Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Προπαγάνδα του Ισλάμ: Ο Άγιος Βασίλης ως τέρας σε νηπιαγωγεία στη Βιέννη

Με τις αφίξεις εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ευρώπη, έχει ξεκινήσει μια αντίδραση των δυτικο- Ευρωπαίων κατά του Ισλάμ και των μουσουλμάνων οι οποίοι απορρίπτουν τον δυτικό τρόπο ζωής...


Στο πνεύμα αυτό, αλλά προς το κλείσιμο των συνόρων της Αυστρίας στους μετανάστες,  η αυστριακή εφημερίδα ‘Κρόνε’ παρουσιάζει μια νέα έρευνα για την προπαγάνδα του Ισλάμ που γίνεται από... τουρκικό οργανισμό της διασποράς κατά των συμβόλων της χριστιανικής δύσης.

Με κύριο τίτλο «Ισλάμ-Προπαγάνδα: Ο Άγιος  Βασίλης ως τέρας» παρουσιάζει  τουρκικό δημοσίευμα στη Βιέννη, του «Milli Görüs» που εκφράζει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Το δημοσίευμα, κάνει λόγο, ότι η προπαγάνδα αυτή, ασκείται στα μικρά παιδιά, στα νηπιαγωγεία των αλλοδαπών,  για να μην ενστερνιστούν το δυτικό τρόπο ζωής.

Επισημαίνει ότι η διοχέτευση των ισλαμικών προτύπων γίνεται  με χρήματα των φορολογουμένων Αυστριακών, χωρίς να γίνεται κανένας ουσιαστικό έλεγχος.

«Οι αξίες της Ευρώπης αναφέρονται σε πολλά δημοσιεύματα και στις δύο οργανώσεις, την «Milli Görüs» και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, οι οποίες  απορρίπτουν τον δυτικό τρόπο ζωής που χαρακτηρίζεται πολύ κατώτερος από τον ισλαμικό», σημειώνει, μεταξύ άλλων,  το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου