Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Χεζμπολάχ Λιβάνου: «Το επόμενο χτύπημα στην καρδιά του Ισραήλ»

“Το Τελ Αβίβ έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές”  «Αν νομίζετε ότι μπορείτε να βομβαρδίσετε και να σκοτώνετε χωρίς να λάβετε κάποια απάντηση τότε κάνετε λάθος και η απάντηση αυτή θα σάς δοθεί την κατάλληλη στιγμή και με την κατάλληλη μορφή»... 
χεζμπολάχ
Αυτό ήταν ένα μέρος του τηλεοπτικού μηνύματος που έστειλε προς την κυβέρνηση Νετανιάχου το βράδυ της Δευτέρας ο ηγέτης της Χεζμπολάχ του Λιβάνου,  Σαγιέντ Χασάν Νασράλα, σχετικά με τη...
μαζική πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε η αεροπορία του Ισραήλ τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης εναντίον ιρανικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων στη Συρίας, ως αντίποινα, όπως ειπώθηκε, για το χτύπημα στα υψίπεδα του Γκολάν. 
«Το Τελ Αβίβ έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές και η ενέργεια αυτή τοποθετεί πλέον την αντιπαράθεση σε μια νέα φάση. Η εποχή που χτυπούσατε τη Συρία χωρίς απάντηση έχει τελειώσει» τόνισε ο Νασράλα, χωρίς να διευκρινίσει αν η Χεζμπολάχ ενεπλάκη στο χτύπημα του Γκολάν.
«Αν το Ισραήλ ξεπεράσει μία ακόμη φορά αυτές τις κόκκινες γραμμές, το επόμενό μας χτύπημα δεν θα είναι μόνο κοντά στα σύνορα του Γκολάν αλλά και μέσα στην καρδιά της Παλαιστίνης»* προσέθεσε.
* (ΣΣ. Εννοεί της κατεχόμενης Παλαιστίνης).
*Πηγή: .write-in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου