Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ο Ερντογάν μετατρέπει τα τζαμιά σε θερμοκοιτίδες του Ισλαμοφασισμού με θύματα ακόμη και παιδάκια

Αυστρία: Εθνικιστικό σόου με τα παιδιά - "στρατιώτες" του Ερντογάν σε τζαμί της Βιέννης...


Μετά το εθνικιστικό σόου με τα παιδάκια σε τζαμί που ανήκε στην DITIB στην πόλη Χέρφορντ της Γερμανίας, παρόμοια "παράσταση" για...
χατήρι του "Σουλτάνου" Ερντογάν ανέβηκε και σε τζαμί της Βιέννης.

DITIB είναι από τις πιο σημαντικές οργανώσεις του καθεστώτος Ερντογάν στην Γερμανία. Σε μια εκδήλωση της σε τζαμί, έβαλαν στρατιωτικές στολές στα παιδιά, τους έδωσαν να κρατάνε παιχνίδια-όπλα και τα έβαλαν να τραγουδήσουν ρατσιστικά τραγούδια.


Μετά από το σόου που είχε κάνει ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τα παιδιά που ήταν ντυμένα στρατιώτες, παρόμοια εικόνα-σόου εμφανίστηκε και στην Βιέννη την πρωτεύουσα της Αυστρίας. Σε τζαμί που ανήκει στην ΑΤΙΒ (η αυστριακή έκδοση της DITIB) και σε θεατρικό που είχε την ονομασία ¨Μάρτυρες του Τσανάκκαλε¨ οργανώθηκε μια ρατσιστική επίδειξη από τα παιδιά.


Ο δημοτικός σύμβουλος Βιέννης Γιούργκεν Τζερνοχόσζκι (μέλος του κόμματος SPÖ) ζήτησε η Διεύυνση Ναολαίας να επέμβει και να αρχίσει ΕΔΕ κατά του τζαμιού εκεί, Ο υπουργός Προεδρίας της Αυστρίας Γκερνότ Μπλουμέλ, δήλωσε πως μεά από την εμφάνιση των εικόνων αυτών, έδωσε εντολή και κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου