Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Κουράδια ελευθέρας βοσκής

Πρώτα ήρθε το πάρτι της πουστιάς. Αλλαξοκώληδες, πισωγλέντηδες αλλά και καλοξουρισμένες κυρίες, έσπευσαν στο Σύνταγμα από κάθε γωνιά της Αθήνας διαδηλώνοντας την περηφάνια τους (και αυτοί) κωλοδακτυλιζόμενοι σε κοινή θέα…

Αποτέλεσμα εικόνας για πουστηδες στην Αθηνα


Η Συριζοποταμίσια συμπαράσταση σ αυτά τα «ευαίσθητα πλάσματα», ενέπνευσε άλλον αέρα προοδευτικούρας και λευτεριάς στην κατεχόμενη κοινωνία μας.

Μετά ήρθε το πάρτι του μπάφου. Πρεζάκηδες όλου του κόσμου ενωθείτε», ήταν το σύνθημα που έδωσε άλλη διάσταση στο «διεθνισμό» της νέας εποχής. Και σ αυτή την κατάντια οι...
Συριζοποταμίσιες αγκαλίτσες διέπρεψαν και πάλι, ανοίγοντας δρόμους για καινοτόμες διεργασίες «εξυγίανσης» του πολιτικού μας συστήματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για γιορτη κανναβης

Θλιβερή σημαίωση: Την ημέρα που ο πλανήτης ολόκληρος τιμούσε την αντιφασιστική νίκη των λαών, η Αθήνα, με την κυβέρνησή της προεξάρχουσα είχε παραδοθεί στην αγκαλιά της μαστούρας, καταδεικνύοντας παντού πως είναι πρέπον να τιμούν οι λαοί τη λευτεριά τους…

Μη βιάζεστε… Ο πάτος στο βαρέλι δεν υπάρχει για να σταματάς. Υπάρχει για να τον τρυπάς και να ξεπέφτεις ακόμη χαμηλότερα.

Αποτέλεσμα εικόνας για γεωργιαδησ για τζαμι
Η κουράδα της πολιτικής ψήφισε ΝΑΙ στο τζαμί
Μια πολύ σημαντική μέρα ήταν η προχθεσινή, όπου οι δυνάμεις του «δημοκρατικού τόξου» στο σύνολό τους ενώθηκαν για να καταφέρουν ένα ισχυρό χαστούκι στο σκοταδισμό.
  • Όλοι αυτοί που δε μπορούν ούτε σ ένα σύλλογο γονέων να ομονοήσουν… 
  • Όλοι αυτοί που δε βρίσκουν τον τρόπο να συμφωνήσουν ούτε καν σ ένα κοινό ψήφισμα σ έναν τοπικό εξωραϊστικό σύλλογο… 
  • Όλοι αυτοί που θεωρούν ότι έχουν προδώσει εαυτούς και αλλήλους αν κατέβουν από κοινού σε μια απεργιακή συγκέντρωση…  
  • Που δεν τολμούν καν να συμφωνήσουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή και ότι αυτή την κατοχή οφείλουν να την ανατρέψουν…

Αυτή τη σημαντική μέρα παραμέρισαν τις διαφορές τους και ενώθηκαν για ν αντιμετωπίσουν το σκοταδισμό.

Και πως αντιμετώπισαν το σκοταδισμό???
Ομονοώντας να άρουν και τα τελευταία εμπόδια, προκειμένου να κατασκευαστεί στην Αθήνα ισλαμικό τέμενος, δηλαδή ένας χώρος όπου κατά κανόνα προβάλλεται και διαδίδεται ο σκοταδισμός στην πιο ακραία και επικίνδυνη μορφή του.

Όλη η Ευρώπη κλείνει τζαμιά, και η ελληνική πολιτική βλακεία ανοίγει τζαμιά, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Αποτέλεσμα εικόνας για τζαμι στην αθηνα

Όλοι αυτοί, μαζί με τον κουράδα της πολιτικής, απομόνωσαν δήθεν το σκοταδισμό, εισάγοντας με βίαιο τρόπο το σκοταδισμό στη ζωή μας.

Σε όλους αυτούς ήταν πολύ πιο εύκολο να ταυτίσουν τη Χρυσή Αυγή με τους ΑΝΕΛ,  παρά να συνειδητοποιήσουν την πισώπλατη μαχαιριά που έδωσαν με την ψήφο τους στην ίδια τους τη χώρα.


Νέα ήθη… Νέες αξίες… Νέο περιεχόμενο στην εθνική συναίνεση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου