Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ο δωσιλογισμός φέρνει τα ανδρείκελα πιο κοντά - Όλοι σήμερα σε ιερή αγρυπνία

Βαρύ το φορτίο της δουλοπρέπειας, και το τσόγλαν boy έχει ανάγκη από συναινέσεις ραγιαδισμού, τις οποίες η κατοχική «κουλτούρα» βαφτίζει εθνικές συναινέσεις...

 

Η πρόταση Κατρούγκαλου για «ένα ταμείο, μία εθνική σύνταξη» που ενέκρινε χθες το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής δρομολογεί...

εκ βάθρων αλλαγές και ανατροπές που, μέσω του επαναπροσδιορισμού του ποσοστού αναπλήρωσης και του αναδιανεμητικού συστήματος. 


Παράλληλα με την ενοποίηση των ασφαλιστικών φορέων που οδηγεί, εκ των πραγμάτων, σε συγχωνεύσεις και καταργήσεις «ευγενών» ταμείων, μια πρωτοφανής λαίλαπα έρχεται να σαρώσει τα πάντα στο ήδη κατεστραμμένο σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης.

Βαρύ το φορτίο της δουλοπρέπειας, και το τσόγλαν boy έχει ανάγκη από συναινέσεις ραγιαδισμού, τις οποίες η κατοχική «κουλτούρα» βαφτίζει εθνικές συναινέσεις.

Σημαντικότερο συνανδρείκελο το πτώμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που μέσα από τη μεθοδευόμενη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, επιχειρείται να ξαναζωντανέψει.

Τι θέλουν??? Να υπερψηφίσουν ταχύτατα το δολοφονικό για την κοινωνική ασφάλιση νομοσχέδιο, και μετά να πανηγυρίζουν όλοι μαζί, για τη ζωή μας που μετέτρεψαν σε κοινωνικό κουφάρι.

Υ.Γ. Ιερή αγρυπνία πραγματοποιείται σήμερα με κύριο αίτημα να φωτίσει ο Θεός τον Πούτιν, να πιστολίσει τους τουρκαλάδες, και να σώσει την πατρίδα μας από τον αφανισμό που την οδηγούν τα κατοχικά ανδρείκελα που ανεχόμαστε να νέμονται την εξουσία.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ σε όλα αλλά αυτό στο Υ.Γ το βλέπω χλωμό.
    Όχι γιατί ο Πούτιν δεν θα πλακώσει στα χαστούκια τον Σουλτάνο.
    Αλλά γιατί ο άθλιος Σουλτάνος θα ξεσπάσει στο πιο αδύναμο ορφανό.
    Στο ορφανό χωρίς πατέρα [Ηγέτη].
    Στο περίγελο συγγενών και "φίλων".
    Στο προδομένο ορφανό απ' όλους, και το τραγικότερο απ' όλα από τον ίδιο
    του τον εαυτό.
    Ο Πούτιν έχει άλλες προτεραιότητες. Το σπίτι του, τα συμφέροντα του, και
    προπαντός τα δικά του τα παιδιά.
    Κάτι ορφανά σαν και του λόγου μας, τα φώναξε μια φορά.
    Μα αυτά δεν άκουσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή