Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Η τρυφερή ερωτική σχέση του ψωλοκοπανούντος με την ταλαιπωρημένη χούφτα του

Δεν υπάρχει σωτηρία παιδιά. Το προσφιλές σπορ της μαλακίας, έπαψε πια να είναι μια «τρυφερή» ερωτική σχέση του ψωλοκοπανούντος με την ταλαιπωρημένη χούφτα του... 


Το φλασκί με τα γάλατα έσκασε μέσα στο κεφάλι, και το μυαλό – το όποιο μυαλό – αυτοκτονήθηκε στα ζουμιά της πνευματικής ακολασίας, της ημιμάθειας και της πολιτικής εμπάθειας ανεγκέφαλων και καιροσκόπων.

Έχουμε μια κυβέρνηση που σφετερίστηκε μια ταυτότητα που δε της ανήκει. Προσκύνησε με δουλοπρέπεια στα επιτελεία της Κατοχής. Αυτοταπεινώθηκε δεσμευόμενη ν αποτελέσει την πέμπτη φάλαγγα που άνοιξε την κερκόπορτα για να εισβάλει ο πιο ακραίος φιλελευθερισμός που θα σαρώσει τα πάντα στην κοινωνία και στην οικονομία.

Έχουμε την ταχύτατη δρομολόγηση διαδικασιών που μοντάρουν το πολιτικό τέρας με αφορμή τις διεργασίες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη βάση ενός σχεδίου που επιδιώκει το μεγάλο συνασπισμό της πιο επιθετικής δουλοπρέπειας σ αυτή τη βρώμικη επιχείρηση σε βάρος της χώρας και της κοινωνίας.

Κι έχουμε κι ένα τσούρμο ευνουχισμένα του πληκτρολόγιου που παραδέρνουν στ απόνερα της πολιτικής σκέψης, και που… 
  • Αυτό το δουλοπρεπές τσίρκο που διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας επιμένουν να το αποκαλούν «Αριστερά»…
  • Αυτή την ακραία νεοφιλελεύθερη λαίλαπα  του κανιβαλίζοντος καπιταλισμού, την χαρακτηρίζουν «κομμουνιστική επιχείρηση για τον αφανισμό» της επιχειρηματικότητας…
  • Και αυτή την καλοστημένη και απόλυτα χορογραφημένη επικοινωνιακή καταιγίδα που επιχειρεί να εμφανίσει ως αναγκαίο μονόδρομο την νεοφιλελεύθερη ιδεολογική προσέγγιση στο θεσμικό οικοδόμημα της Νέας Εποχής, επιχειρούν να την αθωώσουν μέσω μιας επίπλαστης δήθεν αποϊδεολογικοποίησης, καθιστώντας εαυτούς φτωχοπρόδρομους στην πιο βρώμικη επιχείρηση όλων των εποχών, που καθιστά τη χώρα πειραματικό εργαστήρι για ολόκληρο τον πλανήτη.
Σ αυτό το τετακέ της ιστορίας, που φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τη σκληρή πραγματικότητα, οι χρήσιμοι ηλίθιοι πάντα θα έχουν το δικό τους βρώμικο ρόλο, και κανέναν απολύτως δισταγμό να ενσωματωθούν σ αυτόν με απόλυτη συνέπεια.


Σχετικό μας άρθρο...

Πολιτική ανατροπή ή ανέξοδη πολιτική τσαχπινιά των ξεμωραμένων





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου