Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν εξωραϊζεται ο απόπατος της εθνικής μειοδοσίας

Με ένα κατάπτυστο άρθρο δημοσιευμένο στο επικοινωνιακό φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ που ακούει στο όνομα TVXS, υπογεγραμμένο από κάποιον Γιάννη Σιδηρόπουλο, επιχειρείται ακόμη μια λαθροχειρία, πίσω από την οποία επιδιώκεται να συγκαλυφθεί  το εθνομειοδοτικό παραλήρημα των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη...


Αποτιμώντας λοιπόν το εκλογικό αποτέλεσμα στη Θράκη αυτό το κορυφαίο πολιτικό μυαλό, διαπιστώνει ότι «η μειονότητα στη Θράκη στην πλειοψηφία της ψηφίζει πολιτικά». Και μέσα από αυτό το περισπούδαστο συμπέρασμα, θεωρεί ο εν λόγω αρθρογράφος ότι ξεμπερδέψαμε με έναν επικίνδυνο πολιτικό χειρισμό που δεν αγγίζει απλά, αλλά ταυτίζεται με τη λογική της εθνικής μειοδοσίας.

Το θράσος λοιπόν του συγκεκριμένου κυρίου, φτάνει στο να ισχυρίζεται πως οι ασκούντες κριτική σ αυτή την αθλιότητα, εν πολλοίς "δαιμονοποιούν τη μειονοτική ψήφο".

Απαντούμε λοιπόν στον εν λόγω κύριο, και φιλόδοξο πολιτικό αναλυτή…
  • Όχι λεβέντη. Δεν δαιμονοποιούμε τη μειονοτική ψήφο. Αυτό που κάνουμε είναι να καταγγέλλουμε την αθλιότητα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που φρόντισε στις προτεραιότητές του, να μην υπάρχει ούτε ένας χριστιανός βουλευτής, για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια.
  • Καταγγέλλουμε την αθλιότητα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ που φρόντισε να δώσει το δικαίωμα στην Άγκυρα, να...
    πανηγυρίζει για την εκλογή «τεσσάρων Τούρκων βουλευτών στη Θράκη».
  • Καταγγέλλουμε την αθλιότητα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν απάντησε ως όφειλε στους τουρκικούς πανηγυρισμούς.
  • Καταγγέλλουμε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που δε φρόντισε να εξασφαλίζει στη Θράκη υποψηφιότητες, που όχι μόνο θα αποστασιοποιούνται από τη γιάφκα των τουρκοπρακτόρων στη Θράκη, αλλά θα καταγγέλλουν ανοικτά και απερίφραστα την υπονομευτική δραστηριότητα του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή.
Το τουρκικό προξενείο κύριε αναλυτά, δεν είναι μετόχι θρησκευτικής μειονότητας, αλλά φορέας άσκησης κρατικής πολιτικής - εν προκειμένω της πολιτικής της Τουρκίας – της οποίας οι επιδιώξεις για τη Θράκη δεν κρύβονται, δεν αποσιωπούνται, δε χαλιναγωγούνται και δεν τηρούνται ούτε καν τα προσχήματα, στην απόπειρα της αποτελεσματικής υπηρέτησής τους.

Ρωτάμε λοιπόν κύριε αναλυτά…
  • Για το «αριστερό» πολιτικό του πρόγραμμα ψήφισε η μειονότητα το ΣΥΡΙΖΑ, ή μήπως ψήφισε κατευθυνόμενα και με την προτροπή ακόμη και του τουρκικού προξενείου, για τη ρευστότητα των θέσεών του, αναφορικά με τις εθνικές προτεραιότητες της χώρας???
  • Το «αριστερό» πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, πανηγύρισε η Αγκυρα με το αποτέλεσμα της εκλογής, ή τη δυνατότητά της να αξιοποιεί Δούρειους Ίππους για την προώθηση της στρατηγικής της στην περιοχή???
  • Ποιος από τους «αριστερούς» βουλευτές που εξέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη, βγήκε να καταγγείλει ανοικτά τη στάση της Άγκυρας, και ποιος απ αυτούς διαχώρησε ανοικτά τη θέση του, από την επικίνδυνη δράση του Προξενείου???
  • Ποιο διάβημα έγινε στην Άγκυρα για τις προκλητικές της δηλώσεις που τολμά να χαρακτηρίζει Τούρκους, βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου και τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το διάβημα???
  • Ποιος από τους «αριστερούς» βουλευτές που εξέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη, αποκήρυξε το χαρακτηρισμό του ως «Τούρκο» από την Άγκυρα???

Μήπως είμαστε εθνικιστές κύριε αναλυτά, μιλώντας και απαιτώντας τα αυτονόητα???

Άσε λοιπόν τη μειονότητα στη θέση της φίλτατε, και σταμάτα τα επικίνδυνα, ανεύθυνα και επιπόλαια παιχνίδια. Αυτό που τη δαιμονοποιεί, δεν είναι η κριτική για τη μειοδοσία των πολιτικών ηγεσιών. Αυτό που τη δαιμονοποιεί είναι να προσφέρεις στη μειονότητα, λύσεις που την καθιστούν ευάλωτη στις επιδιώξεις της γιάφκας των τουρκοπρακτόρων στην Κομοτηνή.


Η μειονότητα ψήφισε ότι της προσεφέρθη. Η αμφιλεγόμενη επιλογή ήταν της πολιτικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, και αυτή είναι ένοχη όσο και επικίνδυνη. Και αυτή η βρωμιά δεν πρέπει να συγκαλύπτεται. Νταξ???


Σχετικό μας άρθρο...

Οι επιλογές των εθνομηδενιστών στη Θράκη έχουν κομματική ταυτότητα και συνιστούν πράξη Εσχάτης προδοσίας

1 σχόλιο:

  1. Όλα αυτά που ρωτάς Κυριάκο, πολύ καλά κάνεις και τα ρωτάς και λίγο
    πολύ τις απαντήσεις τις ξέρουμε η μπορούμε να τις υποψιαστούμε, το κακό
    όμως είναι ότι και για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ [και όχι μόνο φυσικά] στην
    πλειονότητα τους, αυτά τα θέματα λες και αφορούν κάποια επαρχία ενός άλλου πλανήτη.
    Βέβαια αιώνιοι συνυπεύθυνοι του φαινομένου είναι τα ΜΜΕ. Όμως και ο υποκειμενικός
    και ατομικός παράγων έχει ευθύνες , γιατί αφήνεται αδιάφορος στα πρώτα συμπτώματα
    μιας "ασθένειας", που μπορεί να αποβεί μοιραία.
    Εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα, γιατί όταν δεν σε απασχολεί κάτι και το θεωρείς
    βαρετό, τετριμμένο, η καθ' υπερβολή προβαλλόμενο, τότε δεν μπαίνεις στο κόπο
    καν να απαιτήσεις απ' το κόμμα σου την άμεση συνειδητοποίηση και τις λύσεις.
    Μοιάζει σαν μια μεγάλη μερίδα του λαού να έχει καταπιεί λωτούς.
    Και όταν κάποιοι ενδιαφέρονται ενοχλητικά εμφανώς, τότε η κατηγορία για εθνικιστικές
    τάσεις είναι έτοιμη στο τσεπάκι.
    Αλλά φυσικά και δεν θα τους περάσει το σχέδιο, όσο βέβαια το πρόβλημα είναι στο
    δικό μας νου. Όσο δεν τρώμε και εμείς λωτούς.
    Τώρα βέβαια θα μου πει κάποιος τι να πρωτοσκεφτεί κανείς.
    Σκέψου να μην είχαμε και Ιντερνετ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή