Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Φτηνός συμψηφισμός και δόλια τσαλαβουτήματα ενώ η κουλτούρα του θανάτου εισβάλει στη ζωή μας

Καλή η νιρβάνα… Καλή και φιλότιμη η προσπάθεια ν αναζητούμε και να προβάλουμε αυτοσχέδια πλακάτ στην Ειδομένη που βολεύουν το μάρκετινγκ του ουμανισμού…


Κι ακόμη πιο φιλότιμη η προσπάθεια των Βέλγων "αντιρατσιστών" που ζωγραφίζουν στους δρόμους συνθήματα αλληλεγγύης και λοιπά πολυπολιτισμικά ξεράσματα, σε μια προσπάθεια να καταλαγιάσουν την οργή από το αίμα των αθώων συμπολιτών τους.

Υπάρχουν όμως και μερικές αλήθειες, που όσο περισσότερο τις αγνοεί κανείς, τόσο είναι καταδικασμένος να τον κυνηγούν, γιατί απαιτούν πιεστικά απαντήσεις. Και τις διατυπώνουμε χωρίς να έχουμε αυταπάτες για το ποια κέντρα και ποιες στρατηγικές επιδιώξεις εξυπηρετούνται από την παράνοια του φονικού. Τα περιγράψαμε άλλωστε και νωρίτερα ΕΔΩ και όποιος θέλει έχει τη δυνατότητα να ανατρέξει. Ρωτάμε όμως…
  • Το πυρηνικό εργοστάσιο σήμερα εκκενώθηκε. Τι θα γίνει αύριο??? Τι θα γίνει μεθαύριο??? Τι ακριβώς θα γίνει τον επόμενο μήνα??? Η αποτροπή παραμένει εφήμερη, το πρόβλημα είναι διαρκές.
  • Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια. Μα γίνονται δρακόντια πρωτίστως για τον ντόπιο πληθυσμό. Καθημερινά αποδεικνύονται διάτρητα, και μέσα από τις πολυάριθμες τρύπες τους, εισβάλουν οι άγγελοι του θανάτου. Τι πρόκειται να γίνει ακριβώς??? Μέτρα πάνω στα μέτρα κι άλλα μέτρα που... θα μετατρέπουν τις πόλεις μας σε φυλακές των ανθρώπων???
Κι άντε να βρεις τα μέτρα για να προστατεύσεις σταθμούς κι αεροδρόμια, δημόσια κτίρια και χώρους όπου κινείται η νομενκλατούρα και η ελίτ. Τι θα γίνει με τις πλατείες μας??? Τι θα γίνει με τις λαϊκές αγορές μας??? Τι θα γίνει με τα μέσα της μαζικής μεταφοράς και τόσα άλλα που δεν προστατεύονται ότι μέτρα και αν πάρεις???

Σήμερα γι ακόμη μια φορά, το Ευρωπαϊκό σύστημα δημόσιας ασφάλειας κατέρρευσε. 

Και προφανώς είμαι ο τελευταίος που θα ισχυριστώ πως δεν υπήρχαν δυνάμεις που για τους δικούς τους λόγους επεδίωξαν να καταρρεύσει.

Και προφανώς είμαι ο τελευταίος που θα παραμυθιαστώ από το υποκριτικό κλάμα των δολοφονικών Ευρωπαϊκών κλπ ηγεσιών, που δήθεν συγκινήθηκαν από τις σάρκες των νεκρών στις Βρυξέλλες, ενώ οι ίδιοι χθες και με δική τους εντολή, αράδιαζαν σάρκες νεκρών, στη Λιβύη, στην Τυνησία, στη Γάζα και αλλού.

Προφανώς αυτές οι αλήθειες είναι πασίγνωστες και δε συνιστά διάθεσή μας να τις υποτιμήσουμε,επειδή ακριβώς αποτολμούμε να μιλήσουμε και για όλες τις υπόλοιπες. 

Αλλά αυτή δεν παύει να είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Για πάμε μια βόλτα να «περπατήσουμε» και τις υπόλοιπες.
  • Πως αντιπαλεύεις έναν αποφασισμένο φονιά, όταν δεν κάνει καν προσπάθεια να προστατεύσει τον εαυτό του, γιατί αγαπά το θάνατο, γιατί τον εκλαμβάνει ως όχημα για τη μετάβασή του στο δικό του παράδεισο, στο δικό του ορισμό της μαρτυρίας, στο δικό του παλάτι με τις 72 παρθένες, και μόνο μέσω αυτού μπορεί να προσεγγίσει σ αυτά???
  • Πως διαχειρίζεσαι το «πνεύμα της ανάτασης» που καλλιεργείται στους υπόλοιπους φανατικούς ισλαμιστές που εμφορούνται από την κουλτούρα του θανάτου, όταν μια επιτυχημένη δολοφονική επιχείρηση το πρώτο πράγμα  που κάνει είναι να εμπνέει μιμητές???
Συνιστούν όλα τα παραπάνω μια φτηνή προσπάθεια να αναβαθμίσει ο γράφων από το μηδέν, ένα πρόβλημα κοινού εγκλήματος σε πρόβλημα που εδράζεται πάνω στο υπόβαθρο του θρησκευτικού φανατισμού???

Προφανώς όχι. Η Σαρία δεν είναι μύθευμα του γράφοντα, αλλά σύστημα κανόνων και εκδίκησης που διέπει την ισλαμική καθημερινότητα.

Και επειδή συμβαίνουν όλα αυτά θα τα προσπεράσουμε εύκολα με τσαλαβουτήματα στο Μεσαίωνα και στις σταυροφορίες???

Φτηνός συμψηφισμός. Κι αυτή η φτήνια τον καθιστά πολλαπλά επικίνδυνο. Με τσαλαβουτήματα στο Μεσαίωνα, δεν απαντώνται οι γεωπολιτικές προσκλήσεις του 21ου αιώνα. Με τσαλαβουτήματα στον καθολικισμό που τερατούργησε πάνω στη χριστιανική θρησκεία, δε συμψηφίζονται και δεν απαντώνται πειστικά μια σειρά από σύγχρονες γεωπολιτικές προκλήσεις που εδράζονται πάνω - ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ - αλλά στις αυθεντικές διδαχές μιας πολιτικής θρησκείας που ενσωματώνει το μισανθρωπισμό, τον αναχρονισμό και τη λαγνεία του αίματος.

Η καθημερινότητα της μητρόπολης του ισλαμισμού που είναι η Σαουδική Αραβία, δεν είναι το έκτρωμα μιας στρεβλής ισλαμικής «σταυροφορίας» που εκστρατεύει για να συνετίσει τους άπιστους του πλανήτη. Είναι η ίδια η πίστη τους που έχει αναγορευτεί σε επίσημη κρατική πολιτική.

Ας αφήσουμε λοιπόν τις θεωρητικές λαθροχειρίες κατά μέρος. Δεν απαντούν αλλά συγκαλύπτουν το πρόβλημα και καθιστούν το ιδεολόγημα μέθοδο προσέγγισης με στόχο τη συγκάλυψή του.

Ας συνεχίσουμε όμως με τα ερωτήματα…
Σήμερα πραγματοποιήθηκαν αυτοπυρπολισμοί στην Ειδομένη. Που θα πάει αυτή η ιστορία??? Δε συνιστά αυτό μια παραφύση εισβολή μιας απάνθρωπης κουλτούρας στα δικά μας πολιτισμικά δρώμενα??? Θα το παραβλέψουμε στο όνομα των σκοπιμοτήτων???

Τι θα γίνει όταν η υπομονή, ακόμη και των πλέον συνετών εποίκων εξαντληθεί??? Τι θα γίνει όταν οι ομάδες των φανατικών επιχειρήσουν αυτό που θέλουν, δηλαδή να πάρουν το πάνω χέρι και μετατρέψουν τις ορδές των εποίκων σε πολιορκητικό κριό ανατροπής των πολιτισμικών αξιών που μισούν θανάσιμα???

Η κυβέρνηση δια στόματος της Όλγας μας διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση έχει πάρει όλα τα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Κι όταν ακούς τέτοιες διαβεβαιώσεις από αυτούς που πρωτοστάτησαν σ αυτή την αθλιότητα, απλά αναρωτιέσαι αν είναι έτοιμα τα καταφύγια να μας υποδεχτούν.


Σχετικά μας άρθρα...

Je suis… η μαλακία που μας δέρνει λίγο πριν γίνουμε Παπαδημούληδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου