Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Έριξε την Κερκόπορτα κι αυτό δεν είναι πατριωτισμός αλλά απροκάλυπτη προδοσία

Η συμφωνία επετεύχθη. Η χώρα μόλις έκανε ένα ακόμη βήμα που τη φέρνει πιο κοντά στην καταστροφή…


Σ αυτή τη διαδρομή της καθολικής κατάπτωσης και του απόλυτου εθνικού κατεξευτελισμού, η κοινωνία βομβαρδίστηκε με μια πρωτοφανή υπερδοσολογία τρόμου και απροκάλυπτων εκβιασμών, στα πλαίσια μιας καλά χορογραφημένης προσπάθειας με στόχο την παράλυση της οργής και της δυναμικής για πιθανή αντίστασή της.

Την ίδια στιγμή και παράλληλα με αυτή τη χυδαία προσπάθεια, μια ακόμη επιχείρηση – η δολιότερη όλων – καλούσε την κοινωνία «να σταθεί το πλευρό του δοκιμαζόμενου πρωθυπουργού της που μόνος μεταξύ λεόντων έδινε τη μάχη της εθνικής αξιοπρέπειας».

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η παραπάνω συλλογιστική, είναι ότι πιο βρώμικο… ότι πιο άθλιο και ελεεινό έχει επιχειρηθεί, απέναντι σε μια κοινωνία πολλαπλά εξαπατημένη κι προδομένη από το πολιτικό της προσωπικό.

Η «ανάγκη στήριξης του δοκιμαζόμενου πρωθυπουργού» επιχειρήθηκε να εμφανιστεί ως πεμπτουσία της πατριωτικής στάσης, αλλά ως προς την ουσία της υπήρξε το πλέον ύπουλο και προδοτικό εξάμβλωμα όλων των εποχών.

Κάλεσαν την κοινωνία να στηρίξει «τον πρωθυπουργό της» ο οποίος...
σ ένα πολύωρο παζάρι με μια συμμορία μαφιόζων και εκβιαστών…
  • Δεν στήριξε την αξιοπρέπεια της χώρας του, αλλά παζάρεψε επικοινωνιακά τους όρους της καθολικής υποταγής της.
  • Δεν δικαίωσε το πολιτικό του πρόγραμμα και τις πολιτικές του δεσμεύσεις με τις οποίες υφάρπαξε την εμπιστοσύνη των πολιτών, αλλά τις εγκατέλειψε συνολικά προσχωρώντας ξεδιάντροπα στην πολιτική που η κοινωνία με την ψήφο της μόλις είχε ανατρέψει.
  • Ακύρωσε την ψευδαίσθηση της λαϊκής κυριαρχίας όπως αυτή κατεγράφη στο δημοψήφισμα της πρωτοφανούς πολιτικής εξαπάτησης. Τη σφετερίστηκε, και επιστρέφει παραδομένος και ταπεινωμένος με την επικράτεια υποθηκευμένη και με τους χειρότερους όρους όλων των εποχών.
Η κοινωνία λοιπόν που την κάλεσαν να στηρίξει το «μαχόμενο ηγέτη της», θα βρεθεί από σήμερα το βράδυ κιόλας, αντιμέτωπη με ένα νέο πολύ πιο επώδυνο κύμα διακομματικής επίθεσης σε ότι απέμεινε όρθιο από την παρακαταθήκη των κεκτημένων της, και με μια επιχείρηση πλιάτσικου που θα σαρώσει τη χώρα από τη μία άκρη μέχρι την άλλη.

Αυτός ο πρωθυπουργός προσυπέγραψε την υποχρέωση της χώρας να παραδώσει τα πάντα στην κατοχή, για να μη της αμφισβητήσουν το «δικαίωμα» να παραμείνει στη φυλακή του κοινού νομίσματος. Ενός νομίσματος που πλέον καθίσταται μονάδα μέτρησης της φτώχειας του λαού της, και στην ανάμειξή του με το αίμα της κοινωνίας, χρησιμοποιείται ακόμη μια φορά ως στυλοβάτης του Ευρωπαϊκού τερατουργήματος των συμμοριών.

Αυτός ο πρωθυπουργός, προσυπέγραψε την πιο ταπεινωτική συμφωνία από την αποφράδα μέρα του Καστελόριζου, προσφέροντας στο συνταξιούχο το δικαίωμα σε «ανοικτή τράπεζα» ως αντιστάθμισμα για τα παιχνίδια των μεγάλων χρηματοοικονομικών ομίλων, και διασφαλίζοντας για λογαριασμό των συμμοριών, τα μεγαλύτερα φιλέτα του εθνικού πλούτου και δεκαετίες πρωτοφανούς ομηρείας που θα ανακυκλώνουν τον εκβιασμό, την υποταγή, και την αστείρευτη εθελοδουλεία.

Όχι… Αυτόν τον πρωθυπουργό σ αυτή τη βρώμικη αποστολή, δεν έχω «πατριωτικό καθήκον» να τον στηρίξω.

Η στήριξη ενός τέτοιου πρωθυπουργού, με το πακέτο της απόλυτης ταπεινωτικής συνθηκολόγησης που κουβαλά, συνιστά απλά και ξεκάθαρα, πράξη εθνικής προδοσίας.


Σχετικά μας άρθρα...

Ας διαβάσουμε λοιπόν πίσω από τα γεγονότα...


2 σχόλια:

  1. Βρε ήταν πουλημένος από χρόνια ο άνθρωπος!
    Από τα εθνομηδενιστικά του στοιχεία και μόνο, καταλαβαίνει κανείς
    το πόσο αγαπούσε αυτόν τον τόπο και πόσο τον πονούσε.
    Και το χειρότερο απ' όλα, είναι ότι ΚΑΙ αυτοί του δήθεν "Αριστερού ρεύματος"
    δεν είναι καλύτεροι, τα ίδια κουμάσια είναι!
    Είδες κανέναν απ' αυτούς ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ να πει ΟΧΙ στην τελευταία ψηφοφορία;;;;
    Τώρα που αισθάνονται το πυρ το εξώτερο στο τομάρι τους, το παίζουν φιλοπάτριδες
    προσβεβλημένοι και πονεμένοι ΕΝΩ ΗΞΕΡΑΝ.
    ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και το βούλωναν γιατί είχαν την ηλίθια εντύπωση πως τα
    εκφοβιστικά κολπάκια της κακιάς ώρας θα έπιαναν στους δυνάστες.
    Και πάλι καλά που βρέθηκαν δυο γυναίκες μονάχες και έσωσαν τα όποια
    απομεινάρια της τιμής.
    Απορώ μόνο πως ανέχτηκε ο Γλέζος να συρθεί σε τέτοιο βούρκο ντροπής!
    70 χρόνια εμπειριών, θανατικές καταδίκες, αγώνες και ότι άλλο, δεν τον έμαθαν
    δεν τον δίδαξαν ;;
    Ο δε άλλος ο Μίκης Θεοδωράκης ενώ είχε δηλώσει ρητά ότι θα στηρίξει τον
    Σύριζα ΕΦ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ διατηρήσει την αντιμνημονιακή γραμμή του, τώρα
    απ' τη μεριά του άκρα του τάφου σιωπή!......Για να δούμε κι' αυτόν........
    Δεν ντρόπιασε και πούλησε μόνον ο ανεκδιήγητος ολόκληρο τον Ελληνικό λαό
    ντρόπιασε και τα όποια εν ζωή μνημεία αγώνων διαθέτουμε, η τουλάχιστον αυτά
    που θα μπορούσε να στηριχτεί αξιοπρεπώς η υπερηφάνεια μας.
    Φτάνει στο σημείο κανείς, να εύχεται να γίνει χάος!
    Να γίνει χάος, ώστε να τους πάρει ο διάολος ΟΛΟΥΣ μαζί μήπως και ξεμπερδέψουμε
    μ' αυτά τα σαπρόφυτα μια για πάντα.
    Μήπως!.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους, κάποιος αποφάσισε να κράξει τον Τσίπρα στα ίσα, κι όχι κάποιον από την περίγυρή του! Ο Τσίπρας είναι ο καταστροφικότερος μεταπολεμικός ηγέτης της Ελλάδας, πολύ χειρότερος κι από τον φημισμένο Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας Παπανδρέου γέννησε το τέρας του Ελληνικού παραφουσκωμένου Δημοσίου για να παραμείνει Πρωθυπουργός, πέταξε όλα τα λεφτά σε κομματικούς διορισμούς και τώρα το τέρας που κατασπαράζει τις Ελληνικές σάρκες εδώ και τριάντα-τόσα χρόνια δεν πεθαίνει με τίποτα. Είναι κοινό μυστικό παντού στο εξωτερικό ότι ο λογαριασμός μας θα οδεύει ασταμάτητα προς τα ύψη αν οι Τσίπρας και Σια συνεχίσουν να είναι σοβαρός παράγοντας στην πολιτική σκηνή. Μόνο αν αυτοί οι τύποι φύγουν, υπάρχει ελπίδα να δούμε το λογαριασμό να αρχίσει να φθίνει. Και δεν είναι ανάγκη να πάμε στην αντίπερα όχθη, στους παραδοσιακούς πουλημένους, ούτε σε ακραίους, όπως η Χρυσή Αυγή η το ΚΚΕ. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή