαρρύνει τους παίκτες να "αποκαλύψουν" δημοσίως τις "ιδιαιτερότητές" τους ...Τοποθέτησε Υπουργό Εξωτερικών στην κυβέρνησή της μια γνωστή "αδερφή" του Βερολίνου.
Πώς δικαιολογούνται οι κοινές απόψεις από τόσο διαφορετικούς πολιτικούς παράγοντες; Αυτά όλα, αν μη τι άλλο, είναι παράξενα. Δεν εξηγείται με βάση τη λογική αυτή η απόλυτη ταύτιση των "προοδευτικών" με τους "συντηρητικούς" και μάλιστα σε ένα θέμα τόσο "καυτό" ...Ένα θέμα το οποίο επί αιώνες θεωρούνταν ταμπού και μέχρι τώρα οι πολιτικοί όχι απλά δεν το έβαζαν στην κορυφή της ατζέντας τους, αλλά δεν το άγγιζαν καν. Παρέπεμπαν τους πάντες στους επιστήμονες ή στους ιερείς, για να λάβουν τις απαντήσεις τους. Το θέμα θεωρούνταν απαγορευμένο και κανένας δεν το έπαιρνε στα χέρια του.
Το σύστημα, βέβαια, δεν ανακάλυψε τους ομοφυλόφιλους τώρα ...Τους γνώριζε εδώ και αιώνες. Απέναντί τους κρατούσε μια στάση πολύ περίεργη, σε βαθμό που να θεωρείται ύποπτη. Παρ’ όλη τη φαινομενική εχθρότητα, την οποία επιδείκνυε εναντίον τους, στην πραγματικότητα τούς προωθούσε στις δομές του. Τους θεωρούσε εξαιρετικής ποιότητας υπηρέτες του και ως εκ τούτου τους προστάτευε. Γνωρίζοντας ότι η σεξουαλικότητα επηρεάζει την ανθρώπινη συμπεριφορά, πολλές φορές έπαιζε με αυτήν βάρβαρα και αιματηρά παιχνίδια. Υπήρχαν εποχές, που στην κυριολεξία το ίδιο το σύστημα έπαιρνε ένα λεπίδι και "παρήγαγε" σεξουαλικά ιδιόμορφους ανθρώπους. Τους παρήγαγε το ίδιο, γιατί γνώριζε ότι με αυτόν τον τρόπο εξασφάλιζε τους πιο πιστούς του υπηρέτες ...Τους υπηρέτες, οι οποίοι ήταν εξαρτώμενοι από αυτό και θα έκαναν τα πάντα για την επιβίωση του συστήματος.
Ομοφυλοφιλία και Νέα Τάξη.
Μέσα σε αυτόν τον πραγματικό "κυκεώνα" των αλλαγών αυτοί, οι οποίοι επωφελήθηκαν στον μέγιστο βαθμό, ήταν τα παλιά παραπαίδια της κοινωνίας ...Οι "παρεξηγημένοι" της κοινωνίας ...Οι ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι επί αιώνες έπεφταν θύματα διωγμών και διακρίσεων. Αυτό είναι το πρώτο, που φαίνεται ότι άλλαξε στις ημέρες μας και μάλιστα με τον πιο θεαματικό τρόπο ...Προκλητικό θα λέγαμε για κάποιους. Ο ομοφυλόφιλος είναι το απόλυτα προστατευμένο "είδος" της Νέας Τάξης ...Μια πραγματική "ιερή αγελάδα" ..."Ιερή Αγελάδα" οι πρώην παρεξηγημένοι και κατατρεγμένοι; ...Από τα αλώνια στα σαλόνια;
Γιατί άραγε τις τελευταίες δεκαετίες συνέβη αυτό, το οποίο δεν συνέβη ποτέ και σε καμία κοινωνία εδώ και χιλιάδες χρόνια; Σε τι διαφέρει η σημερινή κοινωνία από το σύνολο των κοινωνιών της ιστορίας; Πώς είναι δυνατόν μια σκληρή και δογματική κοινωνία, όπως είναι η χριστιανική, η οποία έβλεπε με προκατάληψη και εχθρικότητα έναν άνθρωπο που απλά είχε την "ατυχία" να είναι αριστερόχειρας, να γίνει τόσο φιλική και γενναιόδωρη με ανθρώπους πραγματικά ιδιόμορφους, όπως είναι οι ομοφυλόφιλοι;
Η αλλαγή αυτή οφείλεται σε συμφέροντα ...Στα συμφέροντα των ισχυρών συγκεκριμένα. Σε αυτά τα συμφέροντα κρύβονται όλες οι απαντήσεις που μας ενδιαφέρουν. Συμφέρει στους ισχυρούς της Νέας Τάξης να επιβληθεί στην κοινωνία ο τρόπος λειτουργίας και σκέψης των ομοφυλοφίλων. Τους συμφέρει απ’ όλες τις απόψεις. Τους συμφέρει οικονομικά, εμπορικά και στρατηγικά. Οι ομοφυλόφιλοι, λόγω της ιδιομορφίας τους, μπορεί να μην γίνουν ποτέ κοινωνικά "πρότυπα", αλλά, ως καταναλωτικά "πρότυπα", είναι τα ιδανικά.
Εδώ βρίσκεται όλο το μυστικό. Να καταλάβει κάποιος τον λόγο που ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι το ιδανικό καταναλωτικό "πρότυπο" της Νέας Τάξης ...Της υλιστικής Νέας Τάξης, η οποία δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο πέρα από τις εισπράξεις. Αυτό, για να το καταλάβει, θα πρέπει να γνωρίζει τα χαρακτηριστικά της ίδιας της Νέας Τάξης Πραγμάτων ...Θα πρέπει να γνωρίζει τα χαρακτηριστικά των κυρίαρχων αυτής της Τάξης. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι η τάξη των τραπεζιτών και των τοκογλύφων και από τα συμφέροντα αυτών των παραγόντων μπορούμε να καταλάβουμε τον "έρωτά" τους για τους ομοφυλόφιλους.
Ο ομοφυλόφιλος είναι από τη φύση του απόλυτα εξαρτώμενος από το "cash flow", που θα έλεγε και ένας αμερικανοσπουδαγμένος ...Είναι απόλυτα εξαρτώμενος από το χρήμα ...Αναγκαστικά. Η ζωή του όλη είναι βασισμένη πάνω στο χρήμα. Η "ευτυχία" του είναι εφικτή μόνον μέσω αγοραπωλησίας και οι αγοραπωλησίες γίνονται μόνον με χρήμα ...Πολύ χρήμα. Χωρίς χρήμα απλά δεν έχει οξυγόνο για να ζήσει. Γιατί; ...Γιατί δεν μπορεί να σταθεί "όρθιος" ...Γιατί δεν μπορεί να στηρίξει τη "φύση" του. Αν, δηλαδή, ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα μπορούσε να ζήσει ανέξοδα μόνον με τον έρωτα και λίγο ψωμάκι, ο ομοφυλόφιλος δεν μπορεί. Γιατί; ...Γιατί πρέπει να αγοράσει καί τον έρωτα.
Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν εντοπίσει από πολύ νωρίς την επικινδυνότητα των ομοφυλοφίλων για το κοινωνικό σύνολο. 
Γιατί ήταν επικίνδυνοι; ...Γιατί, όπως είπαμε, διέφεραν από τους υπόλοιπους ανθρώπους και όχι μόνον στα γούστα. Ενώ για τους κοινούς ανθρώπους το να ζήσουν μια πλήρη ζωή ήταν σχετικά φτηνή υπόθεση, για τους ομοφυλόφιλους δεν ίσχυε το ίδιο. Αυτοί, για να "ζήσουν" με μια ανάλογη "πληρότητα", έπρεπε να έχουν χρήματα ...Έπρεπε να έχουν άφθονα χρήματα, για να "αγοράσουν" αυτό, το οποίο δεν πουλιέται ούτε εύκολα ούτε φτηνά και το οποίο είναι ο άνθρωπος. Άρα; Άρα, ήταν επικίνδυνοι όταν ασκούσαν εξουσία και βρίσκονταν πολύ "κοντά" στα δημόσια ταμεία. Οι Αρχαίοι Έλληνες θανάτωναν όποιον ομοφυλόφιλο απέκρυπτε την ιδιομορφία του και αναλαμβάνανε δημόσιο αξίωμα. Θεωρούσαν απολύτως δεδομένο ότι —την πρώτη στιγμή που θα μπορούσε— θα επιχειρούσε να κλέψει τα ταμεία, να προδώσει την πατρίδα ή να κάνει υπέρβαση εξουσίας, προκειμένου να απολαύσει τον "πανάκριβο" στόχο του.
Γιατί επένδυσε η Νέα Τάξη στους ομοφυλόφιλους;
Ο ομοφυλόφιλος τούς είναι απόλυτα χρήσιμος για την Νέα Εποχή, γιατί την ευνοούν τα χαρακτηριστικά του. Κάτω από ορισμένες συνθήκες μπορεί να λειτουργήσει σαν "λαγός". Είναι από τη φύση του υπερκαταναλωτικός και η ιδιομορφία της φύσης του τον κάνει ακραιφνή οπαδό της απόλυτης —σε βαθμό υποχοντρίας— "καθαριότητας". Είναι απόλυτα προσηλωμένος στο "γράμμα" της μόδας και το ίδιο προσηλωμένος είναι και στην τελευταία "λέξη" της τεχνολογίας στον τομέα της αισθητικής. Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνον οι πρώτοι, που θα μάθουν ποια θα είναι η μόδα και τι θα "φορεθεί" —και σε ποιο χρώμα— την κάθε χρονιά ...Είναι κι αυτοί που θα μάθουν πρώτοι ποια μέθοδος αρωματισμού, αποτρίχωσης, απολέπισης ή καθαρισμού είναι η πιο αποτελεσματική.
Αυτά όλα έχουν την εξήγησή τους. Σ' ό,τι αφορά το πρώτο —και άρα την υπερκατανάλωση— είναι φυσικό για τον ομοφυλόφιλο να είναι υπερκαταναλωτικός. Γιατί; Γιατί συμβαίνει στη φύση ...Ο ομοφυλόφιλος πρέπει να είναι πάντα ντυμένος στο "απόλυτο" για τον ίδιο λόγο που ένα παγώνι κάνει επίδειξη των φτερών του ...Γιατί με αυτόν τον τρόπο προκαλεί την προσοχή των "θηραμάτων" του ...Κάνει επίδειξη πλούτου ...Στοχοποιεί μη φυσιολογικούς "στόχους" και αυτό τον αναγκάζει να χρησιμοποιεί μη φυσιολογικά μέσα.
Αν για μια γυναίκα αρκεί να δείξει λίγη γάμπα, αφήνοντας μια "υπόσχεση" για "πλούσια" προσωπικότητα, για τον ομοφυλόφιλο, που έχει τον ίδιο στόχο, αυτό δεν ισχύει ...Οι γάμπες του δεν ελκύουν ούτε τις μύγες. Αυτός πρέπει να "δείξει" επώνυμο σακάκι, αφήνοντας μια "υπόσχεση" για "χοντρό" πορτοφόλι. Δεν τον ενδιαφέρει αν με αυτόν τον τρόπο έλκει το "κατακάθι" της κοινωνίας. Τον ενδιαφέρει ότι κάτι έλκει τη στιγμή που η επιλογή του τον περιορίζει στο μη φυσιολογικό.
Έχοντας λοιπόν την ανάγκη να ξοδέψει άπειρα χρήματα στην επίδειξη, "σπρώχνει" τα πράγματα προς την κατεύθυνση που τον ευνοούν. Έχοντας την ανάγκη να "τρέξει", προσπαθεί να μετατρέψει την αγορά σε "στίβο". Τον ομοφυλόφιλο δεν τον συμφέρει η στατικότητα. Δεν τον συμφέρει μια "σφικτή", μετρημένη, ιδεαλιστική και εγκρατής κοινωνία. Δεν τον συμφέρει μια συντηρητική κοινωνία με σταθερότητα στις "απόψεις" και στα γούστα της. Αυτός έχει ανάγκη τα ακριβώς αντίθετα ...Έχει ανάγκη το νέο, γιατί αυτό δίνει "κίνηση" και η "κίνηση" του επιτρέπει να δείχνει το χρήμα του και άρα να επιδεικνύεται. Έχει ανάγκη το μεταβλητό, το οποίο πρέπει να το αγοράζεις συνέχεια ...Έχει ανάγκη να δημιουργηθεί "στίβος", ο οποίος θα του επιτρέπει αυτήν την επίδειξη. Εκ των δεδομένων, δηλαδή, ένας ομοφυλόφιλος είναι οπαδός της μόδας ...Οπαδός όχι λόγω γούστου, αλλά λόγω ανάγκης.
Υπάρχει Gay σχεδιασμός στην εκπαίδευση της Νέας Τάξης;
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Αντίθετα, θα λέγαμε πως ήταν απολύτως προσχεδιασμένα. Από τη στιγμή που οι ομοφυλόφιλοι έγιναν το "μέτρο" του νέου σχεδιασμού και οι ίδιοι απέκτησαν λόγο στον σχεδιασμό της κοινωνικής λειτουργίας, ήταν θέμα χρόνου να επιδιώξουν να δημιουργήσουν τις συνθήκες που τους ευνοούσαν ...Το τερπνόν μετά του ωφελίμου βεβαίως. Έπρεπε να δημιουργήσουν στην νεολαία συνθήκες, οι οποίες τους ευνοούσαν στο "ψάρεμα", αλλά έπρεπε αυτό να το συνδυάσουν και με τις ανάγκες των αφεντικών τους. Έπρεπε, δηλαδή, το δικό τους όφελος να το κάνουν ταυτόχρονα κερδοφόρο για τα αφεντικά τους. Στην Νέα Τάξη υπάρχουν συγκεκριμένα συμφέροντα να εξυπηρετηθούν και αυτά έπρεπε να ικανοποιηθούν με τον σχεδιασμό.
Θα ξεκινήσουμε από το βασικό ...Από το γεγονός ότι οι ομοφυλόφιλοι ήθελαν σε πρώτη φάση να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Διεκδικώντας την "πελατεία" τους από τα βλαστάρια της κοινωνίας, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ποιοι είναι οι βασικοί εχθροί των ομοφυλόφιλων στην "πορεία" τους προς την ευτυχία; ...Εχθροί τους ήταν αυτοί, οι οποίοι θα αντιστέκονταν στις άρρωστες ορέξεις τους ...Εχθροί τους ήταν οι γονείς των παιδιών, που έβαζαν στο "μάτι" ...Ο κοινωνικός τους περίγυρος, που γνωρίζει αυτά τα παιδιά και άρα τα κρίνει. Άρα; Άρα, βασικός και κύριος στόχος τους έγινε να απομακρύνουν τα παιδιά από τους γονείς ...Να τα απομακρύνουν από το ασφαλές κοινωνικό τους περιβάλλον ...Να τα οδηγήσουν σε συνθήκες τέτοιες, που θα τα κάνουν εύκολη λεία τους ...Συνθήκες, που θα μοιάζουν για παράδειγμα σαν τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες.
Αυτός έγινε ο στόχος τους ...Να απομακρύνουν τον νεαρόκοσμο μακριά από τις εστίες του ...Να τον βάλουν σε δύσκολες συνθήκες ...Σε συνθήκες τέτοιες, που θα πρέπει να δώσει μάχη για την επιβίωσή του υπό αντίξοες συνθήκες ...Με έναν σάκο στο χέρι, χωρίς πολλά χρήματα και σε ένα περιβάλλον αν όχι εχθρικό τουλάχιστον όχι φιλόξενο. Ποια όμως "φλέγουσα" ανάγκη θα ανάγκαζε ένα νεαρό άτομο να φύγει τόσο νωρίς και εσπευσμένα από το σπίτι του; Για ποια ανάγκη θα αναγκάζονταν οι συνήθως υπερπροστατευτικοί γονείς να συνυπέγραφαν σε μια τέτοια απομάκρυνση; ...Μόνον για το καλό του ...Μόνον για ένα καλύτερο μέλλον ...Μόνον για την εκπαίδευσή του.
Εδώ βρίσκεται το όλο μυστικό του σχεδιασμού τους. Γνωρίζοντας τις ανάγκες των οικογενειών, "έπαιξαν" εκεί όπου μπορούσαν να τις παρασύρουν στο σφάλμα. Τότε αποφάσισαν να αλλάξουν όλη τη φιλοσοφία περί ανώτατης εκπαίδευσης. Λέμε ανώτατης, γιατί μόνον αυτήν δικαιολογεί μετακίνηση του εκπαιδευόμενου. Μέχρι την "ανατολή" της Νέας Τάξης η ανώτατη εκπαίδευση αφορούσε τους απειροελάχιστους ...Τους δυνατούς ...Τους προσηλωμένους ...Τους "μουτζαχεντίν" της γνώσης ...Αυτούς, οι οποίοι από τη φύση τους ήταν παγερά αδιάφοροι για τους "πειρασμούς" της καθημερινότητας. Αδιάφοροι για τις πολυτέλειες, που θα μπορούσαν να απολαύσουν στα χρόνια της εκπαίδευσης, αλλά και για τους ιδιόρρυθμους "χορηγούς" που θα μπορούσαν να τις προσφέρουν.
Οι δωσίλογοι, που μας κυβερνούν... 
Eύκολα υπάκουσαν στις εντολές, γιατί απλούστατα δεν βρήκαν μπροστά τους καθόλου αντιδράσεις. Έκαναν ό,τι τους υποδείκνυαν στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, γιατί κανένας δεν τους αμφισβητούσε στην Ελλάδα. Κανένας δεν μπορούσε τότε να φανταστεί τι ακριβώς επεδίωκαν οι ισχυροί της Νέας Τάξης, οι οποίοι τότε άλλαζαν τον σχεδιασμό. Έτσι κι αλλιώς τους συνέφερε ως "Μαυρογιαλούρους" πολιτικάντηδες. Εξασφάλιζαν εύκολες ψήφους από ευγνωμονούντες κατά λάθος "επιστήμονες" και από ιδιοκτήτες επαρχιακών τρωγλών, οι οποίοι αναπάντεχα απέκτησαν ενοικιαστές. Απάλλασσαν τους γονείς από την αγχώδη μέριμνα για το "μέλλον" των παιδιών ...Τους απάλλασσαν από τις φασαρίες για να διαβάσουν και τα έξοδα των φροντιστηρίων, εφόσον οι πάντες κάπου θα περνούσαν ...Όλα εύκολα ...Χωρίς καθόλου κόπο όλοι έκαναν το "καθήκον" τους.
Ταυτόχρονα μάς προετοίμαζαν και για την είσοδο στο Ευρώ. Είχαν ανάγκη να βελτιώσουν την "εικόνα" της χώρας, έστω και αν την "μουντζούρωναν". Με την αλλαγή στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό έκρυβαν ανεργία και αύξαναν την κατανάλωση. Αυτοί, οι οποίοι θα έπρεπε να ονομάζονται άνεργοι, ως δια μαγείας ονομάζονταν φοιτητές και οι γονείς άνοιγαν πορτοφόλια, τα οποία επί χρόνια είχαν κλειστά.  Ανέβαινε το ΑΕΠ και ως εκ τούτου ανέβαιναν τα δανειοληπτικά όρια της χώρας. Δημιουργούσαν νέου τύπου άνεργους, οι οποίοι δεν ήθελαν να εργάζονται, αλλά να διοριστούν στο δημόσιο, για να "ξεκουραστούν". Δημιούργησαν "ομήρους" της εξουσίας, ώστε να μην τους έχουν μπροστά τους ως εμπόδιο, όταν θα διέλυαν τη χώρα. Γι' αυτόν τον λόγο άλλαξαν τον σχεδιασμό της ανώτατης παιδείας. Οι Σημίτηδες, οι Παπανδρέου, οι Γιαννίτσηδες και τα άλλα τα "παιδιά" της "Δεξιάς, της Αριστεράς και της προόδου". Αυτοί, οι οποίοι έκαναν σημαία τους το "δικαίωμα" στην ανώτατη παιδεία.
...Αυτό το δικαίωμα" κι αν είναι κοινωνικό έγκλημα. Γιατί; Γιατί η ανώτατη παιδεία έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο στην κοινωνική λειτουργία. Απαιτείται να αφορά τους ελάχιστους τους καλύτερους, για να εξυπηρετήσει την κοινωνία. Η ανώτατη παιδεία είναι σαν τον Πρωταθλητισμό. "Δικαίωμα" των πάντων στον Πρωταθλητισμό δεν υπάρχει. Δικαίωμα έχουν όλοι οι άνθρωποι μόνον στον αθλητισμό. Δικαίωμα στην παιδεία έχουν όλοι. "Δικαίωμα" στην Ανώτατη Εκπαίδευση δεν έχουν όλοι ...Δεν είναι δυνατόν να έχουν όλοι ...Είναι λάθος να έχουν όλοι.
Ακόμα κι αν όλοι μας είχαμε τις δυνατότητες να γίνουμε γιατροί, θα έπρεπε και πάλι η Πολιτεία να επέμβει αποτρεπτικά, ώστε να γίνουν μόνο οι καλύτεροι ...Οι ελάχιστοι ...Όσους χρειάζεται η κοινωνία για να έχει σύστημα υγείας, γιατί διαφορετικά δεν λειτουργεί η κοινωνία. Διαφορετικά είναι σαν να επιτρέπουμε στην Πολιτεία να νομοθετήσει και μέσα από μια διαδικασία να γινόμαστε όλοι Πρωταθλητές και να περιμένουμε να μας διορίσει το κράτος Λοχαγούς συνάδελφους του Πύρου Δήμα. Αυτό συνέβη στην παιδεία. Γέμισαν τον κόσμο "ψευδοστίβους", για να παράγουν "πρωταθλητές" σε "αθλήματα" άνευ αξίας και σημασίας.
Γέμισαν τον τόπο "ψευδοπρωταθλητές", οι οποίοι περιμένουν έξω από τα γραφεία της εξουσίας για έναν διορισμό-"έπαθλο". Γι' αυτόν τον λόγο εφεύραν τις "μοριοδοτήσεις", οι οποίες δήθεν εξασφάλιζαν την αξιοκρατία στο δημόσιο ...Πατέντα της Νέας Τάξης ήταν όλα αυτά, για να παρασύρει τον κόσμο στη λογική της. Τα "μόρια" ήταν το "καρότο" και από πίσω θα έβαζαν ολόκληρη την κοινωνία να τρέχει σαν "γαϊδούρι" ...Υπήρχε εξ’ αρχής σχέδιο να "δουλευτούν" όλοι αυτοί ...Υπήρχε σχέδιο, για να μπουν οι γονείς στη διαδικασία να "αγοράσουν" μόρια, περιφέροντας τα παιδιά τους ανά την επικράτεια.
Τα πάντα ήταν προσχεδιασμένα από μια εγκληματική συμμορία, η οποία εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της Νέας Τάξης ...Μια συμμορία, η οποία δεν έκανε swaps μόνον με τα χρήματα, αλλά και με τις ανθρώπινες ψυχές. Υποσχόταν μελλοντικές "αποδώσεις", ενώ γνώριζε εξ’ αρχής ότι αυτό θα ήταν πρακτικά αδύνατον να συμβεί. Έστησαν μια "πυραμίδα", η οποία απλά δεν είχε σχέση με κεφάλαια, αλλά με ανθρώπινα κεφάλια. Οι πρώτοι θα ψευτοβολεύονταν, για να παρασύρουν τους επόμενους, οι οποίοι δεν θα είχαν ούτε τη θεωρητική πιθανότητα να βολευτούν.
Αυτοί δημιούργησαν τις σημερινές στρατιές των αγράμματων "μορφωμένων" ...Των "μορφωμένων" με τα άπειρα πτυχία, των οποίων τη χρησιμότητα δεν γνωρίζει κανένας ...Των "μορφωμένων", που, μετά από τις μακροχρόνιες και πολυδάπανες σπουδές τους, γυρνάνε στα σπίτια τους, με μόνη νέα γνώση τη "δισκοβολία" του σερβιτόρου ...Δυνάμει άνεργοι, άσχετοι με τα πάντα, που καταλήγουν να κάνουν ντελίβερι πίτσας ..."Επιστήμονες", που, επειδή έχουν "επιστημονική" άποψη, δεν αντιδρούν στα Μνημόνια, γιατί υποθέτουν ότι μπορεί να δημιουργήσουν συνθήκες να απορροφηθούν "επιστήμονες". Αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα, το οποίο σήμερα προσπαθούν κάποιοι άλλοι να "λύσουν" με το σχέδιο-"Αθηνά". Ας ψάξει να βρει κάποιος ποιες σχολές είναι αυτές, οι οποίες διαμαρτύρονται για την αλλαγή που επιχειρεί το Υπουργείο Παιδείας.
Αυτές είναι σπουδές του gay-σχεδιασμού. Αυτό δεν το λέμε εμείς. Αυτό το λέει η στατιστική επιστήμη. Τώρα, που η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί πλέον ταμπού και οι ομοφυλόφιλοι το δηλώνουν ανοικτά, ας ψάξει κάποιος να δει στατιστικά πού περιφέρονται όλοι αυτοί στην ανώτατη εκπαίδευση. Πού υπάρχουν δηλαδή οι περισσότεροι gay καθηγητές; ...Στα Πολυτεχνεία, στα Χημεία, στις Ιατρικές Σχολές όπου οι φοιτητές ματώνουν; ...Εκεί όπου αδιαφορούν για την καλή ζωή, ξεχνούν να φάνε, να κοιμηθούν, να πλυθούν, να ξυριστούν; Κανέναν δεν ενδιαφέρουν όλοι αυτοί. Τους ομοφυλόφιλους τους ενδιαφέρουν αυτοί, οι οποίοι έχουν ελεύθερο χρόνο ...Πολύ ελεύθερο χρόνο ...Αυτοί, οι οποίοι "ανακαλύπτουν" τον κόσμο ...Αυτοί, οι οποίοι τραβάνε έναν "μπάφο" και βλέπουν τον Σωκράτη σαν ερασιτέχνη φιλόσοφο ...Αυτοί, οι οποίοι τραβάνε μια "γραμμή" κόκα και βλέπουν τον Καίσαρα σαν αφελή στρατηγό ...Οι "ψυχολόγοι" ...Οι "κυβερνητικοί" ...Οι αγαπημένοι της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, που χρηματοδοτεί την ανθρώπινη "απογείωση".
Οι ομοφυλόφιλοι πρεσβευτές και προπαγανδιστές της Νέας Τάξης.
Έχοντας δημιουργήσει οι νεοταξίτες τις κοινωνικές προϋποθέσεις που τους βόλευαν μέσα στα κράτη, ήταν εύκολο να επιχειρήσουν την αλλοίωσή τους. Έχοντας δημιουργήσει "ευήκοα ώτα", ήταν εύκολο να ακουστεί το "παραμυθάκι" τους. Όλο το μυστικό της άλωσης των κρατών βρισκόταν στην αλλαγή του σχεδιασμού της ανώτατης εκπαίδευσης. Από τη στιγμή που πετυχαίνεις την αλλοίωση της ταυτότητας της νεολαίας, δεν έχεις σοβαρό εχθρό απέναντί σου. Όταν δεν έχεις απέναντί σου την νεολαία, είναι εύκολο να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί όπου σε βολεύουν.
Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί, όταν καταστρέφεις κάτι, οι πρώτοι που αντιδρούν είναι αυτοί, οι οποίοι θίγονται πρώτοι. Όταν, για παράδειγμα, καταστρέφεις την παραγωγή ενός κράτους, θεωρητικά την νεολαία θίγεις, γιατί αυτή είναι που εκείνη την ώρα "φλέγεται" να μπει στη ζωή ...Εκείνη περιμένει να βγουν κάποιοι από τους προηγούμενους εργαζόμενους στη σύνταξη, ώστε να τους διαδεχθεί. Εκείνη αντιδρά άμεσα, όταν οι θέσεις εργασίας μειώνονται και αυτή δεν βρίσκει "χώρο" για να ξεκινήσει τη ζωή της. Όταν αυτήν την νεολαία την έχεις στείλει για να "ψευδομορφώνεται" στην Κάτω Μαγουλίτσα, δεν έχεις αντιδράσεις. Δεν την απασχολεί αν κλείνουν εργοστάσια. Την ενδιαφέρει να ανοίγουν νέες σχολές, για να βολεύονται όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Αυτό κατάφερε η Νέα Τάξη. Έβαλε μπροστά τους Κολεγιόπαιδες του Ψυχικού και τα παιδιά τής Παντείου να επιβάλουν τα νέα "ήθη" στην ελληνική νεολαία ...Τα "μοντέρνα" ήθη ...Αυτά, τα οποία οι προηγούμενες γενιές επί αιώνες δεν "καταλάβαιναν", αλλά τα καταλάβαιναν τις τελευταίες δεκαετίες οι "επιστήμονες" του τρία και του πέντε. Ο δρόμος είχε πλέον ανοίξει διάπλατα για τη σημερινή αθλιότητα. Έχοντας επιτεθεί σε όλες τις έννοιες, οι οποίες μέχρι τότε συντηρούσαν τα εθνικά συστήματα, ήταν εύκολο να τα διαβρώσουν.
Έννοιες όπως ο "πατριωτισμός", η "θρησκεία", η "οικογένεια" ή "χειρονακτική εργασία" πετάχτηκαν στο πυρ το εξώτερον. Αυτές οι έννοιες, οι οποίες "ανατρίχιαζαν" τους φοιτητές του Σημίτη, άρχισαν να γίνονται αντιπαθητικές για ολόκληρη την νεολαία ...Την νεολαία, η οποία είχε ανοίξει ένα "σεντούκι" και μάζευε πτυχία ...Άχρηστα πτυχία και αστεία πιστοποιητικά ..."Πιστοποίηση" ότι ξέρει να ανοίγει τον υπολογιστή ..."Πιστοποίηση" ότι ξέρει αγγλικά σερβιτόρου και όχι υπαλλήλου τράπεζας ..."Πιστοποίηση" ότι παρακολούθησε σεμινάρια για την αξία των πιστοποιήσεων. Τέτοια σοβαρά πτυχία μάζευαν και δυστυχώς κάποιοι γονείς τα πλήρωναν.
Η κοινωνική έκρηξη είναι κοντά.
Όλα αυτά καλά τα σκέφτηκαν, αλλά μάλλον δεν έχουν πιθανότητες να τους "βγει". Το "παραμύθι" τους καλό είναι, αλλά ο "δράκος" μάλλον θα "καεί" ο ίδιος από τη δική του τη φωτιά πριν προλάβει να κάψει τα πάντα. Ενώ γνώριζαν πως αυτοί, τους οποίους τοποθέτησαν οι ίδιοι να κυβερνάνε τον κόσμο, ήταν κουτορνίθια —εφόσον αυτοί τους έφτιαξαν—, εντούτοις επένδυσαν ακόμη και τα δικά τους συμφέροντα επάνω τους. Το δικό τους σύστημα με τη λειτουργία του —που οι ίδιοι επέλεξαν— θα στραφεί εναντίον τους. Το δικό τους σύστημα ωθεί στην κοινωνική εξαθλίωση και η εξαθλίωση ενεργοποιεί κοινωνικά ένστικτα, τα οποία από τη φύση τους είναι εχθρικά τόσο προς τον διεθνισμό όσο και προς την ομοφυλοφιλία. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι οδηγούν την Νέα Τάξη, οδήγησαν τις κοινωνίες στη φτώχεια, όταν είναι γνωστό πως μόνον οι "χορτάτοι" είναι ανεκτικοί σε θέματα όπως ο πολυπολιτισμός, η ομοφυλοφιλία, ο σιωνισμός κλπ..
Γι' αυτόν τον λόγο μιλήσαμε στην αρχή του κειμένου για παράδοξα πράγματα. Με 50% ανεργία να μαστίζει τις τάξεις της ευρωπαϊκής νεολαίας, θα έπρεπε να "καίγεται" η Ευρώπη και ο κόσμος όλος. Είναι αφύσικο φαινόμενο να υπάρχει αυτή η αδράνεια που βλέπουμε ...Δεν συμβαίνει στη φύση. Αυτό συμβαίνει μόνον στην ανθρώπινη κοινωνία, επειδή κάποιοι την "μέθυσαν" και την έβαλαν να βιάσει τη λογική της ίδιας τής φύσης. Γιατί; Γιατί δεν είναι δυνατόν η προηγούμενη γενιά ν' αποφασίζει για την καταδίκη της επόμενης. Δεν είναι δυνατόν να σωθεί η προηγούμενη γενιά, αποφασίζοντας μόνη της πως η επόμενη θα είναι "χαμένη" ...Αυτό δηλαδή, το οποίο μας περιέγραψε ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.
Πόσοι από εμάς δεν γελάσαμε με το γνωστό ανέκδοτο για τους gay; ...Εκείνο το ανέκδοτο, που κάποιος αποφάσισε ν' αποκαλύψει στον πατέρα του πως είναι gay. Ο έμπειρος πατέρας του, μετά την πρώτη ψυχρολουσία, βρίσκει την ψυχραιμία και τον ρωτά: ...Παιδί μου, σπίτι στη Μύκονο έχεις; Ρετιρέ στο Κολωνάκι έχεις; Φερράρι έχεις; Πίστωση στον Γαβαλά έχεις; ...Όχι; ...Ε τότε παιδί μου εσύ δεν είσαι gay ...ένας πούστης είσαι... Χάρη στη λαϊκή σοφία, τώρα, που χάνονται τα σπίτια στη Μύκονο και τα ρετιρέ στο Κολωνάκι, θα θυμηθούμε εκ νέου με ποιους έχουμε να κάνουμε ...Η εποχή των gay τελειώνει και κάποια άλλη ξεκινά.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου