Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ... Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...Ξαφνικά θυμήθηκε τη ρουφιάνα την "περηφάνεια" του και δηλώνει απρόθυμος να συμμετέχει στο ίδιο ψηφοδελτιο με το Στουρνάρα...

Τι μας λες πάλι βρε ογκόλιθε της πολιτικής??? Και που ήσουν εσύ και η παληκαριά σου τόσους μήνες που ο τόπος καταστρέφεται από τις επιλογές του Σουλτανάτου που το γερμανοτσογλάνι απλώς υπηρετεί αναντίρρητα???
Ποιό βέτο άσκησες παληκαρά μου???
Ποιά πολιτική ανέτρεψες με τη στάση σου???
Σε ποιό μέτρο έστω και ελάσσονος σημασίας, είχες τη δύναμη να αντισταθείς και να καταψηφίσεις???
Άσε παληκάρι... Άσε γιατί κάθε φορά που το κόμμα σου και οι ηγέτες του...
ξερνάνε μαγκιά, μια καινούρια κότα με λειρί γεννιέται και κανιβαλίζει σε βάρος της πολύπαθης πατρίδας.
Άσε παληκάρι γιατί και ο εκλεκτός σου δε θα συνεργάζονταν με το φαύλο ΠΑΣΟΚ προεκλογικά, αλλά και αυτός - μαζί κι εσύ - με το φαύλο ΠΑΣΟΚ συνδιοικείτε και συνκαταστρέφετε τον τόπο...
Άστα αγόρι μου, γιατί αν βάλθηκες να αποδείξεις γι ακόμη μια φορά ότι απευθύνεσαι σε αυστραλοπίθηκους ψηφοφόρους, πρόθυμους να φάνε κάθε μαλακία που τους σερβίρεται,σου λέμε ξεκάθαρα ότι δε χρειάζεται να προσπαθήσεις. Κάνουν ότι μπορούν για ν αποδείξουν διαχρονικά, πως οι γαλάζιοι εγκέφαλοι, δεν έχουν και τις καλύτερες επιδόσεις στην πολιτική νοημοσύνη...
Δείτε το ρεπορτάζ...

Αποφασισμένος να μην είναι ξανά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός και επί 13 χρόνια πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής σε περίπτωση που θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας μαζί με τον Γιάννη Στουρνάρα.
 
Όπως αναφέρει το Βήμα, ο Κώστας Καραμανλής δηλώνει αποφασισμένος να αρνηθεί εάν βρεθεί μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ η απόφασή του συνδέεται άμεσα με το εσωτερικό μέτωπο στελεχών της παράταξης εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος αποτελεί persona non grata.
 
Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών, σε ερωτήσεις σχετικά με το πολιτικό του μέλλον, δηλώνει ότι «δεν το έχω συζητήσει ποτέ με τον Πρωθυπουργό, ούτε με έχει απασχολήσει. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ολοκληρώσω το έργο μου και να υπάρξει η μεγάλη συμφωνία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους». 
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι συζητήσεις στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού με κεντρικό θέμα τον υπουργό Οικονομικών, δίνουν και παίρνουν, ενώ παράλληλα συνεχίζεται ο πόλεμος γαλάζιων στελεχών στο πρόσωπο του κυρίου Στουρνάρα. Σημειώνεται δε, ότι οι βουλευτές αυτοί δεν προέρχονται μόνο από το καραμανλικό στρατόπεδο, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι ο υπουργός ευθύνεται «για τη διάλυση της ραχοκοκαλιάς της κεντροδεξιάς παράταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου