Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Το σύστημα νεκρανασταίνει λείψανα για να προσφέρει δεκανίκια στον "Αριστερό" ηγέτη

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο ο Μπαρμπα-Βασίλης. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν οι θέσεις του, αλλά το ΄χει καημό ο φουκαράς να γίνει κι αυτός κυβερνήτης. Ε ρε δύσμοιρη χώρα... Ότι ζαβό κυκλοφορεί γίνεται και επίδοξος σωτήρας σου...
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Μετά από 20 χρόνια πολιτικής μάχης, ο Βασίλης Λεβέντης τονίζει ότι «ήρθε η ώρα της δικαίωσης» και δηλώνει έτοιμος να συγκυβερνήσει με το ΣΥΡΙΖΑ...
Ο Λεβέντης δηλώνει έτοιμος για συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα
Ο Μιχελογιαννάκης της "Ενωσης Κεντρώων" πρόθυμος
για δεκανίκι του νεο-Τσιριμώκου
«Είκοσι πέντε χρόνια με είχαν ξεγραμμένο, τώρα ήρθε η ώρα της δικαίωσης», λέει ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στη Realnews.
Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης εκτιμά ότι το κόμμα του θα...

πάρει πάνω από 5% στις εκλογές που θα γίνουν και θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη, ενώ προεξοφλεί τη διάλυση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εκτιμώντας ότι ο Πάνος Καμμένος θα μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.


«Ο Τσίπρας είναι άπειρος και το κόμμα που θα δημιουργήσει μετά τη διάσπαση θα είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις. Εγώ θα βοηθήσω ώστε να γίνουν σωστές μεταρρυθμίσεις. Δεν θέλω να γίνει συνασπισμός ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα είναι ένωση δύο λαθών. Κύρια αποστολή της Ένωσης είναι να μη χρειαστεί την επομένη των εκλογών να γίνει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μπορεί να γίνει ΣΥΡΙΖΑ-Κεντρώων», τονίζει μεταξύ άλλων.
Σημειώνει ακόμη πως «δε θα ζητήσω ούτε υπουργεία ούτε τίποτα άλλο από τον πρωθυπουργό. Το μόνο που θα ζητήσω από τον Τσίπρα είναι να μου επιτρέψει να ταξιδέψω στη Γερμανία ώστε να πείσω τη Μέρκελ για την ανάγκη αλλαγής των μεταρρυθμίσεων».

Το μοναδικό παράπτωμα που χρεώνει στον πρωθυπουργό είναι ότι παρασύρθηκε από τον Γιάννη Βαρουφάκη. «Ορισμένοι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο Βαρουφάκης έχει την τάση να βγαίνει στα κανάλια και η Ζωή θέλει να εστιάζεται η προσοχή του κόσμου γύρω από τον εαυτό της χωρίς ουσία», αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου