Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Μερικά ερωτήματα για τις Αρσακειάδες της αντιτρομοκρατίας

Όχι βέβαια… Προφανώς και δε θα αναλάβουμε την υπεράσπιση κανενός Κατάρ και καμίας απολύτως συμμορίας μοναρχών που νέμεται ελέω Θεού την εξουσία όπου Γης. Χρειάζεται όμως να κάνουμε ορισμένες χρήσιμες επισημάνσεις, έστω και με την μορφή των ερωτηματικών…


Σύρθηκαν ναι ή ού εκβιαζόμενες από τις ΗΠΑ (ενδεχομένως και υπό το βάρος μιας ανομολόγητης Αμερικανογερμανικής κολεγιάς) σ αυτή την ιδιότυπη "αντι-διαβολική" συμμαχία όλως αιφνιδίως εναντίων του Κατάρ οι λοιπές Αραβικές χώρες???

Υπήρξε ναι ή ού το μήλον της Έριδος το Κατάρ, πριν εξαπολύσουν οι Αμερικανοί την επιχείρηση «Καταιγίδα της Ερήμου» σε βάρος του  Ιράκ και του Σαντάμ Χουσεΐν στην άλλη επιχείρηση αρετής πριν από δυόμιση δεκαετίες, με τυπικό πρόσχημα την επίθεση του δεύτερου στο Κουβέιτ???

Το ότι αίφνης κατέρρευσε η τρίτη σε μέγεθος Γερμανική τράπεζα κολλάει πουθενά ή μπααα… δεεεεν???

Το ενεργειακό πάρτι  στην ΝΑ Μεσόγειο που...
εκ των πραγμάτων είναι  και πάρτι αγωγών εμπλέκεται κάπου ή είναι απλώς η ιδέα μου???

Το δίλημμα «προτεκτοράτα ή αφανισμός» κρέμεται άραγε πάνω από τις χώρες του κόλπου πρωτίστως ή η φαντασία μου εκστασιάζεται???

Α.. Και να θυμίσουμε πως ο ηγέτης αυτής της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης «ΑΡΕΤΗ» είναι η Αρσακειάδα της αντιτρομοκρατίας… δηλαδή η Σαουδική Αραβία… δηλαδή ο επίγειος παράδεισος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων…  του αντιτζιχαντισμού…  και της κάθε λογής αντιφανατίλας  που αντιπαλεύει με συνέπεια τον ισλαμικό φονταμενταλισμό.

Και… ευτυχώς που ο κ. Κοτζιάς απεδέχθη την πρόταση της Αιγύπτου προκειμένου να αναλάβει η Ελλάδα τη διπλωματική εκπροσώπηση του Καίρου στην Ντόχα. Μετά από αυτό, αισθάνομαι πολύ περήφανος ως Έλλην.

Ωχ Παναΐα μ... Παρά λίγο θα το ξέχναγα... Μπίζνα 4,5 δις δολαριακίων για οπλικά συστήματα έκλεισε η κυρία Μέι με τον Σαοδάραβα μαχαραγιά... Βοήθειά μας...

Αυτά προς το παρόν… Θα επανέλθουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου