Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Έκτακτα... Τρομάρα μας...

Σ αυτήν την έκτακτη χώρα, που βρίσκεται επί οκτώ συναπτά έτη σε έκτακτη ανάγκη, καταδικασμένη να τη διοικούν έκτακτοι πολιτικοί…


Με αδιαφιλονίκητο προσόντο της έναν έκτακτο λαό που όταν πιάνει στα χέρια του ψηφοδέλτιο, έχει έναν έκτακτο τρόπο να δολοφονεί τα όνειρα και την αξιοπρέπεια του, τα πάντα χορεύουν σε έναν έκτακτο ρυθμό.

Έκτακτα χαράτσια, έκτακτοι κεφαλαιακοί έλεγχοι στην έκτακτη εθνική μας ολιγαρχία που είναι οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί, οι αγρότες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, έκτακτα αλλεπάλληλες μειώσεις μισθών και συντάξεων, έκτακτο χούφτωμα σε οτιδήποτε παραπέμπει σε λαϊκή αποταμίευση, τα πάντα μετατρέπονται καθημερινά σε ένα έκτακτο νεκροταφείο.

Κι που εντελώς έκτακτα εμφανίζεται ένας πολιτικός τσόγλανος για να σε κάνει έκτακτα ν αναθαρρήσεις πως τα χειρότερα πέρασαν και πως μια έκτακτη χαρά όπου να ναι θα κάνει έκτακτα τη θριαμβευτική της εμφάνιση, εμφανίζεται έκτακτα λόγω των έκτακτων μέτρων ένα έκτακτο δημοσιονομικό έλλειμμα, και για την αντιμετώπισή του εντελώς εκτάκτως βγαίνει ο χαχανίζων με το...
έκτακτο χαμόγελο υπουργός της έκτακτης «Αριστεράς» Σταθάκης και δηλώνει με έκτακτο ύφος πως η αντιμετώπιση του έκτακτου προβλήματος δυστυχώς απαιτεί την επιβολή μιας έκτακτης εισφοράς της τάξης του 10%, έτσι για να ορθοποδήσωμεν.

Τι κι αν αυτό το πολυσυζητημένο ορθοπόδιασμα δεν ήρθε ποτέ παρά τις έκτακτες ορθοπεταλιές που ρίχνει οκτώ χρόνια τώρα αυτός ο έκτακτος λαός πειθόμενος από τις υποσχέσεις των έκτακτων κυβερνήσεών του…

Σημασία έχει ότι σ αυτό τον έκτακτο τόπο, έκτακτοι πολιτικοί και έκτακτοι άνθρωποι, γοητευμένοι από το μεγαλείο των έκτακτων μέτρων, γι ακόμη μια φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια έκτακτη απόφαση για ν αντιμετωπίσουμε ένα τόσο δα έκτακτο προβληματάκι.

Μ αυτά και με κείνα, εξοικειωμένοι πια με το έκτακτο, παγιώσαμε γύρω μιας έκτακτη ζωή, και κανείς από μας δεν ξέρει το επόμενο πρωί ποιος θα είναι το επόμενο έκτακτο θύμα.


Πως μας βρίσκετε??? Αρκούντως έκτακτους ή να καταφύγουμε σε έκτακτα μέτρα για να σας πείσουμε περί αυτού???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου