Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ - Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΞΥΝΕΙ

Κι ενώ το θεριό δείχνει να γιγαντώνεται ανεξέλεγκτα, οι αυτοπροσδιοριζόμενοι αντίπαλοί του, συνεχίζουν να κοπροσκυλιάζουν ανέμελα στη λαγνεία των αφορισμών και των επικίνδυνων ιδεολογημάτων τους.


Δυστυχώς γι αυτούς, αλλά πρωτίστως για την κοινωνία ολόκληρη, όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα συνειδητοποιήσουν πως με αυτή τους την επιλογή εξασφαλίζουν το πλέον πολύτιμο λίπασμα στο σαρκοβόρο τέρας του νεοναζισμού, το παιχνίδι εν πολλοίς θα είναι χαμένο.

Τις ελάχιστες φορές που ξυπνούν από το λήθαργο και τολμούν να βγάλουν το κεφάλι έξω από τον πολιτικό τους μικρόκοσμο,  επιμένουν να υποκρίνονται τους παντογνώστες με περισσευούμενη τη γαρνιτούρα του δημοκρατικού τιμητή, αλλά υπάρχει ένα θεμελιώδες ερώτημα που αρνούνται επίμονα και πεισματικά να απαντήσουν.

Γιατί το θεριό του νεοναζισμού βρίσκει την πολυπόθητη γι αυτό φιλοξενία στις ψυχές της Ελληνικής κοινωνίας???

Και όσο δεν αναζητούν την απάντηση σ αυτό το κεφαλαιώδες ερώτημα, είναι βέβαιο πως δε θα συναισθάνονται και τη μεγάλη τους ευθύνη για όλα εκείνα που εγκατέλειψαν στα χέρια του δολοφονικού θεριού, για να τα διαχειριστεί με τον πλέον επικίνδυνο και εφιαλτικό τρόπο.

Οι ευθύνες της Αριστεράς είναι κορυφαίες…
Γι αυτή την κατάντια – γιατί περί κατάντιας πρόκειται όταν βλέπει κανείς... 


μια κοινωνία να παραδίδεται πρόθυμα σε ένα επικίνδυνο και συμμοριακά συγκροτημένο σύστημα αντιλήψεων μην έχοντας συνειδητοποιήσει το βαρύτατο τίμημα που θα κληθεί να πληρώσει την αμέσως επόμενη περίοδο – το εξωφρενικά μεγάλο μερίδιο της ευθύνης το έχει η Αριστερά.

  • Η Αριστερά που προσκύνησε τα ιδεολογήματά της – δολοφονώντας την ιδεολογία της – και παραμένει απρόθυμη να αφουγκραστεί  την ψυχή της κοινωνίας την οποία κατά τα λοιπά, φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει στους μεγάλους και ασυμβίβαστους πολιτικούς της αγώνες…
  • Η Αριστερά που δεν τόλμησε να δει την αλήθεια κατάματα, και που επιμένει με τρόπο αυτοκτονικό να ερωτοτροπεί με όλα εκείνα που προσβάλουν τις πολιτισμικές και ηθικές αξίες του λαού μας…
  • Η Αριστερά που η επικίνδυνη και άφρων ηγεσία της, επιμένει στο συνειδησιακό βιασμό του μυαλού και της ψυχής των μελών και των οπαδών της, προσβλέποντας  στην δραστική τροποποίηση της αυθεντικότητας του DNA τους, μετατρέποντάς τους σε οπαδούς ξεκομμένους από τον παλμό και τον καημό της Ελληνικής κοινωνίας.

Ο σκοπός μας σ αυτό το άρθρο, δεν είναι να καταδείξουμε το πλήρες περιεχόμενο αυτών των ευθυνών. Πρόκειται άλλωστε για κάτι που το έχουμε κάνει στο παρελθόν και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον. Δείτε χαρακτηριστικά ΕΔΩ σχετικές αναφορές.

Αυτό που πρωτίστως θα θέλαμε να αναδείξουμε εδώ, είναι τις πραγματικά εφιαλτικές ημέρες που περιμένουν τον τόπο και την κοινωνία μας, αν αυτή η επικίνδυνη πορεία δεν ανακοπεί άμεσα, και εάν οι παράγοντες που αντικειμενικά μπορούν να την ανακόψουν δε συναισθανθούν το πραγματικό μέγεθος της ευθύνης τους, και δεν τροποποιήσουν δραστικά την επικίνδυνη ρότα που έχουν χαράξει.

Ποια στοιχεία καθιστούν πολλαπλά επικίνδυνο το νεοναζισμό στην Ελλάδα???
Η ηλιθιότητα της Αριστεράς έγκειται κυρίως στην επικίνδυνη ιδεοληπτική εμμονή της, να επιχειρεί να ερμηνεύσει το φαινόμενο του ανερχόμενου νεοναζισμού στον τόπο μας, με τους πολιτικούς όρους του μεσοπολέμου ή της περιόδου της δικτατορίας των συνταγματαρχών.

Πρόκειται για κατάφωρα λαθεμένη προσέγγιση, που όχι μόνο δεν περιγράφει το φαινόμενο στην ουσία του, αλλά δεν καταφέρνει καν στοιχειωδώς να το αγγίξει.

Το νεοναζιστικό μόρφωμα στην Ελλάδα…
  • Δεν διέπεται από παραδοσιακά χαρακτηριστικά που παραπέμπουν απλά και μόνο σε φασιστικά συγκροτημένους πολιτικούς σχηματισμούς του Ελληνικού μεσοπολέμου ή της Δυτικής Ευρώπης γενικότερα.
  • Η πολιτική του συνοχή δεν είναι μονοδιάστατη και διαπνεόμενη από απλώς ακροδεξιά ή φασιστικά ιδεώδη, και ως εκ τούτου είναι καταφανώς ανύπαρκτη (ως πολιτική συνοχή) και σε διαφορετικά στοιχεία θα πρέπει να αναζητηθούν οι φαινομενικά κεντρομόλες δυναμικές του.
  • Δεν καθορίζει την πολιτική δράση και στάση του από «εθνικά» - όπως αρέσκεται να ισχυρίζεται χαρακτηριστικά. Είναι άλλωστε χαρακτηριστική και κραυγαλέα η απουσία του – ακόμη και για τα μάτια του κόσμου – από δράσεις αντίστασης με αμιγώς «εθνικά» χαρακτηριστικά (βλ. Επισκέψεις Μέρκελ, Νταβούτογλου κλπ)

Το νεοναζιστικό κίνημα στην Ελλάδα…
Αποτελεί ένα επικίνδυνο συνονθύλευμα ετερόκλητων συνιστωσών που συμπεριλαμβάνει μπράβους νυχτερινών κέντρων, σατανιστές, αθεϊστές, δωδεκαθεϊστές, φασίστες, ρατσιστές, θεούσες, παραχριστιανικές οργανώσεις, οπαδούς του Καιάδα, και κάθε άλλης καρυδιάς καρύδι, που στην παρούσα πολιτική συγκυρία (την οποία δεν καθορίζει ως προς την ουσία της, η κρίση και οι συνέπειές της, αλλά η πολιτική υποκρισία και η άκριτη λαγνεία σε ανόητα ιδεολογήματα) βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και τον κατάλληλο χώρο ν «ανθίσουν».

Αυτή του ακριβώς η βιολογική ταυτότητα – παρά τα φαινόμενα – το καθιστά ως προς την ουσία του ελάχιστα πολιτικοποιημένο έως πλήρως αποπολιτικοποιημένο ( με την παραδοσιακή έννοια του όρου) και ως εκ τούτου το καθιστά επίσης και πολλαπλά επικίνδυνο.

Οι λόγοι γι αυτό είναι δυο…
  • Συνεκτικό υλικό που συγκρατεί τις ανομοιογενείς συνιστώσες του, δεν είναι η πολιτική στόχευση έστω και σ αυτά τα παραδοσιακά γνωστά φασιστικά πρότυπα, αλλά το μίσος. Το μίσος για κάθε τι το διαφορετικό που σήμερα εκδηλώνεται μέσα από τα ιδιότυπα ρατσιστικά πογκρόμ… Αύριο θα επεκταθεί και θα στοχοποιήσει την Ελληνική κοινωνία… Και ενώ αυτή η διαδικασία θα βρίσκεται σε εξέλιξη, δε θα αργήσει να εκδηλωθεί και ένας αιματηρός ενδοπαραταξιακός εμφύλιος με στόχο τον έλεγχο του ενδοπαραταξιακού παιχνιδιού.
  • Ο δεύτερος λόγος, είναι πως όσο αυτές οι διεργασίες θα βρίσκονται σε εξέλιξη, ένας επικίνδυνος εθνικός διχασμός θα αναβιώνει, και το θέατρο μέσα στο οποίο θα εκτυλίσσεται θα βάφεται με αίμα που θα χύνεται ανεξέλεγκτα, και οι συνέπειές του θα είναι ολέθριες και παντελώς απρόβλεπτες για τον τόπο.

Πριν λοιπόν τα πράγματα φτάσουν σε σημείο που δε θα υπάρχει επιστροφή... 
Kαλό είναι η Ελληνική κοινωνία να συνειδητοποιήσει πως η ανοχή της δεν είναι το μελλοντικό αποκούμπι της, αλλά ισοδυναμεί με την άνευ όρων παράδοσή της σ έναν εφιάλτη που αργά ή γρήγορα θα την καταπιεί.

Και για να γίνει αυτό, οι πέτσινοι κώλοι των στελεχών της Αριστεράς θα πρέπει να ξεβολευτούν και να συνειδητοποιήσουν πως…
  • Όσο η ανοχή τους στο βιασμό της Ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται…
  • Όσο τα ιδεολογήματα στα οποία προσκυνούν θα καταπίνουν τη ζώσα πολιτική και τις απαιτήσεις της…
  • Όσο θα υποκρίνονται «ανθρωπισμούς», «δημοκρατίες του κώλου» και θα ανοίγουν τους πισινούς τους και τις κερκόπορτες στα εφευρήματα της Νέας Τάξης, που δεν επιτρέπει στον εαυτό της να σκέφτεται αφελώς όπως αυτοί…

Τόσο θα ποτίζουν και θα λιπαίνουν το δέντρο του νεοναζισμού στην Ελλάδα, που δε θα είναι κόμμα, αλλά θα θεριεύει ως κίνημα τρόπου ζωής και ασύδοτης δράσης για να καταπιεί τα πάντα στο διάβα του.

Και μην ξεχνάτε… Ο Ισλαμοφασισμός έρχεται…

Και να είστε σίγουροι πως δε θα αγκαλιάσει τους ηλίθιους που έκαναν το λάθος να λειτουργήσουν ως πεμπτοφαλαγγίτες αβανταδόροι που διεκόλυναν τον πανηγυρικό του ερχομό.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ


18 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΜΑΘAΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ;

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κυβέρνησε η χρυσή αυγή? Και η δικτατορία 67-74 τι ήταν? Η κατοχή από τους ναζί 41-44 τι ήταν? Το εμφυλιακό και μετεμφυλιακό κράτος 46-60 τι ήταν? Ο Μεταξάς 36-41 τι ήταν? Η δικτατορία του Πάγκαλου? Οι παρακρατικές φασιστικές ομάδες στις ενδιάμεσες περιόδους τι ήταν? Άκου δεν κυβέρνησαν...

      Διαγραφή
    2. καλα εσυ εισαι τελειως καφρος........ρε συ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ιδρυθηκε το 1992.......τι βλακειες γραφεις??????

      Διαγραφή
  2. Ελα μωρε,ο ανθρωπος ειναι σταλινικο απολιθωμα.....
    ασχολειτε με την χρυση αυγη που δεν κυβερνησε ποτε,που δεν οδηγησε 100αδες στην αυτοκτονια με τα οικονομικα αδιεξοδα.
    Ενα χαρτζιλικωμενο πιονακι ειναι των πασοκο-νουδου-συριζεων.
    Με ενα 10ευρο σου γραφει οτι θελεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ
    ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...
    Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ , ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ...
    ΑΠΛΑ Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ Χ.Α, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυσαυγιτες, επειδη πιστευω οτι οι περισσοτεροι αν και ειστε αμορφωτοι ξερετε να διαβαζετε μπορειτε να ανατρεξετε σε παλιοτερα τευχη των περιοδικων του ευσεβους κομματος σας. Κι οσοι δεν ξερετε να διαβαζετε μπορειται να δειτε τις φωτογραφιες σε εξωφυλλα και μη, για να πιστειτε οτι η X.Α. ειναι λατρης των SS και των ΝΑΖΙ. Μη γελιεστε απο τις ανακοινωσεις που βγαζουν οι καλοπληρωμενοι και μορφωμενοι επικοινωνιολογοι της. Οταν ξεπαστρεψουν τους μεταναστες θα στραφουν στους κομμουνιστες. Μετα στους ομοφυλοφιλους. Μετα στους διανοουμενους. Μετα στους εργοδοτες τους και τελος σε οποιον εχει μαυρα ματια. . .. . . Και δεν θα μεινει ουτε ενας που να πληρει τις προδιαγραφες της παρανοιας που πρεσβευουν.
    Οσο για την αριστερα, οι ευθυνες τεραστιες. Προοδευτικοι του κωλου, κοσμοπολιτες, ιδεολογοι δηθεν. Ο πιο ανικητος εχθρος ειναι η ΒΛΑΚΕΙΑ. Χαθηκε ο ισιος δρομος. Ευχομαι να βγουμε απο την ομαδικη παρακρουση γρηγορα πριν σκοτωθουμε μεταξυ μας για αλλη μια φορα. Γιατι τον εμφυλιο τον εχουμε στο αιμα μας απο την αρχαιοτητα.
    ΕΛΛΑΣ ΗΡΩΩΝ ΕΛΛΑΣ ΑΘΛΙΩΝ ΕΛΛΑΣ ΗΛΙΘΙΩΝ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ ανώνυμε και κοντόφθαλμε ηλίθιε-όπως αυτοπροσδιορίζεσαι-
    1)Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες-γιατί ΛΑΘΡΑΙΟΙ είναι,ούτε εγώ ούτε η Πατρίδα μου τους κάλεσε(κι εμείς σαν λαός είχαμε μετανάστες κι ακόμη και σήμερα έχουμε,αλλά όπου κι αν πάμε μας κοιτάζουν και στα δόντια και ζητάνε και χαρτιά και πτυχία και ξέρουνε ποιοί και τι και πόσοι είμαστε και πού μένουμε και...και...και δεν κλέβουμε-προτιμάμε να πεθάνουμε απο την πείνα-για να φάμε ούτε γυναίκες βιάζουμε όταν έχουμε καύλες ή αγαμίες ούτε σκοτώνουμε την κάθε Μυρτώ και μετά μας βαφτίζουνε ανήλικους 17χρονους για να πέσουμε μαλακά και θα μπορούσα να γράφω ΩΡΕΣ μικρέ μου άθλιε ηλίθιε(δικοί σου οι χαρακτηρισμοί και σου τους επιστρέφω)θα φύγουνε ΜΟΝΟΙ τους όπως ήρθανε(άντε το πολύ να τους κάνουνε τα εισιτήρια οι φίλοι τους του τσύριζα ή του κκε)
    2)Οι κομμουνιστές γιατί υπάρχουν στην Ελλάδα?Λίγα τραβήξανε οι παπούδες & γιαγιάδες μας το 1944 έως 1949?Λίγα τραβάμε ακόμη και σήμερα?Που το μόνο που κάνουν είναι να παίρνουν τις επιχορηγήσεις του κράτους(χρήματα απο τους φόρους μας δηλαδή)και ΚΑΘΕ φορά,σε κάθε συζήτηση,πρόταση,κατάθεση νομοσχεδίου,ψήφηση νόμου κ.λ.π.σηκώνονται ομαδικά και αποχωρούν τα ξεφτιλισμένα βολεμένα τομάρια.Στην (πρώην)Ε.Σ.Σ.Δ.να πάνε για να βιώσουν πραγματικό κομμουνισμό.Ά,συγνώμη ξέχασα.Μέσα στην ίδια τη γενέτειρά του ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ κι ο κομμουνισμός.Πάει,μας τελείωσε.
    3)Βρίσκεις κάτι νορμάλ(σόρρυ)φυσιολογικό στους ομοφυλόφυλους?Κι έπειτα γιατί αυτή η μανία με το γάμο και το νυφικό?Παντρεύεται ο ανήρ την γυνή ίνα τεκνοποιήσουν και διαιωνιστεί το ανθρώπινο είδος.Οι ομο τί θα κάνουν?Θα τεκνοποιήσουν με δονητές?ΟΥΤΕ παιδιά να υιοθετούν,γιατί δεν έχουν πρότυπα και παραδείγματα προς μίμηση,μόνο προς αποφυγή.
    Αυτά τα λίγα.Pascual-Rhodes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι φοβερό στην Ελλάδα να υπάρχουν κάποιοι που να μιλάνε για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν παραβεί τον νόμο. Το μόνο τους δικαίωμά, όπως σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία, είναι η τιμωρία, που σε αυτή την περίπτωση μεταφράζεται σε απέλαση. Όπως θα τιμωρηθώ και εγώ ή εσύ αν παραβούμε τον νόμο, αν κλέψουμε, αν σκοτώσουμε ή αν βιάσουμε. Διαφορετικά ας καταλύσουμε τους νόμους και όποιος επιβιώσει στην ζούγκλα που θα προκύψει.
    Το ότι στην Ελλάδα του 2013 θρηνούμε ήδη 10 θανάτους από ελονοσία το ότι έχουν έρθει επικίνδυνα έντομα (κουνουπι τιγρης), και σε λίγο δεν θα μπορούμε να πάμε σε παραθαλάσσια μέρη χωρίς χημειοπροφύλαξη (ανθελονοσιακά από το στόμα), σαν η Ελλάδα να είναι πακιστάν, οφείλεται στους κομματική τρέλα που ήδη από εποχής ΓΑΠ μετονομάζανε τους πακιστανούς σε Έλληνες για να τους μετατρέψουν σε ψηφοφόρους. Θυμόμαστε τους πανηγυρισμούς των πακιστανών στην ομόνοια την αποφράδα εκείνη νύχτα που εξελέγη ο ΓΑΠ.
    Αυριο μεθαύριο όταν αποκτήσουν και κεντρική εξουσία (βλέπε την κατασκευή του τζαμιού), στην πρώτη προβοκάτσια που θα γίνει , θα ξεχυθούν κατα χιλιάδες με μαχαίρια να σφάζουν Έλληνες.(Ήδη μία προσπάθεια προβοκάτσιας έγινε από κόμμα που έστειλε μήνυμα υβριστικό για τον Αλάχ με το σύμβολο άλλου κόμματος). Άσε τις επιθέσεις αυτοκτονίας που κάνουν σε όποια χώρα βρίσκονται. Αύριο μεθαύριο εσύ, εγώ, τα παιδιά μας, οι φίλοι μας, ανυποψίαστοι στη στάση του λεωφορείου ή στο μετρό θα ανατινάζονται, χάριν σε κάποιον αμόρφωτο ηλίθιο που τον έπεισαν ότι είναι ο εκλεκτός του Αλάχ και έτσι θα κερδίσει τον παράδεισο.
    Κύριοι, το νούμερο ένα πρόβλημα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι το μεταναστευρικό. Πρέπει να το καταλάβουμε. Είμαστε μια μικρή χώρα 10 εκατομμυρίων, πακιστάν και νιγηρία έχουν 400 εκατομμύρια κόσμο.
    Συνεχώς θα έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Χρυσή Αυγή είναι δουλάκι του καπιταλισμού και των αφεντικών, πλανητικών και ελληνικών (Μπόμπολας, Μαρινάκης κλπ), που καταστρέφουν την Ελλάδα, και τον πλανήτη όλοκληρο!

    Αποδείξεις;;

    - Η Χρυσή Αυγή ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ την ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ των χρεών των ΠΑΕ στο δημόσιο! Η Χρυσή Αυγή ΑΘΩΩΣΕ τους μπαταξήδες επιχειρηματίες που κλέβουν το δημόσιο επί δεκαετίες!!!

    - Η Χρυσή Αυγή ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Αγροτικής Τράπεζας. Ακούτε αγρότες;;; Η Χρυσή Αυγή ΨΗΦΙΣΕ στη Βουλή ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ των ξένων και ελληνων ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ που θα παίρνουν τη γη μας ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. Δλδ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΗΣ λόγω χρεών.

    - Η Χρυσή Αυγή ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ των αγώνων του ελληνικού λαού και των ελλήνων και ξένων εργαζομένων. Βρίζει τους απεργούς, βρίζει τους απολυμένους που αγωνίζονται για αξιοπρέπεια!!!

    - Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΡΙΖΕΙ τους αγρότες που αγωνίζονται για να μην τους πάρει τη γη το ελληνικό και ξένο κεφάλαιο! Αφού ΨΗΦΙΣΕ το ξεπούλημα της Αγροτικής, κάνει πλάτες τώρα για το πλιάτσικό που θα ακολουθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον εμφύλιο: Οι δοσίλογοι και οι τσανακογλύφτες/υπηρέτες των Γερμανων ναζί κατακτητών, στελέχωσαν την ομάδα Χ του Γρίβα, τα τάγματα Ασφαλείας των προδοτικών κυβερνήσεων Ράλλη (ναι ο πατέρας του πρώην της ΝΔ) κλπ κλπ. Απέναντι σε αυτούς πάλεψαν -και πολύ καλά έκαναν- ο ελληνικός λαός και οι κομμουνιστές!

    Τα θύματα της πηγάδας του ΜΕλιγαλά ανέρχονται σε περίπου 700 άτομα και είναι οι σκοτωμένοι από τον ΕΛΑΣ προδότες ταγματασφαλήτες/υπηρέτες των Γερμανών, οι οποίοι ΟΧΥΡΩΘΗΚΑΝ στον στρατώνα της Καλαμάτας, και αρνήθηκαν να παραδοθούν στον ΕΛΑΣ. Ο ΕΛΑΣ έκανε επίθεση και ΚΑΤΕΛΑΒΕ τον στρατώνα εξ εφόδου. Οι σκοτωμένοι σε αυτή της στρατιωτική επίθεση και οι προδότες που συνελήφθησαν εκεί μέσα ρίχτηκαν στην πηγάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι μετανάστες θα υπάρχουν όσο υπάρχουν οι πόλεμοι που πραγματοποιεί η καπιταλιστική δύση.

    Οσα φράγματα και να μπούν στα σύνορα, δεν μπορούν να αναχαιτίσουν εκατομμύρια απελπισμένους οι οποίοι θα ψάχνουν να βρουν ευκαιρία να γλιτώσουν.

    Δείτε και την χώρα μας την Ελλάδα: ΗΔΗ έφυγαν 100.000 επιστημονες για άλλες χώρες. είστε βέβαιοι πως αν γίνει πόλεμος στην ΕΛλάδα, ή πέσει τρελή πείνα, ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ εξαθλιωμένοι -και ανειδίκευτοι- Ελληνες αναζητώντας καλύτερη τύχη;;;;

    Οσο και αν φανεί δύσκολο, ΜΟΝΟ ο αγώνας μας γιαμια Ελεύθερη σοσιαλιστική Ελλάδα μπορεί να μας γλιτώσει. Και εμάς και τους μετανάστες εργαζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α ρε ζώα χρυσαυγίτες, κουκούτσι μυαλό. Σχολείο δεν πήγατε? Σας έμαθε γράμματα ο Λιακόπουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KYRIAKOΠOYΛΕ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ??????

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ -
    3ο ΚΟΜΜΑ -
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε ΚΥΡΙΑΚΟ , μπαίνω συχνά στο φόρουμ σου και διαβάζω σχεδόν όλα
    τα άρθρα σου και κυρίως τα δικά σου.
    Ένα να ξέρεις αδελφέ μου : οι περισσότεροι που υποστηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πρώην αριστεροί που ανήκουν και θα ανήκουν στην πατριωτική Αριστερά που τάσσεται με το μέρος των Εθνικιστών της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ που ανήκει στους Έλληνες μας .Είναι τρίτο κόμμα στην χώρα μας και δεν μπορεί να κατηγορούνται όσοι ψήφισαν την Χρυσή Αυγή ότι είναι ναζιστές , χιτλερικοί κλπ...

    Υ.Γ.
    Συγνώμη αν σε στεναχώρησα με αυτό το σχόλιο, αλλά λέω την γνώμη μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε με στεναχωρούν οι γνώμες φίλε μου. Για να μη φιμώνονται οι γνώμες παλεύω. Ας συμφωνήσουμε λοιπόν πως είναι άλλο πράγμα ο εθνισμός και ο αγνός και άδολος πατριωτισμός, και εντελώς διαφορετικό πράγμα, ο εθνικισμός, τα κηρύγματα του μίσους και η πατριδοκαπηλία...

      Διαγραφή
    2. Με βρίσκει σύμφωνο η απάντηση σου και μπράβο σου που μου
      απάντησες άμεσα...
      Τα άρθρα σου και το στυλ γραφείς φανερώνει πράγματι τον αγώνα
      που κάνεις για την μη φίμωση και την παραπληροφόρηση του ηλεκτρονικού και μη τύπου.
      ΕΧΕΤΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ με το κυνηγητό και την '' διαγραφή'' του Ελληνικού φόρουμ και παρακολούθησα από τα άρθρα σας το τι τραβήξατε από τα κυβερνητικά ''σκουπίδια'' που προσπάθησαν να σας
      σβήσουν από το ιντερνέτ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...
      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ-ΣΑΣ ...

      Διαγραφή
  13. καλυτερα οι μπραβοι της νυχτας παρα οι εβραιοι ντονμε που μας κυβερνουν 40 χρονια κ μας ρουφουν το αιμα με το μπουρι της σομπας.
    παντως σου συνιστω να το κοιτάξεις το θεμα αυτό, μη το αφησεις.
    δεν είναι κ λιγο να ονειρεύεσαι ναζι δολοφόνους??????????????
    πανω από όλα υγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή