Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Πίσω από την κατάπτωση Μουζάλα, κρύβεται ο καρκίνος της μυστικής διπλωματίας του ΓΑΠ. Κι ακόμη παραπίσω η εφιαλτική δουλοπρέπεια της σχολής Μητσοτάκη

Δηλαδή τι ακριβώς ψάχνετε όλοι εσείς που εκτονώνετε με ύβρεις την οργή σας απέναντι στον καμμένο φτωχοπρόδρομο της συμμορίας των κοτζαμπάσηδων???...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Προσωπικό φιλότιμο μέσα στο συλλογικό του εξευτελισμό???
Συλλογική απείθεια των στελεχών του μέσα στον ατομικό τους ξεπεσμό και την ταπείνωση???


Μα και τα δυο αυτά είναι πράγματα που συνιστούν στάση ζωής σε πολιτικά πρόσωπα που διαθέτουν εθνική αξιοπρέπεια και που έμαθαν να ταυτίζουν την κόκκινη γραμμή απέναντι σ αυτήν, με τη γραμμή του θανάτου.

Ποιος από δαύτους έχει τα ούμπαλα για μια τέτοια στάση, όταν στο σύνολό τους η καθημερινότητα τους στη διαχείριση των υποθέσεων της χώρας, είναι μια διαρκής επίκυψη και η απόλυτη παράδοση στο ραγιαδισμό???

Το πρόβλημα ωστόσο, δεν είναι το φαίνεσθαι, αλλά όλα εκείνα που ακόμη δεν έχουν φανεί και σηματοδοτούν τη δουλοπρέπειά τους.

Πίσω από την κατάπτωση Μουζάλα, κρύβεται ο καρκίνος της μυστικής διπλωματίας του ΓΑΠ. Κι ακόμη παραπίσω η εφιαλτική δουλοπρέπεια της σχολής Μητσοτάκη. Και δε μιλάμε εδώ για πολιτικές αστοχίες σε χειρισμούς προσωπικών πολιτικών. Μιλάμε για την αναβίωση του ραγιαδισμού που...
διαπερνά το μεδούλι των πολιτικών στυλοβατών του πολιτικού συστήματος.

Ο Μουζάλας, είναι απλά ο αφελής, που η επικοινωνιακή του ανωριμότητα τον κάνει να ξερνά πράγματα που συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Μα η αλήθεια είναι δραματικά οδυνηρή και ως τέτοια είναι ολέθριο να την προσπερνούμε. Ο Μουζάλας μέσα στην επικοινωνιακή του αφέλεια προϊδεάζει. Σύντομα όμως θα έρθει και η στιγμή των μαύρων ειδήσεων.

Ο Καμμένος δεν αποτελεί εθνικό αντιστάθμισμα. Δεν είναι η φωνή της εθνικής συνείδησης που αρνείται να συμβιβαστεί με όσα πραγματικά απειλούν σήμερα τον τόπο. 

Ένας κατάπτυστος λαθρεπιβάτης στην πατριδοκαπηλεια και την πολιτική εξαπάτηση είναι, που δε δίστασε να εξαργυρώσει φτηνά τον ίδιο του τον εαυτό, τις προσδοκίες των ανθρώπων, και επιβεβαιώνει καθημερινά το ρόλο του ως χρήσιμο δεκανίκι στη δόλια προσπάθεια ενός συστήματος που ευνουχίζει τις συνειδήσεις των αφελών.

Η χώρα μας βρίσκεται συμπιεσμένη σε γεωπολιτικές συμπληγάδες που αναθεωρούν την κυριαρχία της, που κουρελιάζουν ακόμη και την ισχύ διεθνών συνθηκών, και που την απειλούν ακόμη και με εδαφικό διαμελισμό, ως φυσιολογικό απότοκο τους εθνικού διαμελισμού που συντελείται στο μαλακό υπογάστριο της κοινωνίας της.

Μιας κοινωνίας που δεν αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται εγκλωβισμένη στην περιδίνηση ενός (προς το παρόν) ακήρυχτου πολέμου που την απειλεί πολλαπλά.


Κι αυτή η πορεία για τον αφανισμό δε θα ανακοπεί, αν η δύναμη της ψυχής μας δεν αναδείξει την ιστορικά αναγκαία και εμπενευσμένη ηγεσία, που θα είναι ικανή και αποφασισμένη να στήσει όρθιο το ραγιά, σε θέση μάχης για τη ζωή και την αξιοπρέπειά του.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου